Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Eiropas izlase uzvar sieviešu Eirolīgas Zvaigžņu spēlē

Eiropas izlase uzvar sieviešu Eirolīgas Zvaigžņu spēlē
Bekija Hemona. Foto: ITAR-TASS

Vakar Francijas pilsētā Parīzē notika FIBA Eurolīgas zvaigžņu spēlē sievietēm, kurā Eiropas izlase diezgan pārliecinoši pārspēja Pasaules izlasi ar rezultātu 101:78. Kā zināms, viens no Eiropas izlases treneriem bija arī latviešu speciālists Gundars Vētra.

Pirmo puslaiku abas komandas aizvadīja pietiekoši līdzīgi un to Eiropas izlase uzvarēja ar divpadsmit punktu pārsvaru - 50:38. Tomēr spēles otrajā puslaikā daudz veiksmīgāk laukumā darbojās Eiropas izlase, palielinot savu pārsvaru un uzvarot arī visā spēlē ar 101:78.

Par Zvaigžņu spēles vērtīgāko spēlētāju tika atzīta Maskavas ''CSKA'' un Krievijas izlases basketboliste Bekija Hemona, kura guva 31 punktu, realizēdama sešus no septiņiem trīspunktu metieniem, savukārt Pasaules izlases sastāvā rezultatīvākā bija Alana Bērda, kura guva 17 punktus. Hemona ne tikai kļuva par vērtīgāko spēlētāju, bet arī uzvarēja trīspunktu metienu konkursā, finālā pārspējot Šīnu Mošu. Pēc spēles basketboliste atzina, ka Parīzi viņa apmeklē pirmo reizi savā dzīvē: ''Zvaigžņu spēles organizatori ir paveikuši lielisku darbu un sarīkojuši veiksmīgu šovu atnākušajiem skatītājiem. Tā kā Parīzē esmu pirmo reizi, tad šovakar došos izklaidēties, kā arī paēst labas vakariņas.''

Savukārt Maskavas Apgabala ''Spartak'' centra spēlētāja Silvija Foulza trešās ceturtdaļas veica slam dunk. ''Zvaigžņu spēļu mērķis ir padarīt atnākušos līdzjutējus laimīgus un nelikt tiem vilties. To arī mēģināju panākt,'' šādi pēc spēles apgalvoja Foulza.

Jau ziņots, ka Eiropas izlasē viens no treneriem bija arī Latvijas basketbola speciālists un Jekaterinburgas ''UGMK'' galvenais treneris Gundars Vētra.

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com

Slēpts komentārs: Edison

  +2 [+] [-]

, 2009-03-09 23:18, pirms 15 gadiem
Gundars labaakais

     [+] [-]

, 2009-03-12 10:25, pirms 15 gadiem
Gundars Vetrovs nav latviešu speciālists....viņš ir NVS specs....