Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Džeksone "Sun" nespēlēs

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Džeksone "Sun" nespēlēs
Lorēna Džeksone
Foto: www.fibaeurope.com

Austrālijas sieviešu basketbola valstsvienības un Maskavas apgabala "Spartak" līdere Lorēna Džeksone ceturtdien intervijā Austrālijas radio paziņoja, ka trīspadsmitajā WNBA sezonā pārstāvēs Sietlas "Storm" vai Fīniksas "Mercury" komandas, bet uz Konektikutas "Sun" spēlētāja nav plānojusi doties.

Pēc sešām sezonām WNBA Džeksone pirmo reizi kļuvusi par neierobežotu brīvo aģenti un rudenī izteicās, ka pēc vairākām sezonām Sietlā apsver spēlēšanu arī Fīniksā vai Konektikutā. Tagad kļuvis skaidrs, ka "Sun" nav Džeksones prioritāšu lokā, bet par palikšanu Sietlā vai spēlēšanu Fīniksā pasaules čempione izlems pēc Krievijas Superlīgas sezonas beigām.

"Sietla un Fīniksa ir divas vietas, uz kurām skatos. Mīlu Sietlu un esmu tur pavadījusi daudzus gadus," Džeksone teica intervijā Melburnas radio Sport 927. "Tam jābūt grūtam lēmumam, taču vēl nezinu, ko darīšu. Kamēr nezinu, nevaru pieņemt lēmumus. Godīgi runājot, gadīšu sezonas beigas Krievijā un arī vēlos būt kopā ar vecākiem."

Šodien "Spartak" Krievijas ceturtdaļfināla sērijā otro reizi sagrāva Kurskas "Dinamo" un iekļuva pusfinālā, kur 12. aprīlī sāks cīņu ar Maskavas CSKA.

Maika Tibo trenētajā "Sun" šovasar paredzējusi debitēt Anete Jēkabsone-Žogota.

Izmantotie resursi:
Associated Press

     [+] [-]

, 2009-03-26 19:10, pirms 15 gadiem
maikls dž. arī nespēlēs sun

     [+] [-]

, 2009-03-26 20:45, pirms 15 gadiem
Paldies lietotājam Bet_mens par labojumu!