Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Atšķirība klasē bija redzama"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Čukste: "Atšķirība klasē bija redzama"
Ainārs Čukste
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Atšķirība klasē bija redzama. Teo meta trīspunktniekus ar precizitāti tuvu 50%, mēs šodien sodus metām tāpat, ir starpība. Mūsu metienu precizitātes procents nebija zemākais, taču iemetām, kad viss jau bija izšķirts," zaudējot deviņkārtējām Baltijas sieviešu basketbola līgas uzvarētājām, atzina "TTT Rīga" galvenais treneris Ainārs Čukste.

"Gatavojāmies spēlei ar diviem centriem, jo „Teo” iekšējā līnija ir ļoti spēcīga. Viņu centra spēlētājas „savelk” spēli apakšā un tāpēc perimetram uzreiz ir lielāka rīcības brīvība, daudz brīvu metienu. Varēja redzēt, ka „Teo” ir labi izanalizējuši mūsu spēļu video, pretī ieguldīts profesionāls darbs. Tur, kur spēlētājas gāja uz piespēlēm, Viļņas kluba basketbolistes uzreiz gāja uz bumbu pārķeršanu."

"Bija grūti gaidīt ko savādāku, Ditai visu spēli spēlējot pret Langhornu, Aijai pret Štreimikīti un Petronīti. Rezultātā Līgai bija daudz jāspēlē un viņa to attaisnoja. Pārliecības un skata šodien nebija Merikei, pārāk daudz gribēja izdarīt un nesanāca. Tas arī patraucēja, jo pārlieka centība un uzņēmība radīja daudz kļūdu un nepareizu lēmumu. Reizes piecas tika viegli atdotas bumbas, tas uzreiz pilnīgi bez cīņas ir desmit zaudēti punkti."

"Rotācijas iespējas? To vairs par atšķirību neuzskatu, jo sešas septiņas maiņas tāpat jāizrotē. Šobrīd viena maiņa īsti neeksistēja Zanes slimības laikā."

     [+] [-]

, 2009-04-19 08:36, pirms 15 gadiem
njaa nu TTT shogad....