Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Romaņenko: "Uzvarēja komanda, kurai garāks rezervistu soliņš"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romaņenko: "Uzvarēja komanda, kurai garāks rezervistu soliņš"
DU/Swedbank basketbolistes
Foto: Nauris Mackevičs, eSports.lv

Pieredzes un līdzvērtīgu spēlētāju trūkumu kā galvenos zaudējuma iemeslus vakardienas LSBL spēlē pret "Turība/Kolonna" (51:65) nosaucis "DU/Swedbank" galvenais treneris Nikolajs Romaņenko.

Atgādināsim, ka vakar LSBL kārtējā spēlē "Turība/Kolonna" basketbolistes Daugavpilī spēja ar 65:51 uzvarēt "DU/Swedbank", kaut arī spēles pirmajā puslaikā labāk spēlēja mājinieces, kurām bija arī desmit punktu pārsvars. Pēc spēles "DU/Swedbank" komandas galvenais treneris Nikolajs Romaņenko portālam eSports.lv atklāja galvenos zaudējuma iemeslus:

"Uzvarēja tā komanda, kurai ir vairāk pieredzes un garāks rezervistu soliņš. Mums diemžēl šī soliņa nav, pie tam pazaudējām divas spēlētājas - Anastasiju Astafjevu un Olgu Lakomko. Tas, protams, ir ietekmējis visas mūsu sadarbības. Šo to izmainījām, pirmā un otrā ceturtdaļa parādīja, ka varam cīnīties.

Vēlāk kaut kas notika. Domāju, ka mēs daudz pazaudējām jau vasarā, jo meitenēm ir jāstrādā, mēs tomēr esam amatieri, tādēļ spēlētājām pietrūka spēka. Fiziskā sagatavotība mums nav tādā līmenī, lai spēlētu augstākajā līgā. Šodienas spēle man kopumā patika, izņemot atsevišķas spēles epizodes. Arī es atzīstu, ka mazliet kļūdījos, jo bija kādas divas kļūdas aizsardzībā, kad es nepaspēju samainīt cilvēks-cilvēks aizsardzību uz zonu. Ļoti žēl, ka uz kādām desmit minūtēm no spēles izkrita Oļesja Jevsejeva."

Tāpat treneris mazliet pastāstīja arī par iespaidiem no Baltijas kausa izcīņas, kurā viņš kopā ar Aigaru Neripu vadīja Latvijas U-16 izlasi: "Ļoti interesantas meitenes mums komandā. Mēs strādājam kopā ar Aigaru Neripu, viņs meitenes pazīst labāk, jo viņš viņām ir tuvāk nekā es, jo lielākā daļa spēlētāju tur ir rīdzinieces. U-16 komanda ir vienīgā, kura spēlē B divīzijā, protams, ka uzdevums ir tikt atpakaļ augstākajā divīzijā."

Uz jautājumu, vai šajā komandā būs arī kāda basketboliste no Daugavpils, treneris atbildēja noraidoši: "Nē, pagaidām, nē. Ir interesantas meitenes, bet laikam mūsu meitenes bioloģiski tik ātri neattīstās (smejas - aut.)."

  -3 [+] [-]

, 2009-01-14 12:52, pirms 15 gadiem
kur Pētera komentārs? vai arī eSports ir DU/Swedbank informatīvais sponsors un prasa tikai viena trenera komentārus tāpat kā BNS saistība VEF Rīga?

  +1 [+] [-]

, 2009-01-14 13:21, pirms 15 gadiem
Labi, ka vismaz raxta un informee arii par tik "nesvarīgām" speeleem....