Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Lightning'' paraksta līgumu ar Lešofu

''Lightning'' paraksta līgumu ar Lešofu
"Lightning" hokejisti.
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) un Mārtiņa Karsuma pārstāvētais klubs Tampabejas ''Lightning'' ir noslēgusi divu gadu līgumu ar Metu Lešofu, kurš pārnāca uz komandu pagājušās sezonas vidū.

Mets Lešofs tikai iesaistīts darījumā, kura rezultātā Bostonas ''Bruins'' ieguva Marku Rečī, bet Tampabejas ''Lightning'' Lešofu un latvieti Mārtiņu Karsumu. Divpadsmit aizvadītajās spēlēs pagājušās sezonas izskaņā Lešofs izcēlās ar septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Šodien kļuvis zināms, ka Tampabejas ''Lightning'' ir noslēgusi divu gadu līgumu ar hokejistu. Šo informāciju apstiprināja komandas ģenerālmenedžeris Braiens Lavtons. Komanda, visticamāk, ir bijusi apmierināta ar spēlētāja sniegumu un cer uz šo hokejistu arī nākotnē. Iepriekš jau ziņojām, ka ''Lightning'' ir noslēgusi jaunu līgumu ar latvieti Mārtiņu Karsumu, noslēdzot vienvirziena līgumu par 575 000 dolāru. Hokejists gan pēc līguma noslēgšanas pauda, ka par vietu sastāvā vēl viņam esot jācīnās un ka līguma nenoslēgšanas gadījumā hokejists, visticamāk, pievienotos Rīgas ''Dinamo''.

Izmantotie resursi:
nhl.com

 +20 [+] [-]

, 2009-08-29 14:45, pirms 15 gadiem
Rakstā par Lešofu vairāk pieminēts Karsums, nevis Mets

     [+] [-]

, 2009-08-29 15:16, pirms 15 gadiem
Nu, ko - jācer, ka Mārtiņš spēs šosezona pierādīt, ka no Bostonas pārnākušajiem kadriem viņš tomēr ir labāks

  +5 [+] [-]

, 2009-08-29 15:26, pirms 15 gadiem
būtu uzrakstījis ka līgums ir divvirzienu.