Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Romanovs: "Ap mani sacelts milzīgs skandāls"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovs: "Ap mani sacelts milzīgs skandāls"
Deniss Romanovs
Foto: slavia.cz

Latvijas vārtsargs Deniss Romanovs portālam eSports.lv pastāstījis, ka viņš pēdējā laikā kļuvis par vienu no visvairāk apspriestajiem komandas futbolistiem. Tieši viņa seja rotājusi avīžu pirmās lapas.

Jau rīt Denisa Romanova pārstāvētais klubs Prāgas "Slavia" aizvadīs savu pirmo spēli Čehijas čempionātā, taču laukumā neredzēsim Romanovu, jo viņam starpsezona bijusi notikumiem pārpilna. Diemžēl beigu daļa nav bijusi tā patīkamākā. Par visu plašāk portālam eSports.lv pastāstīja pats Deniss Romanovs:

"Starpsezonā bijis ļoti daudz jaunumu. Kopumā sagatavošanās posmu aizvadījām labi. No visiem vārtsargiem aizvadīju visvairāk spēļu, pie tam spēlēju labi. Pirms sezonas man tika pateikts, ka esmu kļuvis par komandas pirmo vārtsargu, taču tad notika negaidīts pavērsiens. Kluba vadība uzzināja, ka man ir četru spēļu diskvalifikācija Eirokausos [to viņš saņēma par nesportisku uzvedību pēc spēles ar "Elfsborg", kad pārstāvēja Bukarestes "Dinamo" - aut.].

Tas visu pilnībā izmainīja. Tika sacelts milzīgs skandāls par šo tēmu. Par mani rakstīja avīzēs, lika manas un trenera fotogrāfijas. Tika pievērsta ļoti liela uzmanība, tiku intervēts, par mani rakstīja visās vietās. Izrādījās, ka klubs iepriekš nemaz nezināja, ka es nevaru spēlēt Eirokausos. Es biju pārliecināts, ka viņi to zina, bet tagad tieši esmu padarīts par vainīgo, jo nebrīdināju. Vadība ir ļoti dusmīga uz mani. Pagaidām nekādu sankciju nav bijis, taču, iespējams, ka būs kāds sods, bet komandā es palikšu.

Pirmajās Čehijas čempionāta un Eirokausu spēlēs vārtus sargās Martins Vanjaks, bet otrais vārtsargs būs jaunais Jans Hanušs, kurš sevi labi pierādīja treniņos. Man nebūs vietas pat uz rezervistu soliņa, jo tiks iespēlēti vārtsargi, kuri var spēlēt Čempionu līgā. Šis atgadījums visu sabojāja. Tagad ir divejādas izjūtas, no vienas puses, prieks, ka izdevās izkonkurēt Vanjaku, bet no otras puses, žēļ, ka tā gadījās.

Es taču nevarēju doties uz pārbaudi, uzreiz sakot, ka man ir četru spēļu diskvalifikācija. Skaidrs, ka tāds spēlētājs viņiem nebūtu vajadzīgs. Biju drošs, ka viņi zināja visus sīkumus par mani. Pats biju ļoti šokēts par to, ka šis atgadījums sacēla tādu ažiotāžu. Komandas biedri ģerbtuvē, rādot man avīzi ar milzīgu rakstu par mani, arī pasmējās. Nu nekas, mēnesi nepaspēlēšu, tad atkal būs iespējas tikt sastāvā [smejas]."

Tāpat Deniss pastāstīja, ka Čempionu līgas kvalifikācijas izloze varēja būt arī veiksmīgāka: "Uzskatu, ka ar izlozi nepaveicās. Varējām iegūt pretī arī labāku pretinieku, jo šī ir spēcīga komanda. Jebkurā gadījumā Čehijas čempioniem ar Moldovas ir jātiek galā.

Mums ir savākts ļoti spēcīgs sastāvs, kopumā apmēram 34 spēlētāji reāli pretendē uz vietu sastāvā. Komandas uzdevums ir iekļūt Čempionu līgas grupu turnīrā. Kopumā ar dzīvi Čehijā esmu apmierināts, viss ir kārtībā. Dzīvoju kopā ar ģimeni, bet patiešām ļoti žēl par šo atgadījumu, jo treniņos spēlēju visvairāk no visiem, pie tam pret nopietnākajiem konkurentiem. Tieši pēc pārbaudes spēlēm sapratu, ka tieši es būšu komandas pamatvārtsargs. Īpaši vīlies ir komandas treneris, kurš ar mani ļoti rēķinājās."

  +8 [+] [-]

, 2009-07-24 22:30, pirms 15 gadiem
Normāla vadība. Pērk kaķi maisā. It kā parasti viss A-Z ir jāuzzina. Nu, vismaz tas, kas attiecas uz doto brīdi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-07-24 22:41, pirms 15 gadiem
jā, žēl. izcila ziņa par to, ka izkonkurēja Vaniaku, lieliski, tas nozīmē daudz.

  -2 [+] [-]

, 2009-07-24 22:42, pirms 15 gadiem
Nervus vajag padaktereet...nevis sataisiit suudus peec speeles un tad vaimanaat,ka ir skandaals un diskaabelis..riktiigs gaileens

 +12 [+] [-]

, 2009-07-24 22:46, pirms 15 gadiem
Pats Romānovs atklāj, ka devies uz pārbaudi klubā, slēpjot faktu par diskvalifikāciju. Tagad viņš jūtas aizvainots, ka klubs izrāda nepatiku pret negodīgu spēlētāju. Bet arī kluba darbība nav saprotama nepārbaudot informāciju par spēlētāju. Katrā ziņā zaudētāji tagad ir abi - gan klubs, gan spēlētājs. Jānovēl Denisam apņēmību vēl pacīnīties par vietu vārtos Čehijas čempionātā!

  +6 [+] [-]

, 2009-07-24 23:06, pirms 15 gadiem
Man liekas, ka lej par Vanjaka izkonkurēšanu, ja jau šis piekrita vēl sezonu nospēlēt, tad jau kā 1.nr. nevis backup. Pats vien vainīgs Romanovs, tagad dabūs visu sezonu sēdēt uz beņķa līdz pirmajām Vanjaka kļūdām. Tas var prasīt ilgu laiku, žēl, būtu labā līmenī spēlējis.

  -3 [+] [-]

, 2009-07-24 23:34, pirms 15 gadiem
skumji...
Romanovs noduris acis staigaja - a mozhet pronesjot....
neproneslo - tagad viltniekam , karjera ir beigusies , neviens ar tadu pat runaat negribēs
p.s.dec...šitā norakt savu futbolista karjeru...
...bus laikam ar lāpstu japastrādā GRANDs karjerā...

  -2 [+] [-]

, 2009-07-24 23:44, pirms 15 gadiem
Romanovs pats rīkojās , jeb viņam ir tā saucamais aģents...?
Publicejiet šī aģenta vārdu, lai citi vairs ar šo p*peli nekad neiesaistitos darijumos.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 23:55, pirms 15 gadiem
bāc nu kāpēc mūsu futbolisti tik jocīgi?!

arī Romanovs dīvains - klubam jāspēlē nopietnā turnīrā, bet šis tagad brīnās, ka klubs dod priekšrolu tiem, kas varēs palīdzēt ..

  +2 [+] [-]

, 2009-07-25 00:09, pirms 15 gadiem
erred rakstīja: skumji...
Romanovs noduris acis staigaja - a mozhet pronesjot....
neproneslo - tagad viltniekam , karjera ir beigusies , neviens ar tadu pat runaat negribēs
p.s.dec...šitā norakt savu futbolista karjeru...
...bus laikam ar lāpstu japastrādā GRANDs karjerā...
kaut kas nesakarīgs. :|

bet nu jā, būtībā klubam bija jāiedziļinās nopietnāk, kā arī parakstot līgumu man liekas visām problēmām būtu jābūt atrisinātām un zināmām. neko Romanovs neslēpa. dzīvoja mierīgi, jo šī problēma nav tāda, kuru varētu slēpt, ja neviens nepiekasās, tad zina un viss ir kārtībā. a izrādās, ka klubs neko nezinu, bet aģents vispār klusē. nu un kā Romanovs varēja zināt, ka viņa klubs var būt tik bezatbildīgs? kluba vaina.

  -2 [+] [-]

, 2009-07-25 00:16, pirms 15 gadiem
gan jau intervija bija krieviski!

     [+] [-]

, 2009-07-25 02:05, pirms 15 gadiem
bla bla bla... ka mani visi nemiil. ja butu ta verts tad nebutu nekadu problemu. shitie stasti dzirdeti no hokejisitiem, futbolistiem utt - sak jau apnikt.

  -3 [+] [-]

, 2009-07-25 08:49, pirms 15 gadiem
Jaadzen tik prom, baigaa zvaigzne atradies.

     [+] [-]

, 2009-07-25 10:43, pirms 15 gadiem
džiba rakstīja: gan jau intervija bija krieviski!
ne Chehiski.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-25 15:03, pirms 15 gadiem
ja viņš ir tik labs kāpēc nekas izlases sakarā nav par viņu dzirdēts un Latvijā viņš arī uz soliņa sēdēja un nu viņš spēlē Slavia tā ir tiešām spēcīga komanda kā viņš tur tika

     [+] [-]

, 2009-07-25 20:14, pirms 15 gadiem
nu blin....eirokausos nespele..un miers..vadiiba ari jociigA