Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Tīss: "Uzvarēt neļāva kļūdas"

Tīss: "Uzvarēt neļāva kļūdas"
Mārtiņš Tīss vēl ASK/Juniors sastāvā
Foto: basket.lv

Pēc šodien notikušās LBL otrās divīzijas spēles Liepājā, kur SK "Cēsis" piekāpās vietējai "Liepājas Papīrs" vienībai, komentāros dalījās vidzemnieku rezultatīvākais spēlētājs Mārtiņš Tīss.

"Jāsāk jau ar to, ka komanda bija diezgan nogurusi pēc garā ceļa - autobusā pavadījām apmēram piecas stundas, kas atstāja iespaidu arī uz sniegumu spēles sākumā, kad liepājnieki veica izrāvienu," telefonsarunā ar portālu eSports.lv stāsta SK "Cēsis" šīsdienas rezultatīvākais spēlētājs Mārtiņš Tīss.

"Spēles vidū pietuvojāmies, bet pārņemt vadību liedza mūsu pašu pieļautās kļūdas, nerealizētie metieni. Savu lomu arī nospēlēja tas, ka spēlēja Ansons. Varbūt viņš neiemeta tik daudz, cik viņa komandas biedri, bet zem groza tas tomēr ir spēcīgs balsts abos laukuma galos. Jāpiemin arī fakts, ka, tiklīdz pietuvojāmies, vairākus svarīgus metienus realizēja Artis Ate. Mētra saviem komandas biedriem izkārtoja labas pozīcijas, bet brīvie metieni ir arī jāmāk iemest," stāsta Tīss.

Jautāts par šo sezonu kopumā, Mārtiņš atzina, ka "sākumā zaudējām vairākas uzvaramas spēles, bet nebijām arī pilnā sastāvā. Pēdējās četras spēles esam praktiski visi, rotācija ir laba un, ja kādam spēle neiet, tad rezervisti spēli nebūt nepadara sliktāku. Es pat nebaidos teikt, ka pašlaik esam spēcīgi, varējām uzvarēt arī šodien."

Slēpts komentārs: extremists