Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Umbraško nespēlēs vismaz mēnesi

Andrejs Siliņš

Umbraško nespēlēs vismaz mēnesi
Juris Umbraško
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) un SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) kluba "Ventspils" uzbrucējs Juris Umbraško treniņa laikā guva savainojumu, kas diemžēl ir pietiekami nopietns un būs nepieciešama arī ķirurģiska iejaukšanās, ziņo klubs.

Kluba ārsts Egīls Dzērve: "Jurim ir ceļa locītavas savainojums un nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Par atgriešanos laukumā precīzāk varēs spriest pēc operācijas, bet tas nevarētu notikt ātrāk kā pēc mēneša vai pusotra."

Tas nozīme, ka Juris nevarēs "Ventspils" komandai palīdzēt vismaz trijās BBL spēlēs - pret "Nevezis", "Siauliai" un SK "Valmiera", kā arī LBL spēlē pret Rīgas ASK. Tomēr ir arī labas ziņas komandas līdzjutējiem - iepriekš savainojumu guvušais Pāvels Veselovs varēs piedalīties jau spēlē pret "Nevezis", kas notiks 14. februārī Kedaiņos.

Umbraško BBL Elites līgas spēlēs vidēji spēlē guvis 7,1 punktu un izcīnījis 3,2 atlēkušās bumbas, kā arī bija viens no uzvaras kaldinātājiem sezonas sākumā spēlē pret Rīgas "Barons/LMT" (22 punkti un desmit atlēkušās bumbas). Savukārt LBL pirmajā divīzijā deviņās spēlēs uzbrucējam vidēji 8,9 punkti un trīs atlēkušās bumbas.

Informāciju sagatavoja
BK "Ventspils" preses dienests

  +2 [+] [-]

, 2009-02-10 13:36, pirms 15 gadiem
Slikti
Kingam tagad būs jāpierāda Galvanovska teiktais un jāspēlē arī par SG vai SF

  +1 [+] [-]

, 2009-02-10 16:54, pirms 15 gadiem
vēl viens traumatisma perēklis ( pirmais ir štelmahers)

     [+] [-]

, 2009-02-10 16:56, pirms 15 gadiem
....un bija komandā viens no dārgākajiem spēlētājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-11 18:45, pirms 15 gadiem
bkv kkaa neveicaas