Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Tārei un Dižonai problēmas ar veselību

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tārei un Dižonai problēmas ar veselību
Ieva Tāre

Pirms FIBA Eiropas kausa izcīņas 1/16 fināla atbildes spēles Grieķijā pret ''Athinaikos'' divas no SK ''Cēsis'' līderēm Ieva Tāre un francūziete Sandra Dižona nopietni saaukstējušās, tomēr rīt lidos uz Grieķiju.

''Pēc piektdienas vakara treniņa jutu, ka veselība pasliktinās. Sestdien no rīta trenējāmies vēlreiz, pēc treniņa jau nopietni sāku just saaukstēšanās sekas, bija neliela temperatūra. Svētdien un pirmdien nopietni ārstējos, būšu gatava trešdien palīdzēt komandai. Viss būs kārtībā,'' pirmdienas pēcpusdiena teica Tāre.

Arī Francijas izlases spēlētāja Sandra Dižona ir apņēmības pilna pārvarēt saslimšanu un piedalīties mačā trešdienas vakarā Atēnās.

Lai iekļūtu FIBA kausa izcīņas 1/8 finālā, SK ''Cēsis'' Atēnās jāuzvar ar 12 vai vairāk punktu pārsvaru, jo pirmajā mačā aizvadītajā nedēļā Cēsīs tikai piedzīvots zaudējums ar 57:68. Spēles sākums trešdien plkst.20:30 pēc Latvijas laika, maču tiesās serbs Broņislavs Merdaks un bosnietis Haris Bijedičs.

SK ''Cēsis'' uz Atēnām izlidos otrdienas rītā caur Prāgu desmit spēlētāju sastāvā.

SK ''Cēsis'' sastāvs spēlei Grieķijā:

Ieva Tāre (kapteine)
Santa Dreimane
Elīna Babkina
Kristīne Kārkliņa
Karlīne Nīmane
Ieva Krastiņa
Nikeša Seilsa
Sandra Dižona
Vilneta Kroketa

Informāciju sagatavoja:
Dāvis Dedumets,
SK "Cēsis" preses sekretārs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-15 20:53, pirms 15 gadiem
tikai 9 špiileres?

     [+] [-]

, 2008-12-15 21:05, pirms 15 gadiem
Nav pierakstīta Rima Margevičiute.

     [+] [-]

, 2008-12-15 21:22, pirms 15 gadiem
Tāre noplosīsies un būs viss ok!!!

     [+] [-]

, 2008-12-15 22:09, pirms 15 gadiem
Tāres pašadeva basketbolā ir fantastiska, jācer, ka ar veselību trešdien vis būs okei un spēlēs un palīdzēs komandai vinēt.