Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Zībarts: "Škēle atsvaidzinājis veco savainojumu"

Jānis Pārums

Zībarts: "Škēle atsvaidzinājis veco savainojumu"
Mārtinš Zībarts (pa labi)
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Cik izdevās ar Armandu aprunāties, tad atsvaidzināts jau pērn gūtais [pleca] savainojums. Rīt dosimies pie ārstiem, lai saprastu, cik nopietns tas ir," pēc zaudējuma ULEB Eiropas kausa spēlē pret Kazaņas "Unics" (81:86) atklāja "Barons/LMT" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts.

Aco Petrovičs, Kazaņas "Unics" galvenais treneris: "Esmu apmierināts tikai ar uzvaru, ne ar spēli. Mums pirms šīs spēles bija problēmas, jo bija četri savainoti spēlētāji, turklāt arī Sokolovs un Lidajs nebija pilnīgi veseli. Mums paveicās, ka "baroniem" vairs nebija Gusta, jo viņš ir ļoti labs saspēles vadītājs. Tāpat par labu mums bija tas faktors, ka Šķēle šodien nebija tik labs kā parasti."

"Rīdzinieki šodien parādīja ļoti labu spēli. Sekmīgi nospēlēja garie – Roudss, Aleksanders un Bērziņš. Kopumā esmu apmierināts, ka izdevās grupu turnīru noslēgt ar panākumu un iziet nākamajā kārtā ar nevainojamu bilanci – sešas uzvaras sešās spēlēs," piebilda Petrovičs.

Mārtiņš Zībarts, "Barons/LMT" galvenais treneris: "Pret tik spēcīgām komandām kā "Unics" vienlīdz labā līmenī ir jānospēlē 40 minūtes, lai cerētu uz uzvaru. Var teikt, ka šodien labi aizvadījām tikai 30. Trešo ceturtdaļu iesākām slikti, ar vairākām kļūdām un spēle pajuka."

"Viens no uzdevumiem šovakar bija iespēlēt jaunos spēlētājus. Kristers Zeidaks iesāka bailīgi, taču ar katru minūti laukumā demonstrēja arvien saturīgāku sniegumu un parādīja labu spēli. Šodien likām viņam spēlēt ārējā līnijā, pat vairākās pozīcijās – otrajā, trešajā un ceturtajā. Labu spēli aizvadīja Tods Abernetijs – 15 punkti, septiņas rezultatīvas piespēles un jau trešo maču pēc kārtas nevienas kļūdas – tas saspēlēs vadītājam ir teicams rādītājs." izteicās Zībarts.

Jautāts par Armanda Šķēles pirmā puslaika beigās gūto savainojumu, treneris atbildēja: "Cik izdevās ar Armandu aprunāties, tad atsvaidzināts jau pērn gūtais [pleca] savainojums. Rīt dosimies pie ārstiem, lai saprastu, cik nopietns tas ir. Armands neapšaubāmi ir svarīgs spēlētājs mūsu komandai, tāpēc zināmā mērā arī pajuka komandas spēle uzbrukumā, jo daudzas kombinācijas gāja caur viņu. Izdarījām nesagatavotus metienus, spēle pajuka."

"Mums nepaveicās ar grupu – trāpījās divi Krievijas smagsvari - "Dynamo" un "Unics". Tikai neilgi pirms pirmās spēles bijām nokomplektējuši komandu šim turnīram, saspēlējāmies tā gaitā. Varējām nospēlēt labāk, "Lukoil Akademic" savā laukumā bija jāuzvar," debija ULEB Eiropas kausā rezumēja Zībarts.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-01-13 22:38, pirms 15 gadiem
Tam ar' neiet, žēl, žēl..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Atbalsts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: mrdeeds

  -4 [+] [-]

, 2009-01-13 23:00, pirms 15 gadiem
varees atkal pasachokot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-01-13 23:04, pirms 15 gadiem
trakais09- rakstīja: bez Šķēles Baltijā ies grūti,nav jau īsta saspēles vadītāja vairs,neskaitot Abernetiju
tas pats met sodus kaa pirmklasnieks

  +5 [+] [-]

, 2009-01-13 23:05, pirms 15 gadiem
Vai tad skeele ir tik traki notraumeejies? Varbuut nevajag pirms laika saakt streseot! Varbuut nekas nopietns, un uz naakamo speeli viss jau buus ok! Galvenais lai Ziibarts laizj zeidaku laukumaa nevis tad kad speele jau ir izskirta, bet jau pirmajaa ceturdaljaa! Chalis iespeeleesies, un buus neapturams, jo nepaarprotami, talants vinjam ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-01-13 23:33, pirms 15 gadiem
nu tagad tik pārējās LV komandas noskatīsies kā TOP 3 komandas mendāļus paņems...

  +1 [+] [-]

, 2009-01-13 23:47, pirms 15 gadiem
Skjeelem iisteniibaa iestaajaas pavasara veesmas

  -2 [+] [-]

, 2009-01-13 23:47, pirms 15 gadiem
Vot muuldeejat, ka izlasi neiet! Redzat bija iemesls! Kaut dzeks tiktu atraak uz pekaam!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-14 00:27, pirms 15 gadiem
Belinelli rakstīja: taa ir, ka essential tualetee no visas siles ar roku sit pret sienu, izgaazot dusmas uz zaudeejumu.........
Bl*d,jūs laikam esat debīli ar savu essīti.Baigie jociņi.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-14 07:09, pirms 15 gadiem
Davai turamies,būs lielāks spēles laiks Zeidakam un Kārlim tādā gadījumā... kas ir pluss,bet minuss ir tas ka Šķēle ar savu pieredzi un prasmēm nebūs

  -2 [+] [-]

, 2009-01-14 11:17, pirms 15 gadiem
Armand veseļojies!