Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"DU" turpina zaudēt

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"DU" turpina zaudēt
"DU/Swedbank" basketbolistes
Foto: Nauris Mackevičs, eSports.lv

Kārtējā LSBL spēlē SK "Rīga" basketbolistes sīvā cīņā ar 55:47 pieveica "Du/Swedbank". Daugavpils spēlētājām tas bija jau 19. zaudējums pēc kārtas. Vienīgā uzvara tika izcīnīta pret to pašu "Rīgu" oktobra sākumā.

Mača pašas pirmās minūtes bija diezgan līdzīgas, bet pamazām viešņas no Rīgas iekrāja nelielu pārsvaru, kurš gan nesasniedza desmit punktu robežu. Galveno uzsvaru uzbrukumā mājinieces lika uz tālmetieniem, bet šajā ziņā klājās grūti, jo komandas līdere Kristīna Egle tika nosegta. Pirmā puslaika rezultāts bija pilnīgi neraksturīgs mūsdienu basketbolam - 26:19 Rīgas dāmu labā.

Praktiski visu maču "Rīga" bija vadībā, bet "DU" neļāva atslābt, regulāri pietuvojoties rezulātā. Īpaši interesants izvērtās otrais puslaiks, kurā gan vienai, gan otrai komandai izdevās veikt izrāvienus. Pie rezultāta 44:40 "Rīgas" labā mājinieces ieguva vairākas iespējas gūt punktus, bet tas neizdevās. Jāsaka, ka arī tiesnešu lēmumi brīžiem bija diezgan neizprotami (gan vienas, gan otras komandas labā). Galotnē krietni veiksmīgāk nospēlēja rīdzinieces, kuras ar izcīnīja uzvaru - 55:47.

Uzvarētājām 16 punktus guva Kristīne Vītola, kuras kontā arī 15 atlēkušās bumbas. Daugavpils komandā 17 punkti Kristīnas Egles kontā.

LSBL Regulārā sezona, 30.janvāris

''DU/Swedbank'' – ''Rīga" 47:55 (11:18, 8:8, 15:13, 13:16)

''DU/Swedbank'':: Egle 17, Jevsejeva 12, Kazakeviča 9, Vavilova 6, Borodavko 3.
''Rīga'':: Vītola 16 (15 atl.b.), Ozoliņa 9, Rubene 8, Čunda 7, Gofrīda 6, Kublačova 5, Celmiņa 4.

Izmantotie resursi:
basket.lv