Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Cēsis papildlaikā uzvar Kauņu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Cēsis papildlaikā uzvar Kauņu
Gintars Kručkausks ar komandu

Sporta kluba "Cēsis" basketbolistes svētdien izcīnīja otro uzvaru Baltijas Sieviešu basketbola līgā (BWBL), izbraukuma spēlē Lietuvā papildlaikā pārspējot Kauņas komandu "Laisve" ar rezultātu 81:77.

Pirms mēneša Cēsis ar uzvaru sāka BWBL turnīru, savā laukumā pieveicot Krievijas Superlīgas klubu Sanktpēterburgas "Spartak". Otrā un trešā spēle gaidīja izbraukumā Lietuvā. Svētdien pārspēta Kauņa (spēles pret "Laisve" izbraukumā allaž raksturotas ar izteiktu tiesāšanu par labu mājiniecēm, pirmdien priekšā spēle ar otru spēcīgāko Lietuvas klubu Marijampoles "Arvi".

Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja cēsniecēm ļoti neveiksmīgi, jo tika pieļautas daudzas kļūdas saspēlē, kā arī garām aizmesti metieni no labām pozīcijām. Tas lietuvietēm ļāva iekrāt solīdu pārsvaru, pēc desmit nospēlētām minūtēm esot vadībā ar 23:13. Būtiski spēles gaita nemainījās arī otrajā ceturtdaļā, lai gan SK "Cēsis" sāka aktīvāk darboties aizsardzībā. Rezultāta izteiksmē tas ļāva atgūt trīs punktus, pēc pirmā puslaika joprojām esot iedzinējos ar 33:40.

Labāk klājās otrajā puslaikā, jo vispirms trešajā ceturtdaļā izdevās līdzsvarot spēli, izvirzoties vadībā ar vienu punktu, taču tiklīdz komanda izvirzījās vadībā, tā uzreiz tika pieļautas kārtējās kļūdas, kuras pretinieces izmantoja. Pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 68:68, bet papildlaikā nedaudz veiksmīgākas tomēr bija cēsnieces, izcīnot otro smago uzvaru šajā turnīrā – 81:77.

Šodienas mačā SK "Cēsis" komanda spēlēja ar astoņām spēlētājām, bet rezultatīvākās bija Kristīne Kārkliņa un Ieva Tāre, kuras guva pa 16 punktiem. Džesika Simondsa iemeta 15, bet Sandra Dižona sameta 13 punktus.

BWBL regulārā sezona, 30. novembris

Kauņas "Laisve" - SK "Cēsis" 77:81

Sešas labākās regulārās sezonas komandas iekļūs pusfināla astoņniekā, kur tās jau gaidīs Latvijas un Lietuvas čempiones - "TTT Rīga" un "Teo basket".

Baltijas līgas 2007./2008. gada sezonā Cēsu basketbolistes izcīnīja otro vietu līgā, piekāpjoties tikai Eirolīgas klubam Viļņas "Teo Basket".

Izmantotie resursi:
bwbl.lt
skcesis.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-11-30 16:13, pirms 15 gadiem
macaties veči ka jaspele ar leišiem un leišu tisnesiem!!!malacītes!!!

  +4 [+] [-]

, 2008-11-30 16:36, pirms 15 gadiem
Un Cēsīs atkal atšķirībā no Rīgas klubiem visu nenosaka viesspēlētāji

  +1 [+] [-]

, 2008-11-30 19:39, pirms 15 gadiem
Apsveicu!!!!!!!!