Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jansone uzvar, "Gambrinus" neplāno doties uz Maskavu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jansone uzvar, "Gambrinus" neplāno doties uz Maskavu
Liene Jansone

Liene Jansone izcīnījusi kārtējo uzvaru Čehijas sieviešu basketbola virslīgā, kopā ar Brno „Gambrinus” savā laukumā sagraujot Karlovi Varu vienību 98:57.

Liene Jansone spēlēja 19 minūtes, guva 4 punktus (2p 2/3) un izcīnīja 5 atlēkušās bumbas. Rezultatīvākā Brno rindās ar 18 punktiem un 4 bumbām bija Petra Kuļičova.

”Gambrinus” neplāno doties uz Maskavu
Nākamā spēle Eirolīgā „Gambrinus” gaida 10. decembrī, kad savā laukumā būs jāsacenšas ar „TTT Rīga”. Komentējot Krievijas medijos izskanējušo informāciju par CSKA atgriešanos turnīrā, „Gambrinus” ģenerālmenedžeris Jiri Hamza uzsvēra, ka FIBA apstiprinājums nav saņemts. „Apstiprinājuma nav, tāpēc nevaru komentēt šo situāciju”. Skaidrs, ka Brno klubs negatavojas braucienam uz Maskavu, pēc CSKA izstāšanās pārtrauktas Krievijas vīzu kārtošanas procedūras. Protestu pret lēmumu maiņu FIBA ģenerālsekretāram Naram Zanolinam iesniedzis Ungārijas kluba „MiZo Pecs” (Ungārijas vicečempiones spēlē citā grupā) ģenerālmenedžeris Gābors Rosa. Kluba lietu kārtotājs uzskata, ka krievu medijos un Krievijas Basketbola federācijas mājas lapā izplatītā informācija par tehniskā zaudējuma piešķiršanu CSKA arī būtu netaisnīga pret citiem B grupas klubiem.

Žirkova nespēlēs vismaz mēnesi
Trešdien mājas spēlē ar „ESBVA Lille Metropole” savainojumu guva labākā Slovākijas spēlētāja Zuzanna Žirkova. Zināms, ka viņa nespēlēs vismaz mēnesi, bet komandas vadība cer uz viņas atgriešanos janvārī.

Čehijas virslīga, 28. novembris

Brno „Gambrinus” – Karlovi Vari 98:57

Izmantotie resursi:
cbf.cz