Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kubliņai uzvara Brno

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kubliņai uzvara Brno
Ieva Kubliņa
Foto: www.tttriga.lv

Ievas Kubliņas pārstāvētais Prāgas basketbola klubs "USK Praha" sestdien izcīnīja uzvaru Čehijas sieviešu basketbola virslīgas trešajā finālspēlē, izbraukumā pieveicot valsts čempiones Brno "Gambrinus" 78:73, sērijā līdz trīs uzvarām panākot rezultātu 1:2.

Brno basketbolistes uzvarēja pirmajās divās finālsērijas spēlēs savā laukumā un Prāgā, sestdien cerot cīņai pielikt punktu. Viņu vēlmes nepiepildījās, jo Prāgas klubs apliecināja, ka divas uzvaras regulārās sezonas spēlēs nav bijušas nejaušas.

Ieva Kubliņa spēlēja 28 minūtes, guva 2 punktus (2p 1/4) un izcīnīja 3 atlēkušās bumbas. Linsija Veilena, viņa arī Anetes Jēkabsones-Žogotas gaidāmā kolēģe Konektikutas "Sun", izcēlās ar 28 punktiem, tostarp realizējot četrus no sešiem tālmetieniem, kamēr Evantijai Malci 18 punkti un citai "Sun" zvaigznei Nikešai Seilsai 16.

Brno rindās Vaitmorai 22 punkti, Maigas rēķinā 15, bet Zuzana Žirkova 20 minūšu laikā guva 11 punktus.

Ceturtā finālsērijas spēle notiks Prāgā.

Izmantotie resursi:
cbf.cz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-29 07:17, pirms 15 gadiem
Negribētos piekrist, ka Ieva nav labā formā. Ja spēlē tik ilgu laiku, tas nozīmē, ka treneris ir apmierināts ar sniegumu, vai tad ne? Ne jau visām spēlētājām komandā ir uzdevums gūt punktus, citām ir jāspēlē aizsardzība. Nebūtu pareizi vērtēt sniegumu tikai pēc gūtajiem punktiem, jo basketbols jau nesastāv tikai no tā...
Liene un Gunta arī spēlē labi. Būs jau labi čempī, es Jums ticu dāmas!
Ievai vēl divi mači jāuzvar un arī būs pavisam OK