Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Tāre nedēļas beigās atsāks treniņus

Tāre nedēļas beigās atsāks treniņus
Ieva Tāre
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Sieviešu basketbola līgas kluba SK ''Cēsis'' komandas kapteine Ieva Tāre, kas patlaban atgūstas no plaušu karsoņa, šīs nedēļas beigās varēs atsākt treniņus.

Kā jau zināms, Tāre vakar nepiedalījās spēlē pret ''TTT Rīga'', kuru SK ''Cēsis'' zaudēja ar rezultātu 90:83, jo bija saķērusi plaušu karsoni. Basketbolistei, apmeklējot ārstus un izdarot analīzes, tika paziņots, ka šīs nedēļas beigās viņa varētu atsākt treniņus kopā ar komandu. Visticamāk, ka Tāre vēl nepiedalīsies Latvijas Sieviešu basketbola līgas pusfināla spēlē pret ''TTT Rīga Juniores'', bet komandas kapteine varētu būt ierindā uz Baltijas Sieviešu līgas pusfinālturnīrā, kas notiks Viļņā.

Tāre SK ''Cēsis'' sastāvā LSBL čempionāta aizvadītajās 22 spēlēs vidēji guvusi 15,2 punktus un izcīnījusi 4,9 atlēkušās bumbas.

skcesis.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-16 22:55, pirms 15 gadiem
Būtu bijusi vakar IEVA, būtu bijis .....................pavisam savādāk!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-17 15:43, pirms 15 gadiem
tas butu lieliski...