Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Zvirgzdiņš: "Mums jāgatavojas izšķirošajām spēlēm"

Jānis Celmiņš

Zvirgzdiņš: "Mums jāgatavojas izšķirošajām spēlēm"
Ainārs Zvirgzdiņš
Foto: skcesis.lv

SK "Cēsis" komandas galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš atzinis, ka būtu patīkami uzvarēt "TTT/Rīga" komandu svētdienas LSBL spēlē, taču jāapzinās, ka viss tiek darīts, lai uzvaras izcīnītu sezonas izskaņā.

Jau šo svētdien LSBL spēlē SK "Cēsis" paredzēta spēlē pret principiālākajām pretiniecēm "TTT / Rīga" basketbolistēm. "Pašlaik gan treniņi, gan arī nākamās spēlēs ir ar mērķi, lai labāk sagatavotos galvenajiem startiem šajā sezonā, tas ir, spēlēšana Latvijas čempionāta finālā un Baltijas līgas "Final Four". Līdz ar to optimālā forma mums ir jāsasniedz tad, kad būs šīs spēles," saka SK "Cēsis" galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš.

Treneris gan atzīst, ka apspēlēt rīdzinieces arī svētdien būtu patīkami. "Protams, būtu ļoti labi uzvarēt svētdien "TTT/Rīga", taču tajā pašā laikā ir jāapzinās, ka mums sastāvs ir pietiekoši spēcīgs, bet galvenais šobrīd ir to iespēlēt. No šāda rakursa mēs arī pieejam pēdējām spēlēm un treniņiem. Jaunu spēlētāju iekļaušanās komandas mehānismā sezonas izskaņā kādu laiku noteikti ir saistīts ar problēmām, tāpēc arī vairāk akcentējam, lai spēle būtu laba sākot ar 27. martu, kad sāksies pusfinālturnīrs Baltijas līgā Viļņā, neizdalot savas pretinieces ar ko spēlējam," kluba mājas lapā internetā teicis Zvirgzdiņš.

Izmantotie resursi:
skcesis.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-03-16 08:33, pirms 15 gadiem
Mazāk runā!!!