Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Nerips: "Samazināsim kļūdu skaitu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Nerips: "Samazināsim kļūdu skaitu"
Aigars Nerips
Foto: www.tttriga.lv

"Spēle būtu krietni interesantāka, ja komandas spēlētu optimālajos sastāvos," piektdien notikušo Latvijas sieviešu basketbola līgas spēli "TTT Rīga" – SK "Cēsis" vērtē rīdzinieču treneris Aigars Nerips.

Piektdien notika trešā LSBL līdervienību tikšanās un cēsinieces izcīnīja pirmo uzvaru, izbraukumā pārspējot „TTT Rīga”.

„Uzvara ir uzvara jebkurā brīdī, taču jebkurš treneris ir priecīgāks par panākumu, kas gūts pret labākajā sastāvā esošu pretinieku. Cīņas griba un noskaņojums komandā ir labs. To pierādījām, ar četrām pieredzējušām pamatsastāva spēlētājām līdzvērtīgi cīnoties ar pastiprināto Cēsu komandu. Otrajā puslaikā palikām ar trīs pieredzējušām spēlētājām un pietrūka spēku. „Cēsis” izmantoja aktīvu segšanu visā laukumā, mainot aizsardzības sistēmas, pārāk bieži kļūdījāmies un netrāpījām brīvos metienus, savu lomu nospēlēja pieredze.”

Nerips prognozē interesantas cīņas pavasarī. „Krīze paplucināja sastāvu, taču pierādījām, ka varam cīnīties. Vēl viens fakts – „Cēsu” galvenais treneris ir maksimālists un centās izmantot labāko iespējamo sastāvu, praktiski spēli aizvadot ar sešām spēlētājām. Lai gan Cēsu jaunietes izlašu sastāvos ir vairāk spēlējušas dažādos Eiropas čempionātu finālturnīros nekā TTT jaunietes. Piemēram, Dukātei šī bija pirmā augsta līmeņa spēle un ar laiku viņa laukumā būs arvien konkurētspējīgāka. Mums vēl būs papildinājumi, noteikti varam samazināt kļūdu skaitu un būt gatavi pavasara spēlēm.”

"Esmu gatavs strādāt izlasē"
2008. gada vasarā Aigars Nerips palīdzēja Ainaram Zvirgzdiņam Olimpisko spēļu basketbola turnīrā Pekinā. Vai sadarbība tiks turpināta? „Esmu gatavs strādāt, ja būs galvenā trenera piedāvājums.”

     [+] [-]

, 2009-02-08 15:10, pirms 15 gadiem
Dukāte būs konkurētspējīga pret ko..?

  +6 [+] [-]

, 2009-02-08 15:15, pirms 15 gadiem
Nez kāpēc tagad TTT ir tik svarīgi līdzvērtīgi sastāvi? Tad, kad nauda bija, tad staigāja par visiem pārāki. Sagrāva visus un arī spēlēja ar 6 vai 7 spēlētājām. Kaut vai pret vājajām komandām LSBL, izmantoja segšanu visā laukumā, tagad sāk pīkstēt, ka re neesot līdzvērtīgi. Murgs kaut kāds tā TTT raudāšana, ar visu Neripu priekšgalā..

     [+] [-]

, 2009-02-08 17:57, pirms 15 gadiem
Man trūkst vārdu - izskatās,ka Neripa stulbumam galu neredzēt kā savas ausis! Pēkšņi ir pazudusi TTT varenība un pārākums par citiem, jau raud! Un Chukste jau laicigi, izskatas, pametis grimstosho kugi

     [+] [-]

, 2009-02-09 10:12, pirms 15 gadiem
Nerips pierādija ka spēli vadīt nemāk,domāju ja būtu Čukste arī ar šo sastāvu spēles iznākums būtu savādāks TTT zaude, bet ne tik smaga, Nerips lika spēli tikai uz Andersoni ko pierāda statistika,bet atkārtošos basketbols ir komandas spēle un nevajag noniecināt citas spēlētājas šajā gadijumā kaut vai jaunās, kuras cīnās cik var un kā māk ,ja reiz TTT visu piķi bezjēdzīgi ir IZSAIMNIEKOJUšI uz viesspēlētājām un ne tikai,tad vajag padomāt par nākotni vismaz gadu uz priekšu un mainīt attieksmi pret mūsu juniorēm, jo arī Cēsis nākošo gadu vairs neizturēs finansiāli, tā kā cīņa būs savādāka beigušies ziedu laiki ,bet svarīgākais lai nepazustu LBSL.