Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"RTU-Merks" uzvar un aiziet garām "Turībai"

Andrejs Siliņš

"RTU-Merks" uzvar un aiziet garām "Turībai"
Foto: basket.lv

Latvijas Sieviešu Basketbola līgas (LSBL) regulārās sezonas spēlē piektdien "RTU-Merks" basketbolistes viesos ar rezultātu 68:61 apspēlēja "Turība/Kolonna" vienību, tādējādi apsteidzot to arī turnīra tabulā.

Pirms šīs spēles "Turības" meitenes bija piektajā pozīcijā, savukārt "RTU" meitenes - sestajā. Abām komandām pa desmit uzvarām un 14 zaudējumiem. Līdz ar to pēc šodienas mača abas komandas apmainījās vietām turnīra tabulā - "RTU-Merks" pacēlās uz piekto vietu, "Turība/Kolonna" noslīdēja uz sesto.

Rezultatīvākā uzvarētājām bija Ieva Malkevica, kuras rēķinā 17 punkti, kā arī astoņas atlēkušā sbumbas un piecas rezultatīvas piespēles. 16 punkti, astoņas bumbas un četras piespēles Dacei Krūmiņai. Zaudētājām pa velna ducim sameta Anete Horelika un Ieva Veinberga, bet 11 punkti Evai Pavlovskai.

LSBL regulārā sezona

Turība/Kolonna - RTU-Merks 61:68
Turība: Horelika 13, Veinberga 13, Pavlovska 11, Lapsiņa 8, D. Zariņa 7, Vītola 6, Bundule 3, Staškevica, Vorma.
RTU: Malkevica 17, Krūmiņa 16, Eglīte 13, Langenfelde 8, Barkāne 6, Gailīte 4, Ziema 4, Bebre.

     [+] [-]

, 2009-03-06 19:31, pirms 15 gadiem
piedodiet, bet bildē redzamā noteikti nav Signe...