Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Turība/Kolonna" pārspēj "TTT Rīga – Juniores"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Turība/Kolonna" pārspēj "TTT Rīga – Juniores"
Zane Lapsiņa laužas uz grozu.
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Vienīgajā šodienas Latvijas Sieviešu Basketbola līgas (LSBL) spēlē "Turība/Kolonna" ar 72:68 pārspēja "TTT Rīga – Juniores", sagādājot viņām sesto zaudējumu šosezon. Uzvarētāju labā rezultatīvākā ar 20 punktiem bija Ieva Vītola.

Mača pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīgā cīņā – vadībā pabija te viena komanda, te otra. Divarpus minūtes pirms pirmās ceturtdaļas beigām pēc Līgas Šurkusas metiena ''TTT Rīga - Juniores'' ieguva sešu punktu pārsvaru, taču līdz ceturtdaļas beigām pamanījās to izsēt, pēc pirmajām desmit minūtēm +1 (17:16) bija ''Turība/Kolonna'' komandai. Otrajā ceturtdaļā viesu komanda vienubrīd bija iekrājusi piecu punktu pārsvaru, tomēr līdz pirmā puslaika beigām viņām, tāpat kā pēc pirmās ceturtdaļas, bija viena punkta pārsvars – 34:33.

Arī otrajā puslaikā aina laukumā nemainījās – abas komandas kādu laiku pabija vadībā, ceturtdaļas izskaņā labāk nospēlēja ''TTT Rīga – Juniores'', pirms pēdējām desmit minūtēm iegūstot trīs punktu pārsvaru – 52:49. Pēdējās ceturtdaļas vidū notika šīs spēles izšķirošais pavērsiens – ''Turība/Kolonna'', pārņēma spēles vadības grožus savās rokās, un spēja izcīnīt uzvaru ar . ''TTT Rīga'' jaunai maiņai tas bija tika sestaiszaudējums šosezon aizvadītajās 16 spēlēs. Uzvarētāju labā rezultatīvākā ar 20 punktiem bija Ieva Vītola.

Informācija tiks papildināta...

LSBL Regulārā sezona, 5.februāris

TTT Rīga – Juniores – Turība/Kolonna 68:72
TTT Rīga – Juniores: Sarja 17, Jansone 16, Šurkusa 13, Sonka 10, Pagrode 8, Gulbe 4.
Turība/Kolonna: Vītola 20, Horelika 15, Vorma 13, Veinberga 9, Staškeviča 6, Pokšāne 4, Lapsiņa 3, Pavlovksa 2.

Izmantotie resursi:
basket.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-02-06 01:05, pirms 15 gadiem
Apsveicu TUrību ar uzvaru!

  -2 [+] [-]

, 2009-02-06 10:37, pirms 15 gadiem
bildē redzama Eglite , tā nav TTT junioru spēlētāja,vinnēja tāpēc ,ka Šteinbergai trauma