Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Šonakt Jēkabsone-Žogota NBA TV tiešraidē

Andrejs Siliņš

Šonakt Jēkabsone-Žogota NBA TV tiešraidē
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Naktī no piektdienas uz sestdienu 2:00 "Baltkom" saviem klientiem NBA TV kanālā piedāvā tiešraidē vērot Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētās Konektikutas "Sun" spēli pret Ņujorkas "Liberty" Sieviešu Nacionālajā Basketbola Asociācijā (WNBA).

"Sun" pēdējās spēles aizvadījusi ļoti neveiksmīgi, piedzīvojot piecus zaudējumus pēc kārtas un izkrītot no pirmā četrinieka Austrumu konferencē, kas garantē vietu izslēgšanas spēlēs. Šobrīd "Sun" no kārotās vietas četriniekā šķir pavisam nedaudz, tādēļ nākamās spēles būs ļoti svarīgas cīņā par iekļūšanu play-off. Regulārajā sezonā vēl ir atlikušas tikai trīs spēles.

Atšķirībā no savas komandas Jēkabsone-Žogota spēlē arvien pārliecinošāk, gūstot vidēji 8,9 punktus un atdodot vidēji 2,2 rezultatīvas piespēles spēlē. Pārliecinoša līdere gūto punktu ziņā "Sun" rindās ir Asja Džonsa – vidēji 16,7 punkti spēlē, bet rezultatīvākā piespēļu dalītāja ir Lindseja Valena ar vidēji 4,7 rezultatīvām piespēlēm spēlē.

Nākamā "Sun" pretiniece "Liberty" komanda aizvada neveiksmīgu sezonu. Tā atrodas Austrumu konferences pēdējā vietā un ir tikpat kā zaudējusi cerības kvalificēties play-off.

Informāciju sagatavoja
Lauris Kļaviņš
Baltkom preses sekretārs

  +2 [+] [-]

, 2009-09-04 12:03, pirms 15 gadiem
Beidzot vajadzētu lauzt nelāgo zaudējuma sēriju!Lai veicas Anetei!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja