Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kubliņai uzvara līdz pusfinālam

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kubliņai uzvara līdz pusfinālam
Ieva Kubliņa
Foto: www.tttriga.lv

Ievas Kubliņas pārstāvētais Prāgas basketbola klubs "USK Praha" trešdien svinēja otro panākumu Čehijas virslīgas ceturtdaļfināla sērijā līdz trīs uzvarām, savā laukumā ar rezultātu 91:68 sagraujot "Slovanka Kralupy" vienību.

Pirmajā spēlē Prāgas komanda uzvarēja ar 49 punktu pārsvaru 103:54, un pēc šodienas panākuma izvirzījusies vadībā sērijā 2-0.

Ieva Kubliņa sērijas pirmajā spēlē otrdien kļuva par lietderīgāko spēlētāju laukumā (14 punkti un 9 atlēkušās bumbas), bet šodien spēlēja 15 minūtes, punktus neguva (2p 0/1, 3p 0/1), izcīnīja 6 atlēkušās bumbas, 3 reizes rezultatīvi piespēlēja partnerēm un bloķēja 2 pretinieču metienus.

"USK Praha" sīvākās sāncenses no Brno "Gambrinus" trešdien otro reizi sagrāva Prāgas "Sparta", šoreiz ar rezultātu 96:35. Otrās uzvaras sērijās guva arī "Trutnov" un "Valosun" vienības, pārspējot attiecīgi Strakoņices un Hradeckrāloves klubus.

Trešā spēle notiks izbraukumā 6. martā.

Izmantotie resursi:
cbf.cz