Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Alilujeva: "Mēģinājām darīt, ko varējām"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Alilujeva: "Mēģinājām darīt, ko varējām"
Līga Alilujeva
Foto: Liepajniekiem.lv

"Uztraukums pirms spēles bija liels, taču mēģinājām darīt, ko varējām", pēc zaudējuma TTT ar rezultātu 46:97 Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) atklāšanas spēlē eSports.lv atzina "Liepājas metalurga" kapteine Līga Alilujeva.

Līga Alilujeva,, Liepājas metalurga kapteine: "Uztraukums pirms spēles visām meitenēm bija liels. Rokas trīcēja, tomēr koncentrējāmies, mēģinājām darīt, ko varam un spēlējām. Pagaidām viens no mīnusiem ir soda metienu izpildīšana. Domāju, to uzlabosim un viss „aizies”. Iesim uz bronzu, mērķis ir trešā vieta!"

Sabīne Niedola, Liepāja: "Spēlēt pret Ievu Kubliņu un Aiju Brumermani bija jauna pieredze. Ļoti forši, patika! Uzreiz savādāks stils, jūt, kā spēlē. Nevarētu teikt, ka nevarējām piešaut grozus. Soda metienos, iespējams, nedarbojāmies tik labi uz noguruma rēķina. Izliec visu, lai līdz tam metienam tiktu un tad nedaudz pietrūkst. Noskaņojums bija tāds, kāds vajadzīgs, uztraukuma nebija."

Natālija Burian: "Esmu priecīga, jo šī bija mana pirmā oficiālā spēlē TTT sastāvā. Meitenes daudz palīdzēja man un es gribēju palīdzēt komandai. Gan treneri, gan spēlētājas daudz atbalsta mani un tas atstāj pozitīvu iespaidu."

Nākamo spēli LSBL rīdzinieces aizvadīs 7. oktobrī plkst. 18:30 Hanzas vidusskolā tiekoties ar "RTU-Merks" komandas, savukārt liepājniecēm līdz nākamajai sacensībai jāgaida divas nedēļas.

Izmantotie resursi:
tttriga.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-10-01 23:57, pirms 16 gadiem
Bildei kādi 5 gadi??? Tiešām nav bildes no jaunās halles???

     [+] [-]

, 2008-10-02 20:57, pirms 16 gadiem
Tā ir pagājušā gada bilde