Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Triobet.com: Finālā spēlēs Kanāda pret Krieviju

Triobet.com: Finālā spēlēs Kanāda pret Krieviju
Pērn pasaules čempionāta finālā...
Foto: AP

Šodien Pasaules hokeja čempionātā gaidāmas pusfināla cīņas. Kā liecina „Triobet.com” ekspertu prognozes ar 75% iespējamību Krievijas un ASV cīņā visticamāk uzvarēs Krievija (likmes koeficents 1.26), savukārt Kanādas un Zviedrijas duelī ar 70% izredzēm triumfēs Kanāda (koeficents 1.32).

Tas nozīmē, ka finālā atkal tiksies komandas, kas par čempiona tituliem cīnījās jau pagājušajā gadā. Tomēr šogad ekspertu prognozes liecina, ka nedaudz lielākas izredzes uzvarēt tomēr ir Kanādas valstsvienībai – 45% (koeficients 2.00), lai gan arī Krievijas izredzes ir pietiekami augstas 40% (koeficients 2.30).

Kanāda gatava revanšam
Krievijas izlase šajā čempionātā vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu, kopumā atdodot pretiniekam tikai vienu punktu visa čempionāta laikā, jo sīvu pretestību izrādīja Zviedrijas izlase, kuru uzvarēt Krievijai izdevās tikai papildlaikā. Savukārt Kanādas izlasei vienīgos punktus atņēma kāda cita ziemeļvalsts Somija, uzvarot to pēcspēles metienos.

„Triobet.com” pārstāvis Kaspars Melders: „Abas komandas viennozīmīgi ir līdzvērtīgas pretinieces, kuras pelnījušas cīnīties čempionāta finālā. Krievija vēl nav zaudējusi nevienu spēli, savukārt Kanāda vienu pēcspēles soda metienos. Ekspertu prognozes liecina, ka pirmo un vienīgo zaudējumu Krievijas izlase varētu piedzīvot finālspēlē. Kanādas izlase pagājušā gada čempionātā, kas notika viņu mājās, piekāpās Krievijai un palika otrā. Šogad viņi, visticamāk, ir gatavi revanšam.”

Četrinieka vājākā komanda, visticamāk, ASV
Ja par zeltu cīnīsies Kanāda un Krievija, tad cīņa par bronzu notiks starp Zviedrijas un ASV valstsvienībām. Zviedrija arī pagājušajā gadā iekļuva pusfinālos, kur tai nācās piekāpties Kanādai, bet cīņā par bronzu piedzīvot pārliecinošu sagrāvi ar 0:4 pret Somijas izlasi. Somija arī bija tā, kas ārpus četrinieka atstāja ASV izlasi.

ASV un Zviedrija šogad jau vienu reizi čempionāta laikā ir tikušās un grupu priekšsacīkstēs nedaudz pārāka tomēr izrādījās Zviedrija. Neskatoties uz to, ka Zviedrijas izlasei čempionātā bijuši arī negaidīti zaudējums, „Triobet.com” ekspertu prognozes liecina, ka ASV izredzes uz uzvaru čempionātā ir vismazākās, tikai 6%, kas nozīmē, ka komanda tiek vērtēta kā četrinieka vājākais spēlētājs.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Dreimane, Triobet.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-08 14:00, pirms 15 gadiem
ta arii buus
, 2009-05-08 14:16, pirms 15 gadiem
Krieviem ies loti gruti !!!
, 2009-05-08 14:16, pirms 15 gadiem
Kanda-Asv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-08 15:03, pirms 15 gadiem
I hope so!
, 2009-05-08 15:26, pirms 15 gadiem
Kanāda - uzvara
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-08 16:07, pirms 15 gadiem
masalskis123 rakstīja: KANĀDA-ASV fināls!!!!
a tu pamatot arī kaut ko māki?
, 2009-05-11 16:39, pirms 15 gadiem
krievi atkal čempji...
Betsafe.com Rigged in Riga
2

Rigged in Riga noslēdzies: 45 000 LVL iegūst Martins Emanuelsons

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau piektais Betsafe.com organizētais Rigged in Riga pokera turnīrs. Cīņu par pirmo jaunizveidotās Grand Series of Poker Live turnīrus sērijas titulu uzsāka 283 dalībnieki un viņu starpā arī spēcīgākie Latvijas pokera spēlētāji, kas šo viņiem padarīja par lielāko šāda veida turnīru, kāds jebkad noticis Latvijā. Turnīra kopējais balvu fonds sasniedza 424 500 ASV dolāru apmēru.
Betsafe.com Rigged in Riga, 5. - 10. oktobris, 2010.g.
8

Šonedēļ norisināsies lielākais pokera turnīrs Latvijas vēsturē

No 6. līdz 10. oktobrim Rīga kļūs par norises vietu lielam starptautiskam pokera turnīram Betsafe.com Rigged in Riga. Turnīra prognozētais balvu fonds varētu sasniegt pusmiljonu ASV dolāru, bet dalībnieku skaits pāri par trim simtiem. Latvijā ieradīsies spēlētāji no aptuveni 20 dažādām valstīm.
Totalizatora likmju spēle "Betsafe.com Izdzīvotājs"
20

No 1 lata līdz 250000 LVL – vai tas ir reāli? Nesakiet „nē”!

Online totalizatoru portālā Ototo.lv jau vairākus mēnešu norisinās spēlē, kuras nosaukums ir „Betsafe.com Izdzīvotājs”. Tikko šajā spēlē sasniegts jauns rekords.