Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Autors: Lauris Bērziņš

Holts uzvar PTC 10. posmā

Holts uzvar PTC 10. posmā
Maikls Holts

Par 2011./12. gada snūkera sezonas "Players Tour Championship" 10. posma uzvarētāju kļuvis Maikls Holts, kurš turnīra finālmačā ar rezultātu 4:2 uzveica Dominiku Deilu.

Pasaules reitinga 38. numuram Holtam šis bija otrais "Players Tour Championship" tituls. Iepriekšējais pagājušā gada novembrī tika iegūts Čehijas galvaspilsētā Prāgā. Bet tagad vēl viens panākums pievienots Šefīldā notikušajā posmā. Lai tiktu pie šī panākuma, Holtam nācās uzvarēt septiņās spēlēs. Turnīra gaitā viņš spēja uzveikt arī tādus spēcīgus spēlētājus kā Marku Selbiju un Džonu Higinsu.

Finālā Holts ar 75 un 58 punktu breikiem ieguva divu freimu vadību – 2:0. Lai arī Deilam spēles turpinājumā izdevās pietuvoties līdz 3:2, tomēr pēdējais vārds piederēja Holtam, kurš ar 44 punktu breiku 6. freimā nodrošināja sev uzvaru.

"Vienmēr esmu tuvu vai nu ļoti labai, vai ļoti sliktai spēlei," atzina uzvarētājs. "Mana attieksme pēdējā laikā bijusi briesmīga, bet šoreiz bija labāka. Varbūt ne tik ilgstošos mačos man veicas labāk, jo nav pietiekami daudz laika uztraukumam."

"Man ir viss, kas vajadzīgs, lai labi aizvadītu ikvienu turnīru, taču paša attieksme mēdz mani iegāzt. Neesmu sasniedzis to, ko varēju sasniegt. Reitingā esmu bijis TOP 32, taču ne jau tāpēc kļuvu par profesionāli. Ja spēšu apvaldīt savu raksturu, tad man vēl ir laiks, lai sasniegtu ko vairāk."

Informāciju sagatavoja:
"World Snooker" preses dienests


Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation
23

Latvietis snūkera elitē: 17 gadus vecais Žižins nodrošina vietu pasaules tūrē

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins svētdien Lesterā "Q School" turnīrā jeb kvalifikācijas sacensībās nodrošināja vietu pasaules snūkera tūrē.
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

17 gadus vecais Žižins otro reizi kļūst par Latvijas čempionu snūkerā

17 gadus vecais Artemijs Žižins turpinājis savu dominanci, kļūstot par divkārtējo Latvijas čempionu snūkerā. Jaunais sportists bija precīzākais cīņā starp 23 sportistiem.
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

Latvijas snūkerists Žižins zaudē Eiropas meistarsacīkšu astotdaļfinālā

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins piektdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā piedzīvoja neveiksmi astotdaļfinālā.