Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Zālītis

Video: Latviešu pēdējā cīņa pasaules čempionātā

Šodien pasaules čempionātā pludmales volejbolā Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins astotdaļfinālā ar 0:2 (11:21, 11:21) piekāpās pasaules un olimpiskajiem čempioniem, amerikāņiem Todam Rodžersam un Filipam Dalhauzeram, ieņemot dalītu devīto vietu.

, 2009-07-03 16:54, pirms 15 gadiem
Ir jau labi, nevajadzēja tik daudz kļūdīties!
, 2009-07-03 20:22, pirms 15 gadiem
Da nu nafig janos palika abos setos.Es pat labak nospeletu.Tie samoilova blavieni ari ne pie ka laba nenoved.Nav brinums ka martins fraku parava.Genka laikam no apenem lec ara.Abols no abeles talu nekrit.
, 2009-07-04 02:16, pirms 15 gadiem
muuseejiem daudz pa daudz taas kljuudas!
, 2009-07-04 11:28, pirms 15 gadiem
Larryking rakstīja: Da nu nafig janos palika abos setos.Es pat labak nospeletu.Tie samoilova blavieni ari ne pie ka laba nenoved.Nav brinums ka martins fraku parava.Genka laikam no apenem lec ara.Abols no abeles talu nekrit.
Cirvis Tu esi...šaubos vai vispār spēlēt māki...
, 2009-07-04 12:30, pirms 15 gadiem
p.s. muuzika gan taada, kaada restoraanu toletees skan!
Olivers Bulgačs. Foto: Artūrs Stiebriņš / CEV

Latvijas dueti Itālijā un Ķīnā neiekļūst "Futures" turnīru pamatsacensībās

LETA. Latvijas duets Olivers Bulgačs un Markuss Graudiņš ceturtdien nepārvarēja pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Červijas "Futures" turnīra kvalifikāciju, bet Bruno Bulgačs/Sandris Bērziņš neiekļuva pamatturnīrā tāda paša ranga sacensībās Ķīnas pilsētā Uhaņā.
Kristians Fokerots un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Volleyball World
6

Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe uzvar pirmajā Latvijas atlases turnīrā startam Nāciju kausā

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Ventspilī uzvarēja pirmajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.