Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: "Red Bull" piloti sacenšas ar pludmales patruļas mašīnām

F1 komandu "Red Bull Racing" un "Visa Cash App RB" piloti Austrālijā piedalījušies savstarpējā cīņā ar pludmales patruļas transportlīdzekļiem. Makss Verstapens ar Serhio Peresu stājās pretī Danielam Rikjardo un Juki Cunodam. Kuru komandu diskvalificēja, kura kļuva par uzvarētāju?

Fernando Alonso. Foto: Motorsport.com

Alonso: "50 apļus braucu ar domu, ka esmu desmitajā vietā"

Komunikācijas kļūmes dēļ Fernando Alonso F1 sacensībās Monako trasē domājis, ka atrodas desmitajā vietā un būs izcīnījis punktu, taču pēc finiša pamatīgi vīlās. Spānis arī atzinis, ka šobrīd "Aston Martin" vairs nav starp piecām spēcīgākajām komandām.
Foto: Motorsport.com
1

Noriss: "Atdot Sainsam trešo starta vietu nebija taisnīgi"

Lando Noriss uzskata, ka Monako GP sākumā piedzīvotā situācija, kad Karloss Sainss savas kļūdas dēļ sabojāja riepu, atkrita uz beigām, bet varēja atkārtoti startēt no trešās pozīcijas, nav godīgi, lai gan noteikumi to pieļauj.
Foto: Motorsport.com

Peresa avārija komandai izmaksās līdz trim miljoniem eiro

Helmuts Marko pavēstījis, ka Serhio Peresa piedzīvotās avārijas izmaksas sastādīs vairākus miljonus eiro. "Red Bull" vadītājs Kristians Horners tikmēr paudis, ka negadījuma brīdī juties ļoti satraukts, ņemot vērā, cik iespaidīgi smaga bija šī avārija.