Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Šuplers: "Uzvaras dzimst ļoti smagi"

Šuplers: "Uzvaras dzimst ļoti smagi"
Juliuss Šuplers
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv, f64

Pēc šīsdienas Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēles, kurā Rīgas ''Dinamo'' savā laukumā ar 6:4 guva virsroku pār Novosibirskas "Sibirj", abu komandu galvenie treneri dalījās iespaidos par aizvadīto spēli.

Rīgas ''Dinamo'' komandas galvenais treneris Juliuss Šuplers: Uzvaras „dzimst” ļoti smagās cīņās, tā tas bija arī šovakar. Pretinieki labi izmantoja iespējas pretuzbrukumos un mums bija ļoti grūti. „Sibirj” komanda spēlē savā stilā, kas balstīts galvenokārt uz pretuzbrukumiem. Komandas, kurām ir jauni treneri vienmēr spēlē labi un cenšas sevi pierādīt. Esmu apmierinās ar savas komandas sniegumu, gatavosimies rītdienas spēlei. Protams, taktiski kaut ko mainīt ir praktiski neiespējami, taču galvenais atgūties fiziski. Martins Pruseks ir pilnībā gatavs spēlēt, taču viņam trūkst spēļu prakses.

Šuplers arī atvainojās „Sibirj” komandas galvenajam trenerim par neizdevušos treniņu vakar vakarā un teica, ka šāds gadījums te ir pirmo reizi un tas noticis dēļ kāda pasākuma, kas "Arēnā Rīga" risinājies iepriekš.

"Sibirj" komandai gan esot piedāvāts trenēties arī Piņķos - "Inbox.lv" ledus hallē, taču klubs no šādas iespējas atteicies.

Novosibirskas "Sibirj" komandas galvenais treneris Vladimirs Semjonovs: Apsveicu savu kolēģi ar uzvaru, bet gribu pieskarties arī nepatīkamajam – vakar mūs ļoti slikti šeit sagaidīja laukuma saimnieki. Treniņā vakar ledus bija ļoti zemas kvalitātes un trenēties bija praktiski neiespējami. Negribu teikt, ka šis fakts bija galvenais zaudējuma iemesls, taču vienalga nepatīkami. Mēs ļoti slikti spēlējām aizsardzībā, tāpēc spēle šodien mums neizdevās. Arī mums bija momenti, taču fortūna šodien bija rīdzinieku pusē. Domāju, ka atņēmām pretiniekam daudz spēku un arī rīt mūs sagaida spraiga spēle.

Treneri atzina, ka pirms rītdienas spēles abām komandām ir līdzīgas izredzes uz uzvaru.


, 2009-02-20 22:15, pirms 15 gadiem
galvenais, ka ir 3 punkti! skaistas uzvaras lai paliek citām reizēm!
, 2009-02-20 22:16, pirms 15 gadiem
Paši vien sataisījām šodien sev problēmas, bet viss ir labs kas labi beidzas. Ja būs discipīna, tad uzvarēsim arī rīt!
, 2009-02-20 22:20, pirms 15 gadiem
Nemaz nezinaju ka nav trenins noticis,žel ka ta,cerams vairs neatkartosies

Bet Dinamo malači
, 2009-02-20 22:25, pirms 15 gadiem
Divu,pat trīs vārtu pārsvaru var ļoti viegli "pakāst"!Un tad no uzvaras līdz zaudējumam tikai viens solis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-20 22:29, pirms 15 gadiem
Jā, tas nav smuki, ka treniņš nesanāca((
, 2009-02-20 22:31, pirms 15 gadiem
rīt būs grūti, jo pretinieks centīsies kaut ko pierādīt, bet arī mums ir jāpierāda - raksturs!
, 2009-02-20 22:37, pirms 15 gadiem
viss jau ok, galvenais ka piedaavaaja citu halli
, 2009-02-20 22:52, pirms 15 gadiem
starp citu arī šodien izskatījās problēmas ar ledu, jo piemēram Sotnieka pazaudētā ripa 3 trešdaļā pie mūsu vārtiem likās kaut kā neloģiska.
, 2009-02-20 23:12, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: starp citu arī šodien izskatījās problēmas ar ledu, jo piemēram Sotnieka pazaudētā ripa 3 trešdaļā pie mūsu vārtiem likās kaut kā neloģiska.
Tieši tā un vēl tas Sorokina metiens, kad ripa atsitās pret vārtu pārlikni un nevis ielidoja vārtos....
, 2009-02-20 23:14, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: Tieši tā un vēl tas Sorokina metiens, kad ripa atsitās pret vārtu pārlikni un nevis ielidoja vārtos....
melnais humors?
, 2009-02-20 23:17, pirms 15 gadiem
Šeit jau nu gan akmens nav jāmet Dinamo dārziņa, bet gan Arēnas, kura kopš Olimpiskā kvalifikācijas turnīra (kas beidzās jau beidzās 8. feruārī) nebija spējuši savest kārtībā ledus laukumu un sāka to darīt tikai vakar no rīta. Un kā izrādijās, tad lai noņemtu ledus virskārtu un balto krāsu, kas tika uzklāta pa virsu KHL reklāmām, ar tam atvēlēto laiku nepietika. Līdz ar to viesu komandai nācās slidot pa ledu, kurš vietām bija ar krāsas piejaukumu un neslīdēja nu ne pa visam.
Kauns Arēna Rīga tehniskajam personālam!!!!
, 2009-02-20 23:44, pirms 15 gadiem
starp citu, par taadam probleemam, ka nenotikushais treninsh viesu komandai, R.D. buus jaamaksa soda nauda.....
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.