Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Šuplers: "Krīze mums varētu nākt par labu"

Šuplers: "Krīze mums varētu nākt par labu"
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv, f64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers kluba oficiālajā mājaslapā atbildējis uz vairākiem līdzjutēju jautājumiem. Šuplers uzskata, ka finansiālā krīze varētu komandai būt izdevīga, jo tirgū parādīsies augsta līmeņa spēlētāji, kuri būs pieejami komandai.

"Dinamo" līdzjutējiem kluba oficiālajā mājaslapā dinamoriga.eu bija iespēja uzdot savus jautājumus komandas galvenajam trenerim Jūliusam Šupleram. Piedāvājam iepazīties ar interesantākajām Šuplera atbildēm, kurās viņš stāsta par to, kā komanda tiks komplektēta nākamgad:

"Mūsu koncepcija šajā jautājumā paliek nemainīga. Mēs pirmkārt komplektēsim komandu no Latvijas spēlētājiem. Pēc tam jau pozīcijās, kur būs nepieciešams pastiprinājums meklēsim spēcīgus izpildītājus ārzemēs. Es būtu ļoti priecīgs komandā redzēt tādus meistarus kā Skrastiņš. Taču ir jāsaprot, ka viņiem visiem ir līgumi, prasības, plāni utt. Mūsu apstākļos ne visu iespējams izpildīt. Katram trenerim patīk strādāt ar augsti kvalificētiem spēlētājiem. Turklāt, ja viņi ir ne tikai labi hokejisti, bet arī interesanta, spēcīga personība, kas ar savu paraugu var motivēt uz labu darbu arī savus partnerus. Mēs interesējamies par latviešu spēlētājiem citās komandās un līgās, un iespējams, pie noteiktas apstākļu sakritības, kāds no viņiem var parādīties arī Rīgas Dinamo."

Tāpat treneris uzslavēja komandas jauno aizsargu Kristapu Sotnieku, sakot, ka tas šosezon ir ievērojami progresējis, bet arī viņam vēl ir jāturpina strādāt, lai kļūtu par stabilu augstas klases spēlētāju. Tāpat Šuplers pastāstīja, ka klubs lielas cerības saista vairākiem jaunajiem hokejistiem kā Enkuzens, Straupe, Ozoliņš. Atbildot uz jautājumu, vai komanda nākamsezon centīsies sasniegt vēl augstākus rezultātus, Šuplers uzsvēra, ka liela nozīme būs kluba finansiālajām iespējām:

"Viss atkal atduras finansēs. Daudz kas būs atkarīgs no mūsu nākamās sezonas budžeta. Kaut gan no kluba attīstības viedokļa būtiski būtu izdarīt mazu soli uz priekšu. Iespējams valdošā finanšu krīze dos mums kādu labumu. Tirgū parādīsies vairāk meistarīgu spēlētāju, kuri jaunajos apstākļos būs mums finansiāli pieejami."

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu


, 2009-02-20 18:59, pirms 15 gadiem
Diez vai Skrastiņš gribētu spēlēt RD, viņš ir stabils NHL spēlētājs!!!
, 2009-02-20 19:06, pirms 15 gadiem
Tad jau sanāk,ka mūs tā krīze neskar un mēs varēsim iesmelt kādu ejošu zvaigzni!
, 2009-02-20 19:07, pirms 15 gadiem
Par kādiem Lv spēlētājiem?Reķis,Vasiļjevs,Cibuļskis un dsherinš?
Slēpts komentārs: ~Liepājas Metalurgs~
, 2009-02-20 19:13, pirms 15 gadiem
Munky rakstīja: Diez vai Skrastiņš gribētu spēlēt RD, viņš ir stabils NHL spēlētājs!!!
peec paaris gadiem noteikti!
vienmeer ir jauki uzspeeleet maajaas augstaa liimenii!
, 2009-02-20 19:25, pirms 15 gadiem
Lai izdodas!
, 2009-02-20 21:00, pirms 15 gadiem
nu jaa skrastin gribeetu uzspeelet maajaass
, 2009-02-20 21:07, pirms 15 gadiem
vai tik tiešām ir lieka nauda lai nopirktu šos lētos spelētājus??
, 2009-02-20 22:10, pirms 15 gadiem
Shuplers jau ne pirmo reizi par skrastinju runaa, jaa nu toreiz jau baigi labi kapaja r2000 sastāvā! Nu vinsh jau vairāk kā ozolinsh prasija neizmaksātu un jau tomer jāsāk domat par nosēšanos, jo tomēr uz vecumu ne tas fiziskais, bet ja nebus fiziska tad vinjam nhl gruuti ies! ar laiku jau domas tapat kaa " nosēsties", bet nu avrbut ne nakosh sezon, un shaubas rada ari finanses!
spruktam obligaat jaspele DR ja vinsh savas domas nemaina un brauc apakalj uz eiropu, avrbut Vasiljevs izdomas, kgan vinajm turpat ir labi, bet noteikti butu lielisks papildinajums, viens no liideriem. Hossa nebus liels zaudejums, jo nespele vinsh tik spozhi, ka to darija saakuma. ta ka jaanoturas un viss buus ok
, 2009-02-20 22:12, pirms 15 gadiem
Vajag mēģināt Sandi Ozoliņu pierunāt, spēlēt RD vēl jau sezonu vai divas varētu, nav ko viņam tur ASV dzerstīties!!!
, 2009-02-20 22:17, pirms 15 gadiem
nu hossam sodien 1+1, kaa ari vel vairaakiem( turklat muusu pasu speletajiem), sprukta ja nav cita laba piedavajuma no zviedrijas labakajam komandam, vai citiem KHL klubiem - tad noteikti riigaa vinjam buutu faktiski labakaa vieta! vasiljevs saubos vai butu gatavs spelet KHL limenii - jo tomer DEL mazliet ir zemaka limenii... jaacer uz straupi kaa nakotnes speletaju - vajadzetu gan pa vasaru pielikt pie fiziskaa! par ozolinju gan neko nezinu - un galu galaa kurs no vismaz trim ko varu iedomaties tiek domats?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-20 22:21, pirms 15 gadiem
audi-xtr rakstīja: Vajag mēģināt Sandi Ozoliņu pierunāt, spēlēt RD vēl jau sezonu vai divas varētu, nav ko viņam tur ASV dzerstīties!!!
ozolinjsh ir veesture
, 2009-02-21 00:18, pirms 15 gadiem
Namejs latgaļu karotājs rakstīja: Shuplers jau ne pirmo reizi par skrastinju runaa, jaa nu toreiz jau baigi labi kapaja r2000 sastāvā! Nu vinsh jau vairāk kā ozolinsh prasija neizmaksātu un jau tomer jāsāk domat par nosēšanos, jo tomēr uz vecumu ne tas fiziskais, bet ja nebus fiziska tad vinjam nhl gruuti ies! ar laiku jau domas tapat kaa " nosēsties", bet nu avrbut ne nakosh sezon, un shaubas rada ari finanses!
spruktam obligaat jaspele DR ja vinsh savas domas nemaina un brauc apakalj uz eiropu, avrbut Vasiljevs izdomas, kgan vinajm turpat ir labi, bet noteikti butu lielisks papildinajums, viens no liideriem. Hossa nebus liels zaudejums, jo nespele vinsh tik spozhi, ka to darija saakuma. ta ka jaanoturas un viss buus ok
Attiecībā uz Hossu, domāju, ka viņam nav tie labākie partneri, vai arī nesaprotas. Pats spēlētājs ir tiešām, pagaidām, labākais RD. Ja atrastu vēl vienu Hossas līmeņa wingeru, tad būtu laba 1. maiņa.
, 2009-02-21 11:49, pirms 15 gadiem
Hossa lieliski savu meistarību pierādīja KHL zvaigžņu spēlē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.