Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" dodas pēdējā izbraukma sērijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" dodas pēdējā izbraukma sērijā
Rīgas "Dinamo"
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Šodien, pēc aizvadītā rīta treniņa, Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" hokejisti taisnā ceļā devās uz lidostu, lai dotos pēdējā izbraukuma sērijā, kurā tiks aizvadītas trīs spēles.

Vakardien "Dinamo" hokejisti pēc ilga pārtraukuma trenējās pilnā sastāvā. Treniņā "Inbox.lv" hallē piedalījās trīs vārtsargi, septiņi aizsargi un 13 uzbrucēji. Hokejisti "Dinamo" atgriezās pacilātā noskaņojumā, jo 14 spēlētāji aizstāvēja Latvijas krāsas Olimpiskajā atlases ciklā, kurā visās trīs spēlēs tika izcīnītas uzvaras, kā rezultātā Latvijas hokeja izlase nodrošinājā dalību 2010. gada ziemas Olimpiskajās spēlēs Vankūverā.

Šī iemesla dēļ galvenā trenera Jūliusa Šuplera rīcībā veselu nedēļu bija vien komandas leģionāri, kuri treniņus aizvadīja kopā ar fārmklubu "Rīga 2000". Šis ir "Dinamo" pēdējais izbraukuma cikls, kurā jāaizvada trīs spēles. Rīt jātiekas ar Latvijas valstsvienības galvenā trenera Oļega Znaroka vadīto Balašihas "MVD". Nākamajā spēlē pēc vienas dienas pārtraukuma "Dinamo" hokejisti samēros spēkus ar līgas otru spēcīgāko komandu Mitišču "Atlant", kas gan turnīra tabulā atrodas piektajā vietā, jo priekšā "Atlant" atrodas visas divīziju līdervienības. Līgas rezultatīvākais spēlētājs Sergejs Mozjakins aizstāv tieši "Atlant" krāsas, tādēļ no viņa "Dinamo" aizsargiem nāksies uzmanīties īpaši, īpašu uzsvaru liekot uz Mozjakina filigrānajām piespēlēm (Mozjakins ir līgas labākais piespēlētājs, šosezon izdarot 35 rezultatīvas piespēles). Spēli pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas norisināsies pirmdien, Jums būs iespēja vērot savos televīzijas ekrānos. Spēli translēs LTV7. Šī spēle solas būt īpaši nozīmīga, "Torpedo" ir vienāds punktu skaits ar rīdziniekiem.

Pēc saspringtajām spēlēm Latvijas izlases sastāvā, Jūliuss Šuplers spēlētājiem vakar sarīkoja rehabilitējošu atjaunošanās treniņu ar SPA procedūrām, bet šodien visi hokejisti jau trenējās ar pilnu slodzi, protams, izņemot savainotos. Šīs dienas treniņā uz ledus trenējās visi trīs vārtsargi – Sergejs Naumovs, Ervins Muštukovs un arī Martins Pruseks, pēdējais gan vēl nav pilnībā atlabis pēc ceļgala savainojuma, tādēļ šajā izbraukumā vēl nedosies, paliekot Rīgā un trenējoties kopā ar fārmklubu. No aizsargiem vēl ar pilnu slodzi nevar trenēties Rodrigo Laviņš, kurš arī paliks Rīgā un turpinās rehabilitācijas kursu, tādēļ izbraukumā treneri varēs rēķināties ar 7 aizsargiem – Filipu Novāku, Duviju Vestkotu, Georgiju Pujacu, Krišjāni Rēdlihu, Gunti Galviņu, Kristapu Sotnieku un Oļegu Sorokinu. Uzbrukumā Rīgas Dinamo sastāvu no fārmkluba ir papildinājis Latvijas U - 20 izlases kapteinis pēdējā Pasaules junioru čempionātā Otavā Jānis Straupe, kurš kopā ar komandu dosies arī uz izbraukuma spēlēm. Atpakaļ uz fārmklubu ir devies Toms Hartmanis, bet pārējie uzbrucēju virknējumi ir palikuši bez izmaiņām, jo ierindā ir atgriezies arī savainotais Armands Bērziņš, un treneru rīcībā būs 13 uzbrucēji – Elisons, Hosa, Ankipāns, Hartigans, Ņiživijs, Cipulis, Bērziņš, Dārziņš, Rēdlihs, Cipruss, Širokovs, Meija un Straupe.

"Dinamo" uz Maskavu devās pulksten 14:00. Abas pirmās spēles tiks aizvadītas ar Maskavas apgabala komandām.

Rīgas "Dinamo" izbraukuma sērija

DatumspretinieksLaiks
12. februārisMVD18:30
14. februārisAtlant16:00
16. februārisTorpedo18:00

Pēc trīs spēļu izbraukuma sērijas "Dinamo" aizvadīs piecas spēles savā laukumā, kas arī būs pēdējās "Dinamo" spēles regulārajā čempionātā. Pašlaik "Dinamo" ieņem 12. vietu, kas izslēgšanas spēļu turnīrā nozīmē, ka pirmajā kārtā jātiekas ar Maskavas "CSKA". Tieši pret "CSKA" "dinamieši" aizvadīja pēdējo spēli, piekāpjoties ar 2:6.

Atlikušās mājas spēles

DatumsPretinieksLaiks
20. februārisSibirj19:30
21. febrārisSibirj17:00
23. februārisMetallurg N19:30
25. februārisAmur19:30
26. februārisAmur19:30

Izmantotie resursi:
khl.ru
allhockey.ru
dinamoriga.eu

  -1 [+] [-]

, 2009-02-11 15:47, pirms 15 gadiem
14 punkti ... ir reāli iegūstami! Kuru vietu tie dos, jautājums Nr. 2 uz kuru grūti atbildēt!

  +5 [+] [-]

, 2009-02-11 17:07, pirms 15 gadiem
ļoti gan ceru, ka šī nebūs pēdējā izbraukuma tūre - pleijofos ar ta ka vajadzēs pabraukāt - cerams uz vairākām pilsētām

  -1 [+] [-]

, 2009-02-11 17:32, pirms 15 gadiem
kursis rakstīja: ļoti gan ceru, ka šī nebūs pēdējā izbraukuma tūre - pleijofos ar ta ka vajadzēs pabraukāt - cerams uz vairākām pilsētām
To gan labāk nevaig - kādi tad RD kadri būs uz PČ!

     [+] [-]

, 2009-02-11 18:10, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: To gan labāk nevaig - kādi tad RD kadri būs uz PČ!
Nu tik traki jau ar nav - 1/8 un 1/4 fināli ir tikai līdz 3 uzvarām. Tik ļoti jau nepaspēs sagurt

     [+] [-]

, 2009-02-11 20:08, pirms 15 gadiem
mana prognoze 21 vai 18 punkti

     [+] [-]

, 2009-02-11 21:56, pirms 15 gadiem
tpu tpu tpu nekarko te man!

vel izbraukumos ir pleiofos jābrauc
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja