Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ņiživijs: "Jāgūst punkti visās spēlēs"

Ņiživijs: "Jāgūst punkti visās spēlēs"
Aleksandrs Ņiživijs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, pirms izlidošanas uz pēdējo regulārā čempionāta izbraukuma sēriju, kluba mājaslapā sniedzis interviju par gaidāmajām spēlēm. Komandas kapteinis izteicies, ka vismaz punkts ir jāgūst visās atlikušajās spēlēs.

"Komandai gaidāms sarežģīts izbraukums, kurā divās no trim spēlēm jātiekas ar konkurentiem uz vietu izslēgšanas spēlēs. Vai gadījumā spēlē pret Atlant komandai nevajadzētu nedaudz pietaupīt spēkus? Nekādā gadījumā tā nedrīkst darīt. Tādas lietas ir nosodāmas. Mums ir jācīnās katrā spēlē. Lai gan Atlant ir spēcīga komanda un ieņem augstu vietu čempionātā, es par neuzvaramu šo komandu nesauktu," izsakās Aleksandrs Ņiživijs.

"Mums ir jāuzvar, jāgūst punkti katrā spēlē un jāizcīna tiesības spēlēt izslēgšanas spēlēs. Torpedo ir savākuši labu komandu. Čempionāta sākums komandai nedaudz neizdevās un tā vieta, kuru viņi ieņēma turnīra tabulā neatbilda viņu potenciālam. Mani neizbrīna tas, ka tagad viņiem ir izdevusies tāda uzvaru sērija un komanda ir ievērojami uzlabojusi savas pozīcijas turnīra tabulā. Esmu pārliecināts, ka tagad Torpedo būs daudz spēcīgāks, nekā sezonas sākumā, kad aizvadījām spēli Rīgā."

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu

 +16 [+] [-]

, 2009-02-12 14:12, pirms 15 gadiem
Kopumā KHL līmenis ir tāds, ka pie labas apstākļu sakritības punkti katrā no trim izbraukuma spēlēm nebūt nav nereāls sapnis.Vēl jo vairāk tāpēc, ka Atlants jau sev visu ir nodrošinājis.Tas rīdziniekiem jāizmanto !Uz priekšu ! Znaroks un Vītoliņš jānomazgā šovakar !

  +3 [+] [-]

, 2009-02-12 14:56, pirms 15 gadiem
Līderi var sākt rēķināt, kuru pretinieku vēlētos pretī un tad var sagaidīt visādus brīnumus!!!

  -4 [+] [-]

, 2009-02-12 15:00, pirms 15 gadiem
Rīga turās!Sarauj! ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-12 15:16, pirms 15 gadiem
Daudzas KHL spēles būs interesantas, jo daudzām komandās var izšķirt daudz.....spēlēt PO vai nē un ar ko spēlēt pirmajā kārtā....t.sk. arī Rīgas "Dinamo"...cerēsim uz to labāko!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-12 15:23, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Kopumā KHL līmenis ir tāds, ka pie labas apstākļu sakritības punkti katrā no trim izbraukuma spēlēm nebūt nav nereāls sapnis.Vēl jo vairāk tāpēc, ka Atlants jau sev visu ir nodrošinājis.Tas rīdziniekiem jāizmanto !Uz priekšu ! Znaroks un Vītoliņš jānomazgā šovakar !
Ta Ciska moš "po starinke" varētu mēgināt uz mums iziet.... Manuprāt (ja neskaita vēl SJU, AKBarsu), tad CSKA būtu neērtākais RD pretinieks 1. kārtā.... tie kas saka, ka labāk vēl moš uz Magņitku tikt pirmajā kartā ...rūgti maldās.... jo tas, ka šie nolēja ČL finālu vēl neko nenozīmē un tagad šie iespējams bišķi pietaupās, lai tieši uz PO varētu izšaut un uz Magņitku RD galīgi nevajadzētu iziet.... tur būs ta 3 RD zāģi bez variantiem!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-12 15:29, pirms 15 gadiem
Pareizi ir, Atlant nav neuzvarama komanda. To pierādija spēle Rīgā (ja kāds neatceras 2:0 vinējām)

     [+] [-]

, 2009-02-12 15:58, pirms 15 gadiem
no pirmaa sesinieka man skiet ka mums vareetu buut Lokomotive labakais variants - salavat, magnitka,ak bars, atlants un cska man skiet ka tomer ar kautko ir gruutaaki pret mums... cska ljoti speeciigi nevienaados sastaavos, pedejaa speelee kad vinjiem zaudeejaam bija visnotalj vienos vaartos - ok - speeleejaam otro dienu pec kartas... jebkuraa variantaa ar loko mums ir laba bilance sezonas garumaa...
starp citu, kas iisti ir par prikolu ar to atlantu - piektaa vieta lai gan punktu zinjaa otraa( 110 p), tas ar taam divizijaam saistiits, ka otraa vieta diviizijaa ir pec visaam diviziju pirmajaam?

  -1 [+] [-]

, 2009-02-12 16:00, pirms 15 gadiem

Ņiživijs: "Jāgūst punkti visās spēlēs"

Respektīvi, aktīvi jāspēlē uzbrukumā, jāmeklē kurš ir lieliskā vārtu gūšanas pozīcijā, un tam jāpiespēlē, jāmet pa vārtiem ļoti precīzi un spēcīgi, aizmirstot par aizsardzību.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-12 16:09, pirms 15 gadiem
man jau labāk gribētos lai vismaz 2 punktus dabūtu Znaroks ar Vītoliņu un RD ar punktu būtu gana šodienas mačam. Ka nekā MVD tač arī neliela daļiņa iz Latvijas pārstāvjiem rosās. Un viņiem tie punkti tagad ir kā "dzīvības un nāves jautājums". Bet parējos mačos Rīgai gan pa maksimumu - pa 3 punktiem katrā spēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-12 16:43, pirms 15 gadiem
starp citu, kas iisti ir par prikolu ar to atlantu - piektaa vieta lai gan punktu zinjaa otraa( 110 p), tas ar taam divizijaam saistiits, ka otraa vieta diviizijaa ir pec visaam diviziju pirmajaam?
tiesi taa salavat julajev un atlant ir no vienas diviizijas......taapec pirmaas cetras vietas ir pirmaas vietas no savam diviiziijaam.......

     [+] [-]

, 2009-02-12 16:52, pirms 15 gadiem
dzinha rakstīja: starp citu, kas iisti ir par prikolu ar to atlantu - piektaa vieta lai gan punktu zinjaa otraa( 110 p), tas ar taam divizijaam saistiits, ka otraa vieta diviizijaa ir pec visaam diviziju pirmajaam?
tiesi taa salavat julajev un atlant ir no vienas diviizijas......taapec pirmaas cetras vietas ir pirmaas vietas no savam diviiziijaam.......
pats uzdod jautājumu, un pats arī atbildi... interesanti... personibas dalīšanās?...

     [+] [-]

, 2009-02-12 17:03, pirms 15 gadiem
tas es tur tiku citeets!
starp citu interesanti khl.ru ir raksts - tiek izvirziiti iespeejamie paari un prognozeets iznaakums - rigas dinamo kaa reizi ir pret lokomotiivi! tipa buutu vajadziigi visi pieci maci! favoriiti protams tik un taa ir lokomotiive... bet mums protams vel ir tiesaam stabili jaatiek playoffos

     [+] [-]

, 2009-02-12 19:07, pirms 15 gadiem
Optimists! Tas labi.

     [+] [-]

, 2009-02-12 19:07, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: starp citu, kas iisti ir par prikolu ar to atlantu - piektaa vieta lai gan punktu zinjaa otraa( 110 p), tas ar taam divizijaam saistiits, ka otraa vieta diviizijaa ir pec visaam diviziju pirmajaam?
Jap! Ja šie apies SJU, tad būs pirmie gan KHL, gan divīzijā! Katras divīzijas uzvarētāji automātā ieņem 1-4 vietu PO spotā (atkarībā kam vairāk punktu- tas augstāk)!

     [+] [-]

, 2009-02-13 03:45, pirms 15 gadiem
Prieks par Ņiživiju, kuram līdzīgi kā Beļavskim 2000.gada pasaules čempionātā laikam sākas otrā jaunība. Ir gan ātrums, gan meistarība. Ja nu pret Atlantu spēle neaizies tad labāk ļaut spēlēt visiem, jo arī pēc zaudējuma Maskavas Dinamo spēja mūsējie saņemties uz nākamo spēli, jo vienmēr spēle sākas ar 0-0 neatkarīgi no iepriekšējo maču iznākumiem.
Lai veicas mūsu Dinamo!