Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Nopirktā biļete vēl negarantē vietu

Nopirktā biļete vēl negarantē vietu
KHL

Mūsu kompānijas piedzīvojumi vakardienas spēles laikā pret Maskavas Dinamo klubu - pat savlaicīgi nopirktas biļetes mums negarantēja vietu skatītāju tribīnēs.

Sveiki visiem. Protams liels prieks par mūsējo uzvaru, tomēr šoreiz vēlējos informēt pārējos par ko citu.
Nedaudz pastāstīšu par mūsu kompānijas piedzīvojumiem Arēnā. Spēlei biļetes nopirkām laicīgi šo pirmdien. Nevienam nav noslēpums, ka biļetes uz Rīgas Dinamo spēlēm nav tās pašas lētākās. Nopirkām biļetes 302. sektorā pa 10ls katru. Tiem kuriem šis sektors neko neizsaka, varu pateikt, ka tas vēlāk izrādījās blakus Maskavas Dinamo faniem.

Protams, kad pirkām biļetes mēs to nezinājām. Un pretenziju pret pretinieku komandas faniem man nav. Pretenzijas man ir pret atbildīgajiem par biļešu tirdzniecību, nezinu, kuri tie īsti ir. Jo kad devāmies uz savām vietām mūsu vietās sēdēja citi cilvēki, kā vēlāk izrādījās, tie kuri bija nopirkuši biļetes blakus sektorā, kurš tika piešķirts Maskavas komandas faniem.

Meitene, kura ierāda vietas, tā vietā, lai atbrīvotu mums mūsu likumīgās vietas teica, lai mēs ejot citur. Kad jautāju, kur citur? Atbildēja, nu uz citiem sektoriem, kur vēl brīvas vietas. Ok 1. periodā aizgājām uz citu sektoru, atradām brīvas vietas un protams pēc kāda brīža tur uzradās cilvēki, kuri tajās vietās bija nopirkuši biļetes. Nācās atbrīvot vietas. Tā nu mēs visu 1. periodu klejojām pa Arēnu meklējot apmešānās vietas.

Pārtraukumā tomēr aizgājām atpakaļ uz savu sektoru un apsēdāmies savās vietās. Protams, tie cilvēki kuri tur pirms tam sēdēja arī bija neapmierināti un viņus pilnībā saprotu. Ne mēs, ne viņi šajā gadījumā ne pie kā nebijām vainīgi, tā bija spēles rīkotāju neizdarība.

Tādēļ man ir daži jautājumi, kurus ceru noskaidrot ar eSporta žurnālistu starpniecību.

1) Kādēļ tika tirgotas biļetes tajā sektorā, kurā atradās Maskavas Dinamo fani?
2) Vai arī turpmāk kāds sektors tiks rezervēts pretējās komandas faniem, ja jā, tad kurš???
3) Vai patiešām nebija iespējams savlaicīgi informēt cilvēkus, ka viens sektors ir rezervēts pretiniekiem un operatīvi šos cilvēkus, kuri bija iegādājušies biļetes šajā sektorā sasēdināt kur citur, nevis pašiem bija jāklejo pa Arēnu un meklēt, kur apsēsties?

Mēs bijām 5 cilvēki, protams bija grūti visiem atrast brīvas vietas. Ceru, ka organizatori mācīsies no šādām kļūdām.

  +3 [+] [-]

, 2008-10-02 10:45, pirms 16 gadiem
manuprāt pie visa vainīgs belašu serviss, kas atšķirībā no bezrindas.lv piedāvā vietas sektoros randomā bez izvēles iespējām, tāpēc tur radās problēmas.
Secinājums- novembrī RD vadībai lūdzu atgriezties pie bezrindas.lv

  +2 [+] [-]

, 2008-10-02 10:50, pirms 16 gadiem
rush|er rakstīja: manuprāt pie visa vainīgs belašu serviss, kas atšķirībā no bezrindas.lv piedāvā vietas sektoros randomā bez izvēles iespējām, tāpēc tur radās problēmas.
Secinājums- novembrī RD vadībai lūdzu atgriezties pie bezrindas.lv
Stulbākais šajā gadījumā ir tas, ka kad pirku biļetes, tad to sektoru pats izvēlējos. Būtu zinājis, ka blakus būs Maskavas fani, protams būtu pircis pretējā pusē un nebūtu bijušas problēmas.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-02 10:52, pirms 16 gadiem
>renrins
Visdrīzākais, ka tiešam "biļešu serviss" lāga nebija noinformēts par "maskavas viesiem"... tapēc tas varētu būt gan organizātoru (RD kas organizēja "maskavas viesu" uzņemšanu) gan arī biļešu izplatītāju ("biļešu servisa" "ļaps" un nesaskaņota rīcība.... un izksatās, ka ir vēl viņiem pie kā stradāt....

     [+] [-]

, 2008-10-02 11:10, pirms 16 gadiem
als rakstīja: >renrins
Visdrīzākais, ka tiešam "biļešu serviss" lāga nebija noinformēts par "maskavas viesiem"... tapēc tas varētu būt gan organizātoru (RD kas organizēja "maskavas viesu" uzņemšanu) gan arī biļešu izplatītāju ("biļešu servisa" "ļaps" un nesaskaņota rīcība.... un izksatās, ka ir vēl viņiem pie kā stradāt....
Nezinu, kādi ir KHLā tie noteikumi, bet cik saprotu, tad parasti par viesu komandas faniem ir jārūpējas mājnieku klubam. Respektīvi jārezervē viņiem vietas. Tātad šajā gadījumā RD rezervēja šo sektoru Maskavas faniem. Varēja jau viņi pateikt Biļešu servisam, lai tajā sektorā netirgo biļetes. Bet ja pateica un Biļešu serviss tirgoja, tad tā ir Biļešu servisa neizdarība. Manuprāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-02 15:03, pirms 16 gadiem
Mums bija ļoti līdzīgi kā Renrinam. Nopirkām biļetes (vairs jau neatceros kurā sektorā, bet par 12 Ls katru), atnākam, apsēžamies, sākas spēle. Atnāk vēl daži cilvēki, kam ir nopirkts abonaments uz visu sezonu tieši uz šīm mūsu vietām! Sektors bija pilnībā pilns (tā bija pirmā spēle Rīgā), bet nezinu kāda sagadījuma rezultātā tieši rindu virs mums bija 2 brīvas vietas. Tāpēc īpašu nesaskaņu nebija, un viņi apsēdās rindu augstāk. Pārtraukumā viņi devās noskaidrot situāciju, bet protams, ka visiem viss vienalga! Protams, saprotu, ka katrs pelna kā māk, bet vai tiešām tagad regulāri pārod 2 biļetes uz vietu vai pārdos biļetes uz sektoru, kurš jau ir "aizsists" citiem?! Piebildīšu, ka biļetes pirku bezrindas.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-02 15:40, pirms 16 gadiem
PS123 rakstīja: Mums bija ļoti līdzīgi kā Renrinam. Nopirkām biļetes (vairs jau neatceros kurā sektorā, bet par 12 Ls katru), atnākam, apsēžamies, sākas spēle. Atnāk vēl daži cilvēki, kam ir nopirkts abonaments uz visu sezonu tieši uz šīm mūsu vietām! Sektors bija pilnībā pilns (tā bija pirmā spēle Rīgā), bet nezinu kāda sagadījuma rezultātā tieši rindu virs mums bija 2 brīvas vietas. Tāpēc īpašu nesaskaņu nebija, un viņi apsēdās rindu augstāk. Pārtraukumā viņi devās noskaidrot situāciju, bet protams, ka visiem viss vienalga! Protams, saprotu, ka katrs pelna kā māk, bet vai tiešām tagad regulāri pārod 2 biļetes uz vietu vai pārdos biļetes uz sektoru, kurš jau ir "aizsists" citiem?! Piebildīšu, ka biļetes pirku www.bezrindas.lv
Njā, tas vispār ir absurds.