Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē "Ozo" ledus hallē hokeja maratons

Nedēļas nogalē "Ozo" ledus hallē hokeja maratons
"Ozolnieki-Juniors" hokejists Miks Lipsbergs
Foto: Krišjānis Grantiņš

Šajā nedēļas nogalē "Ozo" ledus hallē paredzētas trīs hokeja spēles. Skatītāji laipni gaidīti atbalstīt "Ozolnieki-Juniors" komandu, kas cīnās Baltkrievijas Atklātajā čempionātā (BAČ), kā arī "Ozolnieki/Monarch", kas cīnās pašmāju virslīgas čempionātā.

Pirmie, 5.novembrī pulksten 12 uz ledus dosies Andreja Maticina audzēkņi, kuri stāsies pretim pašreizējiem BAČ Augstākās līgas līderiem Minskas «Juniors» hokejistiem. Baltkrievi 25 spēlēs tikuši pie 16 panākumiem. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē abos mačos pārāka bija Minskas komanda ar 5:3 6:2.

5.novembra vakarā, pulksten 18 «Ozo» hallē aci pret aci tiksies Latvijas virslīgas čempionāta līdervienība HK «Ozolnieki/Monarch» un HK «Ogre», kas pēdējā mačā piedzīvoja smagu zaudējumu ar 2:10 tieši pret Sergeja Povečerovska vadītajiem Ozolnieku hokejistiem. «Monarhi» patlaban ar 30 izcīnītajiem punktiem ieņem 1.vietu Latvijas čempionātā virslīgā, taču tik pat punktu ir Liepājniekiem, tādēļ katra uzvara ir no svara.

Savukārt sestdien, 6.novembrī pulksten 12 «Ozolnieki-Juniors» atkārtoti tiksies ar Minskas «Juniors» komandu. Mūsu hokejisti dosies cīņā par tik svarīgajiem punktiem, lai izkļūtu no BAČ turnīra tabula pēdējās, 10.vietas. Līdz šim sezonas laikā Ozolnieku hokejistu spēle uzlabojusies par ko liecina pēdējās divas spēles pret spēcīgo Gomeļas komandu (viena spēle tika zaudēta un viena spēle tika uzvarēta pēc spēles soda metienu sērijā), kas turnīra tabulā ieņem 3.vietu.

"Ozo" ledus halle – hokeja nedēļas nogale

5.novembris

Baltkrievijas Atklātais čempionāts

plkst. 12 «Ozolnieki-Juniors» – Minskas «Juniors»

Latvijas Hokeja čempionāts virslīgā

plkst. 18 HK «Ozolnieki/Monarch» – HK «Ogre»

6.novembris

Baltkrievijas Atklātais čempionāts

plkst. 12 «Ozolnieki-Juniors» – Minskas «Juniors»

Informāciju sagatavoja
Jānis Tiltiņš
ozoledushalle.lv administrators


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-01 16:51, pirms 14 gadiem
vienkārši fantastiska relīze

šodien ir 1. decembris, bet visi pieminētie notikumi risinās novembrī

varbūt tomēr der pārlasīt pirms nosūtīšanas?
, 2009-12-01 17:02, pirms 14 gadiem
Jāsāk jau ar to, ka pat ja tas ir domāts decembrī, tad 6. decembris ir svētdiena, nevis kā minējis ''autors'' sestdiena, čaļiem laikam pavecs kalendārs bijis pie rokas
, 2009-12-01 18:02, pirms 14 gadiem
Kāds šiem tagad sastāvs ? Kurš var kaut nedaudz iesviest info ?
ASV izlases vadošie izpildītāji Broks Nelsons un Džonijs Gudro. Foto: Matt Zambonin/IIHF

Amerikāņu pirmais virknējums pirmajā trešdaļā apdullina frančus

Priekšzīmīgi disciplinētu sniegumu dažādās spēles sastāvdaļās šovakar hokeja baudītājiem sniedza ASV izlase, kura Ostravā pasniedza meistarstundu Francijai – 5:0.
Kanādas hokejisti. Foto: IIHF
2

Norvēģiem pirmais metiens tikai trešajā trešdaļā, Kanāda atkal uzvar neizteiksmīgi

Ceturto panākumu pasaules hokeja čempionātā Čehijā izcīnījusi titula sargātāja Kanāda, kas pirmajās divās trešdaļās nepieļāva nevienu metienu pa saviem vārtiem, tomēr Norvēģijas pretestību salauza tikai pēdējā periodā – 4:1.
Austrijas hokejisti. Foto: IIHF
20

Austrija pamatlaika pēdējā sekundē šokē Somiju

Pasaules hokeja čempionātā sensāciju sarūpējusi Austrijas valstsvienība, kas atspēlēja divu vārtu deficītu un 0,2 sekundes līdz pamatlaika beigām pārspēja Somiju (3:2).