Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Liepājas Metalurgam" uzvara

"Liepājas Metalurgam" uzvara
Juris Ozols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Uzvaru Baltkrievijas Atklātajā hokeja čempionātā trešdienas vakarā izcīnīja ''Liepājas Metalurgs'', kas izbraukumā ar 3:2 pārspēja ''Brest'', bet ''Dinamo/Juniors'' viesos ar 1:5 kapitulēja Grodņas ''Neman''.

Liepājnieki viesojās pie ''Brest''. Šīs spēles pirmie divi periodi aizritēja kā pēc iestudējuma. Vispirms vārtus guva mājinieki, bet viesi atspēlējās. Pēc pirmajām 20 minūtēm 1:1. Otrā perioda 5. minūtē ''Brest'' atkal izvirzījās vadībā, bet 50 sekundes pirms trešdaļas beigām kurzemnieki izlīdzināja rezultātu – 2:2. Zīmīgi, ka visi četri vārti tika gūti vairākumā. Liepājai izcēlās Vladimirs Mamonovs un Juris Ozols. Pēdējā periodā pirmajās divās trešdaļās novērotās tendences tika lauztas. Perioda vidū Sergejs Tjoluškins pēc Vladimira Mamonova piespēles izvirzīja vadībā Liepājas komandu. Latvijas čempioniem izdevās nosargāt šo pārsvaru un izcīnīt uzvaru – 3:2.

Otra mūsu komanda ''Dinamo/Juniors'' cieta sagrāvi Grodņā pret ''Neman'' – 1:5. Vienīgos vārtus rīdzinieku labā pēc Mārča Zemberga piespēles guva Gints Meija.

Citā spēlē Žlobinas ''Metallurg'' izbraukumā ar 0:3 piekāpās Mogiļevas ''Khimvolokno''. Zaudētājus šoreiz no mūsējiem pārstāvēja tikai Viktors Bļinovs, kuram šajā spēlē divas soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients -1.

Izmantotie resursi:
hockey.by


, 2010-01-20 21:11, pirms 14 gadiem
Interesanti, ka pie rezultativitātes punktiem liepājniekiem tikusi tikai 1. maiņa: Fiļimonovs (1+1), Ozols (1+1), Mamonovs (1+1), Feldmanis (0+2), Tjoluškins (0+1).

RDJ gan laikam tikuši zem kārtīgas gaļasmašīnas - metienu attiecība 45:27... pēc traumas atkal atgriezies sastāvā Grundmanis, arī Apelis, kurš nespēlēja iepriekšējajā spēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-20 22:00, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: pēc traumas atkal atgriezies sastāvā Grundmanis, arī Apelis, kurš nespēlēja iepriekšējajā spēlē.
Apelim arī bija trauma.

Jāpiezīmē, ka spēli vēroja 2100 skatītāju. Pie mums uz R2000 tās "ziedu laikos" tik daudz nāca tikai uz BAČ play-off.
, 2010-01-20 22:09, pirms 14 gadiem
zzk rakstīja: Apelim arī bija trauma.

Jāpiezīmē, ka spēli vēroja 2100 skatītāju. Pie mums uz R2000 tās "ziedu laikos" tik daudz nāca tikai uz BAČ play-off.
un paralēli speleja MnD...tik es nezinu vai to speli translēja viņu TV
, 2010-01-20 22:20, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: un paralēli speleja MnD...tik es nezinu vai to speli translēja viņu TV
rādija viņu LAD TV
, 2010-01-20 22:20, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: un paralēli speleja MnD...tik es nezinu vai to speli translēja viņu TV
gan jau, ka rādīja, jo pat KHL TV gāja tiešraide
, 2010-01-20 23:04, pirms 14 gadiem
zzk rakstīja: Apelim arī bija trauma.

Jāpiezīmē, ka spēli vēroja 2100 skatītāju. Pie mums uz R2000 tās "ziedu laikos" tik daudz nāca tikai uz BAČ play-off.
Tici man tajos Baltkrievu miestos ir tieši tāpat kā pie mums 20 gadus atpakaļ. Sports un krogs ir vienīgā izklaide (nav nekādu klubu, boulingu u.t.t.)... līdz ar to arī nav variantu un cilvēki iet. Un vēl viens moments viņiem tajās komandās spēlē daudz vietējie džeki... cik mums Metalurgā ir dzimušu augušu liepājnieku? 2-3 Tas arī neveicina interesi...
, 2010-01-21 00:08, pirms 14 gadiem
Edgars rakstīja: Tici man tajos Baltkrievu miestos ir tieši tāpat kā pie mums 20 gadus atpakaļ. Sports un krogs ir vienīgā izklaide (nav nekādu klubu, boulingu u.t.t.)... līdz ar to arī nav variantu un cilvēki iet. Un vēl viens moments viņiem tajās komandās spēlē daudz vietējie džeki... cik mums Metalurgā ir dzimušu augušu liepājnieku? 2-3 Tas arī neveicina interesi...
ne nu liepaajaa jau vel ir fanu pulcinjs kas regulaari apmeklee speles - cik dzirdets, tad ap 500 parasti ir - junioram gan svakaak - vajadzeetu mums ar tevi saakt iet uz speeleem...?! ja nopietni - esmu pasaacis ozolniekus atbalstiit - katraa zinjaa vistuvaakaa halle maajaam bet nu uz pinjkjiem vareetu vienu labu aziotaazu uztaisit un vismaz paaris reizes maajas speelees savaakt kautvai tukstoti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Rihards Bukarts. Foto: LHF
38

Latvijas izlase maina virknējumus, izmaiņas skar arī vairākuma brigādes

Četras spēles piecās dienās aizvadījušajai Latvijas izlasei ceturtdiena bija brīvdiena, bet šodien komanda atgriezās uz ledus. Treneri lēmuši par izmaiņām virknējumos un vairākuma brigādēs. Vārtsargs spēlei pret Zviedriju vēl netika atklāts.
Cīniņš pie Dānijas valstsvienības vārtiem. Foto: IIHF
2

Dāņi iztur britu atspēlēšanās centienus un novērš briesmas izkrist no elites

Pasaules hokeja meistarsacīkstēs uzelpot var Dānijas valstsvienība un tās līdzjutēji, skandināviem pārtraucot triju zaudējumu virkni un smagā kaujā pieveicot (4:3) Lielbritāniju.
Vācijas hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: IIHF
6

Vācija otro spēli pēc kārtas iemet astoņus un svin trešo uzvaru čempionātā

Šodien trešo uzvaru 2024. gada pasaules čempionātā hokejā izcīnīja Vācija, kas B apakšgrupā rezultatīvā mačā ar 8:2 apspēlēja Kazahstānu.