Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Ozolnieki-Juniors" savā laukumā tiksies ar "Himvolokno-2"

2. un 3. oktobrī Baltkrievijas atklātajā čempionātā Ozolnieku novada Ozo ledus hallē Ginta Bisenieka un Andreja Maticina vadītie "Ozolnieki-Juniors" tiksies ar Mogiļovas "Himvolokno" fārmklubu.

°Piektdienas spēle paredzēta pulksten 18.30, bet sestdien abas komandas izies laukumā pulksten 12.00.

Līdz šim latviešu klubs aizvadījis regulārajā turnīrā sešus mačus. Diemžēl visos no tiem piedzīvoti zaudējumi. Pēdējie divi zaudējumi tika piedzīvoti Grodņā, kur mūsējie piekāpās vietējam «Neman-2» ar 2:10 un 2:7.

«Grodņas komanda ir ļoti spēcīga. Lielākajā daļā pretinieku komandu spēlē vismaz pieci 1988. gadā dzimuši spēlētāji, ko atļauj sacensību nolikums,» skaidro G. Bisenieks. «Savukārt mūsu komandā ir tikai trīs hokejisti, kas dzimuši 1989. gadā un jaunāki. Jāmin, ka visi čempionāta klubi ir fārmklubi Baltkrievijas Ekstra līgā spēlējošajām komandām, tādēļ baltkrievi var variēt ar sastāvu, to pastiprinot, savukārt mēs spēlējam ar vienu sastāvu visu čempionātu laiku. Arī pret «Himvolokno-2» sagaidāma smaga cīņa.»

Mūsu nākamie pretinieki Baltkrievijas atklātā čempionāta turnīra tabulā ieņem 7.vietu ar astoņiem izcīnītajiem punktiem. Mogiļovas klubs līdz šim aizvadītajos sešos mačos izcīnījuši trīs uzvaras un piedzīvojuši trīs zaudējumus.

Turnīra tabula
1. Novopolockas «Himik-2» 18p.
2. Grodņas «Neman-2» 14p.
3. «Gomeļa-2» 13p.
4. Minskas «Juniors» 12p.
5. Minskas «Keramin-2» 10p.
6. «Vitebska-2» 9p.
7. Mogiļovas «Himvolokno-2» 8p.
8. Žlobinas «Metalurgs-2» 3p.
9. «Bresta-2» 3p.
10. «Ozolnieki-Juniors» 0p.

Informāciju sagatavoja
Ilze Aleksa


, 2009-10-01 16:52, pirms 15 gadiem


kopš kura laika ziņa par Ozolnieki-Juniors dalību belaru fārmu līgā ir svarīgāka par LM un RDJ dalību BAČ Ekstralīgā?
pie kam - šis spēles ir tikai rīt un parīt, kamēr RDJ un LM laukumā izies pēc drusku vairāk kā stundas!!!
, 2009-10-01 16:58, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja:

kopš kura laika ziņa par Ozolnieki-Juniors dalību belaru fārmu līgā ir svarīgāka par LM un RDJ dalību BAČ Ekstralīgā?
pie kam - šis spēles ir tikai rīt un parīt, kamēr RDJ un LM laukumā izies pēc drusku vairāk kā stundas!!!
Viss ir ļoti vienkārši - Ozolnieku klubs nepaslinko izsūtīt preses relīzes par notiekošo. Atšķirībā no citiem mūsu BAČ/LAČ klubiem.
, 2009-10-01 17:06, pirms 15 gadiem
zzk rakstīja: Viss ir ļoti vienkārši - Ozolnieku klubs nepaslinko izsūtīt preses relīzes par notiekošo. Atšķirībā no citiem mūsu BAČ/LAČ klubiem.
bļin! kāda preses relīze!!!
Hokejs Latvijā ir TOP sporta veids (vismaz līdzjutēju intereses ziņā noteikti) un par Latvijas 2. un 3. spēcīgākās komandas spēlēm jau eSportam būtu pašam jāprotas uzrakstīt, nevis jāgaida preses relīzes!
, 2009-10-01 17:22, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: bļin! kāda preses relīze!!!
Hokejs Latvijā ir TOP sporta veids (vismaz līdzjutēju intereses ziņā noteikti) un par Latvijas 2. un 3. spēcīgākās komandas spēlēm jau eSportam būtu pašam jāprotas uzrakstīt, nevis jāgaida preses relīzes!
Tiešām labais,vel ja būtu ko teikt par OJ!!! Pagaidām kāš un kāš nav gala tukšai muldēšanai un jautājumiem par ideju šim pasākumam,,OZOLNIEKI JUNIORS,,-Kas tie ir un kāds mērķis?
, 2009-10-01 18:41, pirms 15 gadiem
Abrag, nu nolaidies uz Zemes beidzot... To, cik publikai interesē 2. un 3. klubs, labi var redzēt ledus hallēs uz vietas. Attiecīgi tāda pati (minimāla) ir arī mēdiju interese. Uzrakstīt preses relīzi un to izsūtīt ir elementāra lieta, ja klubs to nedara - sorry, bet paši vien vainīgi, ka nav info.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-01 19:24, pirms 15 gadiem
nono rakstīja: Tiešām labais,vel ja būtu ko teikt par OJ!!! Pagaidām kāš un kāš nav gala tukšai muldēšanai un jautājumiem par ideju šim pasākumam,,OZOLNIEKI JUNIORS,,-Kas tie ir un kāds mērķis?
jelgavnieki.lv tur regulāri var lasīt par komandas gaitām un trenera komentārs pēc katras spēles. No mājas spēlēm ir arī fotogalerijas, turklāt uz spēlēm Ozo hallē ierodas vismaz ap 100 skatītāju, kas ir pietiekami daudz priekš tāda miesta.
Komandas sastāvā spēlē perspektīvie Veldze, Ogordņikovs, Uzraugs, Freimanis un citi.
, 2009-10-01 21:14, pirms 15 gadiem
Izskatās pēc trenera izteikumiem, ka OJ spēlē tik pret arvien spēcīgākām un spēcīgākām komandām...Bet tabula liecina pretājo
, 2009-10-01 21:40, pirms 15 gadiem
semis rakstīja: jelgavnieki.lv tur regulāri var lasīt par komandas gaitām un trenera komentārs pēc katras spēles. No mājas spēlēm ir arī fotogalerijas, turklāt uz spēlēm Ozo hallē ierodas vismaz ap 100 skatītāju, kas ir pietiekami daudz priekš tāda miesta.
Komandas sastāvā spēlē perspektīvie Veldze, Ogordņikovs, Uzraugs, Freimanis un citi.
Rīt un parīt lai pierāda ka ir cienīgi lai par viņiem runātu nopietnākā līmenī! Es iepriekš diskutējot biju isteicis domas ka šiem vajadzētu redzēt kaut kādu gaismu tuneli (Būt kaut vai par DRJ rezervi , sadarbības ligums ar Somijas-Zviedrijas-Čehu un t.t. klubiem).A tā Ozolnieki Juniors vairāk izskatās pēc privātā pasākuma gribu spēlēju- gribu nespēlēju. Tas attiecās uz komandu kopumā ,bet tā droši vien pāris trīs čaļu raujās melnās miesās lai paspīdētu. Liela loma šinī situācijā ir treneriem !!! Kaut vai sarunāt ar DRJ par rotāciju , uzreiz Ozolnieki sakustētos (MOTIVĀCIJA). Man tas vārds nepatīk(KĀDA PIE VELLA MOTIVĀCIJA JA TU ESI PROFS)bet no otras puses viņi vel nav īsti rūdīti profi un atliek ēzelītim siet priekšā burkānu(BET NE ILGI)!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Rihards Bukarts. Foto: LHF
38

Latvijas izlase maina virknējumus, izmaiņas skar arī vairākuma brigādes

Četras spēles piecās dienās aizvadījušajai Latvijas izlasei ceturtdiena bija brīvdiena, bet šodien komanda atgriezās uz ledus. Treneri lēmuši par izmaiņām virknējumos un vairākuma brigādēs. Vārtsargs spēlei pret Zviedriju vēl netika atklāts.
Cīniņš pie Dānijas valstsvienības vārtiem. Foto: IIHF
2

Dāņi iztur britu atspēlēšanās centienus un novērš briesmas izkrist no elites

Pasaules hokeja meistarsacīkstēs uzelpot var Dānijas valstsvienība un tās līdzjutēji, skandināviem pārtraucot triju zaudējumu virkni un smagā kaujā pieveicot (4:3) Lielbritāniju.
Vācijas hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: IIHF
6

Vācija otro spēli pēc kārtas iemet astoņus un svin trešo uzvaru čempionātā

Šodien trešo uzvaru 2024. gada pasaules čempionātā hokejā izcīnīja Vācija, kas B apakšgrupā rezultatīvā mačā ar 8:2 apspēlēja Kazahstānu.