Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Oličs vasarā pievienosies "Bayern"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Oličs vasarā pievienosies "Bayern"
Ivica Oličs
Foto: AFP

Horvātijas izlases un Vācijas bundeslīgas futbola kluba "Hamburger SV" uzbrucējs Ivica Oličs pēc sezonas pārcelsies uz Minhenes "Bayern", šodien apstiprinājis bavāriešu menedžeris Uli Hēness. Līgums tiks parakstīts tuvākajā laikā.

Jau visai ilgu laiku tika runāts, ka "Bayern" nākamais jaunieguvums varētu būt "Hamburger SV" horvātu uzbrucējs Ivica Oličs. Vēl pirms pāris dienām Oličs presei stāstīja, ka viņam vajadzīgs laiks, lai vēsu prātu pārdomātu situāciju, taču "HSV" neesot lielu izredžu, ka viņš paliks Hamburgā. Oličs arī piebilda, ka viņa lēmums taps zināms tuvākajās dienās. Šodien Minhenes "Bayern" menedžeris Uli Hēness lepni paziņoja, ka vienošanās starp abām pusēm panākta, atliek tikai uzlikt parakstus uz līguma. Oliča atnākšana būtībā nozīmē to, ka "Bayern" pavisam noteikti šķirsies no Lukaša Podoļska. Jautājums tikai - tagad vai pēc sezonas?

Ivicas Oliča līgums ar "Hamburger SV" beigsies šā gada 31. jūnijā jeb pēc sezonas. Jau no 1. jūlija Oličs oficiāli būs "Bayern" spēlētājs (uz Minheni Oličs pārcelsies bez transfēra maksas, jo būs brīvais aģents), tiks parakstīts līgums uz trim gadiem jeb līdz 2012. gada 30. jūnijam. Kamēr patlaban Hamburgā horvātu uzbrucējs pelna divus miljonus eiro gadā, Minhenē viņa alga dubultosies un varētu sasniegt līdz pat 4,5 miljoniem eiro gadā.

"Esam vienojušies. Trūkst tikai parakstu uz līguma," šodien presei klāstīja "Bayern" menedžeris Uli Hēness. Savukārt "Bayern" valdes priekšsēdētājs Karls Haincs Rumenige jau raudzījās spožajā nākotnē: "Esam pārliecināti, ka Ivica lieliski iederēsies starp mūsu uzbrucēju duetu Miroslavu Klozi un Luku Toni."

Pēdējoreiz pret savu nākamo klubu Oličs spēli aizvadīs 30. janvārī, kad atsāksies bundeslīgas 2. aplis un Hamburgā "HSV" uzņems bavāriešus. "Es būtu gatavs atdot visu, lai no Hamburgas varētu šķirties kā čempions," piebildis Oličs. Interesanti, ka sezonas otrajai daļai gan "HSV", gan "Bayern" gatavosies Dubajā (AAE). Bundeslīgas pirmajā aplī Oličs "HSV" labā guvis sešus vārtus.

Izmantotie resursi:
bild.de
kicker.de

1 2 53 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2009-01-03 14:03, pirms 15 gadiem
Podoļskis aiziet? Tas būru rikai loģiski.

  +3 [+] [-]

, 2009-01-03 14:05, pirms 15 gadiem
Interesanti, Olics ir labs speletajs, bet vai kads no trijiem nesedes rezerve?

  +6 [+] [-]

, 2009-01-03 14:07, pirms 15 gadiem
chelseachamps rakstīja: Interesanti, Olics ir labs speletajs, bet vai kads no trijiem nesedes rezerve?
Oličs var arī wingā spēlēt, kas būtu noderīgi, ja nāksies aizstāt Ze Roberto.

  +5 [+] [-]

, 2009-01-03 14:09, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Oličs var arī wingā spēlēt, kas būtu noderīgi, ja nāksies aizstāt Ze Roberto.
nu ja, ja nemaldos Podolskis ari vareja spelet wingaa. bet nja tad jau redzes.

  +4 [+] [-]

, 2009-01-03 14:12, pirms 15 gadiem
labs jaunieguvums "Bayern"

  +5 [+] [-]

, 2009-01-03 14:14, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Oličs var arī wingā spēlēt, kas būtu noderīgi, ja nāksies aizstāt Ze Roberto.
Ze taču jau pasen pārkvalificējās no wingera uz CM!!! Bet nu jā, ja Bayern nopirks kārtīgu CDM, tad varēs spēlēt ar Basti centrā, Altintopu labajā un Riberī kreisajā, uzbrucējus rotēt, pamainīt Ar Poldiju ir cits stāsts. Viņš 24/7 domāja par trānsfēru, preses konferencēm, Ķelni, nebija vajadzīgā atdeve lai tiktu pamatā. Kur lai viņš wingā spēlē? Labajā viņš nevar spēlēt, taču kreisajā ir Riberī. Un pirmais rezervists jebkuram midfieldam ir universālais Borovskis

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 14:15, pirms 15 gadiem
SUPER IEGUVUMS!!!

Jau kādu laiciņu to gaidīju, tagad, cik saprotu, tas ir 95% skaidrs, jo kamēr vēl nav reāls līgums, grūti runāt ar vislielāko pārliecību Oličs būs labs, ātrs, labs sitiens + viņš kapājas no visas sirds

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 14:16, pirms 15 gadiem
Oličam labs darījums: tika klubā ar augstākiem mērķiem un vēl pie tam saņems algu divrezi vairāk
Lai veicas!

     [+] [-]

, 2009-01-03 14:20, pirms 15 gadiem
Biš ne pa tēmu- Donovans devis savu 1. interviju kopš ir Bayern UN paziņojis, ka viņu klubā uzņēmuši ar atvērtām rokām, labprāt pagarinātu līgumu arī pēc īres beigām, kā arī atzinis, ka jaunībā viņš vēl nebija nobriedis bundeslīgai, kad izgāzās Leverkūzenes sastāvā, tagad viņš esot gatavs un viņš jau esot laimīgs JAU trenējoties kopā ar Bayern sastāvu, vēl biki paslavēja Bayern spēlētājus. Kkā tā Bayern šīs sezonas 2. pusi iesāks ar 4 uzbrucējiem, bet pēc 15 marta, kad Lendons dosies atpakaļ uz Galaxy[kopā ar Bekhemu], tad atkal paliks tikai Toni, Kloze un Podoļskis. CL gan netiks pieteikts Donovans, bet Bundeslīgā gan viņš uzkapās

  -2 [+] [-]

, 2009-01-03 14:21, pirms 15 gadiem
Vitālijs1000 rakstīja: Oličam labs darījums: tika klubā ar augstākiem mērķiem un vēl pie tam saņems algu divrezi vairāk
Lai veicas!
Cik zinu, tad 0,5m ir prēmija kautkāda vai kautkas tāds, krč, atkarīgs no panākumiem, tā ka viņa alga var vēl lielāka izvērsties

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 14:23, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Biš ne pa tēmu- Donovans devis savu 1. interviju kopš ir Bayern UN paziņojis, ka viņu klubā uzņēmuši ar atvērtām rokām, labprāt pagarinātu līgumu arī pēc īres beigām, kā arī atzinis, ka jaunībā viņš vēl nebija nobriedis bundeslīgai, kad izgāzās Leverkūzenes sastāvā, tagad viņš esot gatavs un viņš jau esot laimīgs JAU trenējoties kopā ar Bayern sastāvu, vēl biki paslavēja Bayern spēlētājus. Kkā tā Bayern šīs sezonas 2. pusi iesāks ar 4 uzbrucējiem, bet pēc 15 marta, kad Lendons dosies atpakaļ uz Galaxy[kopā ar Bekhemu], tad atkal paliks tikai Toni, Kloze un Podoļskis. CL gan netiks pieteikts Donovans, bet Bundeslīgā gan viņš uzkapās
Būs interesanti pavērot kā Donovanam ies bundeslīgā un ja viņš labi nospēlēs savas atvēlētās minūtes vai spēles tad var notik viss kaut kas

  +5 [+] [-]

, 2009-01-03 14:25, pirms 15 gadiem
"Bayern" jau n-tos gadus turpina nolasīt pārējo bundeslīgas klubu labākos spēlētājus, tā kā principā nekāds pārsteigums.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 14:28, pirms 15 gadiem
Oliča kļūda!!!! Būs tāpat kā ar Podoļski!!! Deldēs soliņu!!! žēl!!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 14:32, pirms 15 gadiem
Robi,
cik šosezon redzēju, Ze spēlēja wingā, bet tas bija vēl Riberī traumas laikā. Atgriežoties Frankam, Ze laikam pārbīdīja centrā. Unikāli vispusīgs spēlētājs. kas augstā līmenī var spēlēt kā wingeris, gan centrā laukuma dziļumā.
Oličs bavāriešiem būs lielisks ieguvums. Ļoti nesavtīgs komandas spēlētājs, daudz noskrien bez bumbas (t.i. nav slinks), nāk atpakaļ palīdzēt aizsardzībā, kaut kādā ziņā viņu var salīdzināt ar Kautu, tikai horvāts, manuprāt, ir rezultatīvāks.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 14:38, pirms 15 gadiem
Vajadzētu tad Podoļskim nākt uz HSV

  -2 [+] [-]

, 2009-01-03 14:43, pirms 15 gadiem
Deportivo rakstīja: "Bayern" jau n-tos gadus turpina nolasīt pārējo bundeslīgas klubu labākos spēlētājus, tā kā principā nekāds pārsteigums.
Vot piekrītu, daudziem tas nepatīk, bet es uzskatu, ka tas nav nekas slikts, jo kad Oličs paziņoja, ka ar prieku pagarinās ar HSV līgumu, piedāvājums nesekoja. Tagad HSV bija par vēlu visu glābt. Bayern NAV vainīgi, ka ir vislabākā finansiālā situācija izveidojusies[gadu gaitā] un spēj piedāvāt spēlētājiem izdevīgākos līgumus+CL futbolu. Oličam VAJAG CL!

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 14:53, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Robi,
cik šosezon redzēju, Ze spēlēja wingā, bet tas bija vēl Riberī traumas laikā. Atgriežoties Frankam, Ze laikam pārbīdīja centrā. Unikāli vispusīgs spēlētājs. kas augstā līmenī var spēlēt kā wingeris, gan centrā laukuma dziļumā.
Oličs bavāriešiem būs lielisks ieguvums. Ļoti nesavtīgs komandas spēlētājs, daudz noskrien bez bumbas (t.i. nav slinks), nāk atpakaļ palīdzēt aizsardzībā, kaut kādā ziņā viņu var salīdzināt ar Kautu, tikai horvāts, manuprāt, ir rezultatīvāks.
Ze spēlēja kā kreisais aizsargs kādu laiciņu, Odo UN Lells laikam bija izkrituši, vai arī Lāms, bija tikai 1 malējais defs pieejams, tāpēc Ze uz turieni aizbīdīja. Wingerus aizstāja Borovskis, kurš arī ir unikāli vispusīgs VIspār, viņš, Ze un Basti ir daudzpusīgākie Bayern Krč, kā pats vingeris viņš nespēlēja pamatā. Bayern kreisā mala ir tik lieliska tāpēc, ka ĻOTI bieži izveidojās situācijas, kad Riberī, Ze un Lāms izveidoja tādu kā trijstūri, visi viņi ir lieliski ātri, mainījās ar pozīcijām, veica reidus, one touch futbolu paspēlēja, krč drāza ārā pretinieku labās malas. Oličs tiešām ir rezultatīvāks par Kujtu. Bet workrate abiem ir līdzīgs

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 14:54, pirms 15 gadiem
Ļoti laba ziņa. Tad jau tas nozīmētu, ka ap to pašu laiku Poldijs pametīs Bavāriju. Tas gan nedaudz skumji

  +3 [+] [-]

, 2009-01-03 14:56, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Vot piekrītu, daudziem tas nepatīk, bet es uzskatu, ka tas nav nekas slikts, jo kad Oličs paziņoja, ka ar prieku pagarinās ar HSV līgumu, piedāvājums nesekoja. Tagad HSV bija par vēlu visu glābt. Bayern NAV vainīgi, ka ir vislabākā finansiālā situācija izveidojusies[gadu gaitā] un spēj piedāvāt spēlētājiem izdevīgākos līgumus+CL futbolu. Oličam VAJAG CL!
Neiet jau runa par to, vai tas ir labi vai slikti, bet nu, kam ir nauda tas pasūta mūziku. Protams, spēlēšana CL droši vien ir viens no Oliča argumentiem (kaut gan ar HSV tas nemaz nav nereāli, un kur, pie vella, ir rakstīts, ka "Bayern" nākamgad spēlēs CL), kaut gan ir bijuši arī šaubīgāki gadījumi (Kloze)! Tā lūk!

  -2 [+] [-]

, 2009-01-03 14:59, pirms 15 gadiem
Deportivo rakstīja: Neiet jau runa par to, vai tas ir labi vai slikti, bet nu, kam ir nauda tas pasūta mūziku. Protams, spēlēšana CL droši vien ir viens no Oliča argumentiem (kaut gan ar HSV tas nemaz nav nereāli, un kur, pie vella, ir rakstīts, ka "Bayern" nākamgad spēlēs CL), kaut gan ir bijuši arī šaubīgāki gadījumi (Kloze)! Tā lūk!
Ja viņš pasaka, ka līgumu nepagarinās, tas JAU nozīmē, ka viņš ir open for transfer talks Hose, ko tu uztraucies par Poldiju? Viņš Bayern neko nesasniedza, diemžēl. Liels flops klubā, bet lielisks izlasē.

     [+] [-]

, 2009-01-03 15:03, pirms 15 gadiem
Ganjau ka naks uz mainu,mainis Klosi

  -3 [+] [-]

, 2009-01-03 15:04, pirms 15 gadiem
Harington rakstīja: Ganjau ka naks uz mainu,mainis Klosi
Kloze tiek mainīts retāk nekā Toni + GAN Toni, GAN Kloze jau ir veci[Toni ir ĻOTI vecs jau], tāpēc Oličam ir visas iespējas sasniegt kautko vairāk par maiņu

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 15:08, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Ja viņš pasaka, ka līgumu nepagarinās, tas JAU nozīmē, ka viņš ir open for transfer talks Hose, ko tu uztraucies par Poldiju? Viņš Bayern neko nesasniedza, diemžēl. Liels flops klubā, bet lielisks izlasē.
Par Podoļski tad tā tas ir ka Vācijas izlasē viņš spēlē daudz labāk mekā klubā! Tā pat arī par Armandu Bērziņu teica, ka Klubā galīgi neiet spēle bet izlsē spēlē labi!!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 15:11, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Kloze tiek mainīts retāk nekā Toni + GAN Toni, GAN Kloze jau ir veci[Toni ir ĻOTI vecs jau], tāpēc Oličam ir visas iespējas sasniegt kautko vairāk par maiņu
Ka Toni redzēju pirmo reizi uz tādas lielākas "skatuves" bija Itālijas izlasē un domāju, ka kāds jauns talants , bet izrādījās, ka jau pāri 27 gadiem
Izskatās, ka pagājušā sezona Toni bija labākā sezona karjerā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 15:50, pirms 15 gadiem
Vitālijs1000 rakstīja: Ka Toni redzēju pirmo reizi uz tādas lielākas "skatuves" bija Itālijas izlasē un domāju, ka kāds jauns talants , bet izrādījās, ka jau pāri 27 gadiem
Izskatās, ka pagājušā sezona Toni bija labākā sezona karjerā!
Es teiktu, ka Toni labākās ir bijušas pagājušās 3 sezonas - noteikti jāņem vērā arī pirms pārejas uz Bayern 2 sezonas Violas sastāvā, pie tam 2005/06 g. sezonā viņš kļuva par pirmo spēlētāju kopš piecdesmitajiem gadiem, kas A sērijā sasitis 30 golus.
Itāļiem vispār daudzi spēlētāji ir t.s. "late bloomers". Ja citur spēlētājus skaļi par talantīgiem pasludina 17-21 gada vecumā, tad Itālijā spēlētājs bieži tā īsti "nobriest" 21-24 g.v. un pat tuvojoties 30 gadiem.
Grūti izskaidrot šādu fenomenu, bet ir daudz piemēru. Tas pats Vjēri, piemēram, "uzplauka" Atletico Madrid un Itālijas izlases sastāvā 24-25 gadu vecumā. Borjello līdz pagājušai sezonai (arī 25 g.v.) bija "mūžīgais rezervists" Milānai, tika izīrēts visur kur, pagājšsezon nonāca Genoa, tika spēlēt un sasita 19 golus. Arī Masimo Odo plašāku ievērību guva ar labu Verona sastāvā 24 gadu vecumā, un Lazio pievienojās vēl vēlāk 2002. g. 26 gadu vecumā.
PS. Robi, 31 gads mūsdienu futbolā nav "ļoti vecs".

  -2 [+] [-]

, 2009-01-03 15:59, pirms 15 gadiem
OH NEIN,NEIN!!!!DIESES ALBTRAUM...... es vnk nezinu kapec nevelos vinju redzet Minhene..ai...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 16:08, pirms 15 gadiem
Stefan Effenberg rakstīja: Bavārija ar saviem bundeslīgas konkurentiem cīnās kā māk.. Un vislabāk tas tai padodas pārpērkot konkurentu futbolistus..
Tā ir. Pie tam nav ne tuvu pirmais šāds gadījums (spilgtākie: Baslers, Balaks, Poldijs, Kloze)...
Kaut gan, ja Robim ir taisnība, šoreiz neviens neliedza HSV piedāvāt Oličam līgumu.

     [+] [-]

, 2009-01-03 16:14, pirms 15 gadiem
balla rakstīja: man kka nevisai tas Oličs...labak butu biežāk spēlet jaunajam Krosam un bez Oliča tad varetu iztikt!!!
Kross ir pussargs, Oličs ir uzbrucējs. Ne gluži tīrs, bet uzbrucējs, ja nezinātu ka viņš ir uzbrucējs, tad noteikti jauktu ar wingeri

     [+] [-]

, 2009-01-03 16:17, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Tā ir. Pie tam nav ne tuvu pirmais šāds gadījums (spilgtākie: Baslers, Balaks, Poldijs, Kloze)...
Kaut gan, ja Robim ir taisnība, šoreiz neviens neliedza HSV piedāvāt Oličam līgumu.
Lusio, Van Bujtens arī tādi spoži gadījumi pēdējos gados BET, Bayern ir arī daudzi spilgti talanti, kas paši ir izaudzēti Tas pats Rensings, Lāms, Lels, Otls, Šveinijs, Ekiči, Yilmaz[pēdējie divi tuvākajā laikā būs sastāvā, varbūt arī Millers] Tā ka nav tikai tā, ka pērk un pērk un pērk.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 16:43, pirms 15 gadiem
Man ienāca prātā - varbūt tā ir sava veida apmaiņa, kā ar Muhamedu Zidānu un Mladenu Petriču. Borussia un HSV. Varbūt Poldijs iet uz HSV un Oličs nāk viņa vietā? Būtu labi. Bet ja tā nebūs un Poldijs paliks, tad viņam būs tikai sliktāk - vēl viens konkurents. Kas par Bayern uzbrukuma līniju - Oličs, Donovans, Toni, Kloze, Podoļskis. Tas priecē. Apsveicu Bayern, tā turēt un tituls atkal rokā, jo ar šādiem spēlētājiem zaudēt nevar. Piekritīsiet, pazīstamāko spēlētāju sastāvs Eiropā ir tieši "Bayern".

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 16:46, pirms 15 gadiem
nu te ir tas ko ari pamaniju..vacu talanti tiek pamesti novaartaa..

     [+] [-]

, 2009-01-03 17:12, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Man ienāca prātā - varbūt tā ir sava veida apmaiņa, kā ar Muhamedu Zidānu un Mladenu Petriču. Borussia un HSV. Varbūt Poldijs iet uz HSV un Oličs nāk viņa vietā? Būtu labi. Bet ja tā nebūs un Poldijs paliks, tad viņam būs tikai sliktāk - vēl viens konkurents. Kas par Bayern uzbrukuma līniju - Oličs, Donovans, Toni, Kloze, Podoļskis. Tas priecē. Apsveicu Bayern, tā turēt un tituls atkal rokā, jo ar šādiem spēlētājiem zaudēt nevar. Piekritīsiet, pazīstamāko spēlētāju sastāvs Eiropā ir tieši "Bayern".
Nē, free agentu pret spēlētāju kuram ir ilgs līgums nemēdz MAINĪT!! Podoļskis pazudīs. Bet par viņu būs smuka summiņa[es tā ceru] Ja izdomās kautkādi biezie no EPL, tad varētu pa Podoļska naudu nopirkt vēl Rafinju un vēl pāri paliktu+piemestu lai sanāk CDM jauns Pazīstamāko sastāvs Bayern? Kā tu to domā?
1 2 53 komentāri