Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kačanovs: "Bija iespējas izlīdzināt rezultātu, bet neiesitām"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kačanovs: "Bija iespējas izlīdzināt rezultātu, bet neiesitām"
Deniss Kačanovs cīnās ar "BATE" spēlētājiem
Foto: Pressball

Latvijas izlases un "Ventspils" aizsargs Deniss Kačanovs Ventspils kluba oficiālajai mājaslapai sniedza komentāru gan par aizvadīto spēli Latvijas izlases rindās Bulgārijā, gan par lielo vēlmi sākt treniņus jaunā "Ventspils" galvenā trenera vadībā.

Latvijas izlase vakar izbraukumā ar 0:1 piekāpās Bulgārijai, vienīgos vārtus ielaižot otrajā puslaikā. Šajā spēlē Latvijas izlases sastāvā debitēja futbola kluba "Ventspils" aizsargs Pāvels Mihadjuks. Cits ventspilnieku aizsargs Deniss Kačanovs pēc spēles sniedza komentāru par aizvadīto spēli:

"Protams, ļoti žēl, ka zaudējām. Ielaidām vārtus pēc standartsituācijas, kurus nevajadzēja ielaist. Bija iespējas izlīdzināt rezultātu, taču tas neizdevās. Kas attiecas uz aizsardzību, pastrādāt vajadzēja daudz, pie tam ne tikai aizsargiem, bet arī visai komandai. Saprašanās ar Vaņinu? Mēs tik ilgi esam spēlējuši ar viņu kopā, ka tā nekur nevar pazust. Prieks par Pāvelu Mihadjuku, kurš debitēja Latvijas izlasē. Protams, ka viņam gribējās debitēt ne jau ar zaudējumu, taču futbolā tā gadās. Manuprāt, Pāvels nospēlēja labi, bet par to jāspriež treneriem. Vai šis zaudējums nesabojās noskaņojumu pirms spēles ar "Zurich"? Nē, bet zaudēt nekad nav patīkami. Es un mani partneri atgriežamies "Ventspilī", lai atdotu visus spēkus gaidāmajās spēlēs. Mūsu komandā notikušas lielas pārmaiņas, tādēļ ar īpašu nepacietību gaidu atgriešanos."

Latvijas izlase nākamo spēli aizvadīs septembra sākumā, kad izbraukumā tiksies ar Izraēlu, bet "Ventspils" jau sestdien spēlēs ar "Jūrmalu-VV".

Izmantotie resursi:
fkventspils.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-08-13 15:16, pirms 15 gadiem
Lai veicas ātri atrast kopīgu valodu ar jauno treneri

  +1 [+] [-]

, 2009-08-13 15:17, pirms 15 gadiem
Kāpēc Kosmačovu Starkovs neņem?

  -1 [+] [-]

, 2009-08-13 15:20, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Kāpēc Kosmačovu Starkovs neņem?
trauma

  +1 [+] [-]

, 2009-08-13 15:31, pirms 15 gadiem
Njaa.. Cerams ka Bus ok pret Zurich un Izraelu

  +1 [+] [-]

, 2009-08-13 15:35, pirms 15 gadiem
Nauris Mackevičs rakstīja: trauma
diezvai ari ta pat vins vinu nemtu, jo vinam redz ir Astafjevs un ir gana

  -2 [+] [-]

, 2009-08-13 16:33, pirms 15 gadiem
broks7 rakstīja: diezvai ari ta pat vins vinu nemtu, jo vinam redz ir Astafjevs un ir gana
FKV pamatsastāvā pirms Kosmačova traumas viņi bija abi. Kosmačovs vairāk aizsardzībā, Aftafjevs uzbrukumā, bet gluži labi spēlēja abi kopā. Bez tam abi ir kapteiņi - izlases kapteinis ir Astafjevs, bet FKV kapteinis Kosmačovs.