Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U-21 izlase aizvadījusi pirmsspēles treniņu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

U-21 izlase aizvadījusi pirmsspēles treniņu
Edgaram Gauračam rītvakar būs jābūt vienam no
Latvijas U-21 izlases līderiem
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Šopēcpusdien Latvijas U-21 futbola izlase aizvadīja pirmsspēles treniņu pirms rītdien gaidāmās Eiropas čempionāta atlases cikla spēles pret Andoras vienaudžiem. Jāatzīmē, ka šo maču video tiešraidē translēs eSports.lv.

Pirms Latvijas U-21 futbola izlases treniņa "Skonto" stadionā šopēcpusdien notika fotografēšanās. Spēlētāji labā noskaņojumā tika fotografēti gan kopā, gan individuāli. Kā jau diemžēl varēja prognozēt, atvērtais U-21 izlases treniņš diez ko daudz cilvēkus neinteresēja. Bez izlases un stadiona darbiniekiem, kā arī pāris preses pārstāvjiem treniņu vēroja uz vienas rokas pirkstiem saskaitāms cilvēku skaits.

Kā sarunā ar eSports.lv atzina U-21 izlases galvenais treneris Genādijs Šitiks, visi puiši ir veseli un gatavi rītdienas mačam. Treneri priecē fakts, ka labā formā ir arī abi uzbrukuma līderi - Artjoms Rudņevs un Edgars Gauračs. Ja nenotiks nekas ārkārtējs, tieši viņi abi rītvakar veidos mūsu izlases uzbrukuma duetu. Par pozitīvo gaisotni komandā priecīgi bija arī Bulgārijas "Cherno More" spēlējošais Staņislavs Pihockis un izlases kapteinis Jevgeņijs Kosmačovs (sižetu par treniņu un galvenā trenera un minēto spēlētāju komentārus varēsiet vērot šovakar eSports.lv portālā).

Sākumā iesildījušies, futbolisti, neizmantojot visu laukumu, uzspēlēja divpusējo treniņspēli, tomēr komandas bija spēkos līdzvērtīgas, nevis nosacītais pamatsastāvs pret rezervistiem. Individuāli darbojās vārtsargs Jevgeņijs Sazonovs, kurš atkopjas pēc smaga savainojuma - Sazonova rīt nebūs mača pieteikumā, taču svarīgi, ka vārtsargs ir kopā ar izlasi un sajūt tās gaisotni. Pašā treniņspēlē par visskatāmāko momentu parūpējās Itālijā spēlējošais Edgars Gauračs, kurš guva vārtus, sitot šķērītē. Cerēsim, ka līdzīgā stilā veiksmīgi nospēlēt Edgaram izdosies arī rīt.

Mača sākums pret Andoras U-21 futbolistiem rītvakar plkst. 18:00. Ieeja uz spēli būs bez maksas, un izlases vadība cer, ka tas palīdzēs pievilināt skatītājus tribīnēs - kā nekā, sākas jauns cikls, turklāt vasarā pieaugušo izlase Rīgā ar savu sniegumu mūs nepriecēs. Tomēr tie, kuriem nebūs iespējas maču vērot klātienē, varēs videotiešraidē sekot līdzi mačam eSports.lv portālā!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja