Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vārtsargs Muslera noslēdz karjeru Urugvajas izlasē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vārtsargs Muslera noslēdz karjeru Urugvajas izlasē
Fernando Muslera. Foto: Svein Ove Ekornesvag/EPA/Scanpix

LETA. Par savu karjeras noslēgšanu valstsvienībā ceturtdien paziņoja Urugvajas futbola izlases ilggadējais vārtsargs Fernando Muslera.

37 gadus vecais Muslera valstsvienībā debitēja 2009.gadā, kopš tā laika aizvadot 133 mačus.

Urugvajas izlases sastāvā Muslera piedalījās pēdējos četros Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, kā arī 2011.gadā palīdzēja izlasei triumfēt Dienvidamerikas čempionātā ("Copa America").

Muslera turpinās spēlēt sava līdzšinēja kluba Stambulas "Galatasaray" no Turcijas rindās, kuru viņš pārstāv no 2011.gada. Pirms tam četras sezonas Muslera pavadīja Itālijas A sērijas klubā Romas "Lazio", pārnākot no pašmāju Montevideo "Wanderers".

Pateicību vārtsargam par līdzšinējo spēli izlasē ceturtdien izteica arī Urugvajas Futbola asociācija (AUF), kas sociālajos tīklos arī izplatījusi video ar Musleras labākajiem mačiem valstsvienībā, tostarp 2010.gada Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālu, kurā Muslera atvairīja divus pēcspēles 11 metru sitienus pret Ganu.

"Tu to paveici. Tavs vārds tiks ierakstīts bagātajā Urugvajas futbola vēsturē," teikts federācijas paziņojumā.

Par Musleru vairāk mačus Urugvajas izlasē aizvadījuši vien trīs spēlētāji - Djego Godins (161), Kā arī valstsvienību vēl pārstāvošie Luiss Svaress (138) un Edisons Kavani (136).