Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kapello izsauks Fosteru

Andrejs Siliņš

Kapello izsauks Fosteru
Bens Fosters
Foto: AP

Anglijas futbola valstsvienības galvenais treneris Fabio Kapello nolēmis uz izlases spēlēm pret Šveici un Ukrainu izsaukt "Manchester United" vārtsargu Benu Fosteru, kurš aizvadīja teicamu spēli Anglijas Līgas kausa izcīņas finālā.

"Rezēju viņa spēli televīzijā un tad redzēju, kā viņš spēlē Vemblija stadionā [Līgas kausa finālā] - izsaukšu viņu uz treniņiem un tad pieņemšu lēmumu," sacīja Kapello, kurš gan parasti neizvēlas spēlētājus, kuri nav savu klubu pamatrotācijā.

Sestdien Anglijas izlasi Vemblija stadionā sagaida pārbaudes cīņa pret Slovākiju, bet 1. aprīlī Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā spēle pret Ukrainu. Kapello mačā pret slovākiem nolēmis izmantot sešas spēlētāju maiņas, lai pamatsastāva futbolistus saglabātu pēc iespējas svaigākus nozīmīgākajai spēlei pret ukraiņiem.

25 gadus vecais Fosters ir tikai trešais "Manchester United" vārtsargs - priekšā anglim ir nīderlandietis Edvīns van der Sārs, kā arī polis Tomašs Kuščaks.

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-22 19:39, pirms 15 gadiem
"25 gadus vecais Fosters ir tikai trešais "Manchester United" vārtsargs - priekšā anglim ir nīderlandietis Edvīns van der Sārs, kā arī polis Tomašs Kuščaks."

Kādā ziņā Kuzčaks ir viņam priekšā?

  +2 [+] [-]

, 2009-03-22 19:44, pirms 15 gadiem
tad jau labaak vareeja izsaukt Haartu no Manchester City paarbaudiit

     [+] [-]

, 2009-03-22 20:16, pirms 15 gadiem
Kā jau Fergusons teica.
"Fosters būs ilggadējs izlases vartsargs" protams nejau uzreiz

  -2 [+] [-]

, 2009-03-22 20:47, pirms 15 gadiem
Cepums_91 rakstīja: tad jau labaak vareeja izsaukt Haartu no Manchester City paarbaudiit
Bet tas jau ir līdzīgā situācijā - Šejs Givens priekšā.

Īstenībā labi, ka sāk īemēģināt jaunos variantus. Cik tad vēl ilgi Džeimss spēlēs izlasē? Vai tad vēl pēc 40 spēs? Fosters ir ļoti labs variants. Man gan patiktu variants, ka "United" viņu izīrē kādam Premjerlīgas klubam, kur viņš tiek spēlēt. Līdzīgi kā "Liverpool" darīja ar Skotu Kārsonu. Domāju, ka Fosters pēc Van der Sāra aiziešanas no lielā futbola, varētu būt arī 1. nr. MU vārtos un apsteigt poli Kuščaku. Edvīnam jau būs 39!

Pēc Džeimsa aiziešanas no izlases, manuprāt, pirmais vārtsargs būs Roberts Grīns no "West Ham", otrais - Pols Robinsons no "Blackburn Rovers" un trešais varētu būt Skots Kārsons no "WBA" vai Džo Hārts no "MC". Fosteram, ja tas nebūs 1. GK MU, laikam gan drīzumā izlasē tikt nespīd!

     [+] [-]

, 2009-03-22 21:18, pirms 15 gadiem
manuprāt nākotnē Anglijas izlases vārtos būtu jāstāv skotams kārsonam. viņš vēl ir diezgan jauns bet jau stabili stāv premjierlīgas kluba vārtos....ja turpinās progresēt un attīstīties domāju ka tieši viņš ieņems Anglijas vartusarga lomu nr.1 !!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-23 13:00, pirms 15 gadiem
grosis7 rakstīja: manuprāt nākotnē Anglijas izlases vārtos būtu jāstāv skotams kārsonam. viņš vēl ir diezgan jauns bet jau stabili stāv premjierlīgas kluba vārtos....ja turpinās progresēt un attīstīties domāju ka tieši viņš ieņems Anglijas vartusarga lomu nr.1 !!!!!
Kērklends manuprāt labāks, diemžēl vēl nav pārbaudīts.
Kārsons pēc spēles ar Horvātiju nevieš uzticību, te liels paldies Maklārenam, kurš Kārsona debijai izvēlējās tik svarīgu spēli. Un klubu līmenī tas pats Grīns ir daudz stabilāks.
Bet gan jau Fosters stāsies MU vārtos pēc van der Sāra, tad arī visas izredzes uz izlasi būs. Jau Watfordā un tajās nedaudzajās spēlēs MU, kurās Fosters tika laukumā, varēja redzēt, ka viņam ir iekšā.