Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Eksperta viedoklis: "Krievijai būs grūti uzvarēt Grieķiju"

Eksperta viedoklis: "Krievijai būs grūti uzvarēt Grieķiju"
Pāvels Šteinbors
Foto: Romans Kokšarovs, SA.

Otrdien cīņā par Eiropas čempiona titulu iesaistījās "Euro 2008" turnīra D apakšgrupas komandas. Savu vērtējumu redzētajam sniedza eSports.lv eksperts sacensību laikā - "Jūrmalas" kluba vārtsargs Pāvels Šteinbors.

"Jau pirms spēles starp Spāniju un Krieviju vairāk sliecos uz to, ka krievi šo maču zaudēs. Protams, tik lielu sagrāvi negaidīju. Spāņiem pirmajiem izdevās gūt vārtus, taču ja Konstantīns Zirjanovs drīz pēc tam atbildētu ar to pašu, nevis trāpītu pa stabu, spēles raksturs, iespējams, varētu mainīties. Tomēr ar tādām kļūdām aizsardzībā krieviem grūti bija ko nopietnu pasākt pret spāņiem, pārāk viegli aizsargi ļāva rīkoties pretiniekiem savā aizsardzības zonā. Domāju, ka viens no galvenajiem Krievijas smagā zaudējuma iemesliem ir spēlētāju - īpaši aizsargu - savstarpējā nesapratne. [Gūss] Hidinks izlasei ir piesaistījis daudz jaunu spēlētāju, kuri pagaidām cits citu nesaprot tik labi, kā vajadzētu. Ļoti labs krievu uzbrukumā ir Romāns Pavļučenko, bet partneri viņam palīdz pārāk maz.

Vakara otrajā spēlē uzvarēja spēcīgākais. Kaut arī zviedriem neklājās viegli, viņi apliecināja savu pārākumu pret grieķiem, īpaši gribētu izcelt Zlatana Ibrahimoviča un Henrika Larsona sniegumu. Grieķiem ļoti grūti klājas spēlēs, kad viņi pirmie ielaiž vārtus, un tas apliecinājās arī vakar.

Uz pirmo vietu grupā neapšaubāms favorīts ir Spānijas izlase. Viņu spēcīgais uzbrukums komentārus neprasa, vārtos lielisks vārtsargs un uzdevuma augstumos ir arī aizsardzība, kaut arī reizēm tā mīl grēkot un atslābināties. Cīņā par otro vietu var iesaistīties visas pārējās trīs izlases, katrai ir savi plusi un mīnusi.

Grieķi neapšaubāmi ir apveltīti ar izcilu cīņassparu, viņiem patīk ar savām piespēlēm aizsardzības zonā likt nervozēt pretiniekam, lai pēc tam ar vienu tālu piespēli radītu asu uzbrukumu. Uzskatu, ka Krievijai būs ļoti grūti pieveikt grieķus, ja vien krieviem neizdosies pirmajiem gūt ātrus vārtus. Par Zviedriju - komanda ir laba, pieredzējusi, taču varbūt tieši svaiguma un jaunu vēsmu trūkums izlasē varētu būt šīs valstsvienības galvenais mīnuss."

Lasiet vēl

eSports.lv eksperts Aleksandrs Starkovs
Eksperta viedoklis: "Liela nozīme būs katrai...
Eksperta viedoklis: "Horvātija un Vācija vēl...

eSports.lv eksperts Mihails Zemļinskis
Eksperta viedoklis: "Grieķijai nav daudz cerību"
Eksperta viedoklis: Ronaldu sniegumu vēl uzlabos

eSports.lv eksperts Andrejs Štolcers
Eksperta viedoklis: "Horvāti sevi ir pierādījuši"
Eksperta viedoklis: "Itāļi bija pārāk lēni"

1 2 50 komentāri

     [+] [-]

, 2008-06-11 16:08, pirms 16 gadiem
nesaki hop, manuprāt Grieķijai tā spēle ar nevedas, bet kas zin..!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-11 16:10, pirms 16 gadiem
Krievi spēlē daudz skatāmāk, ar straujiem pretuzbrukumiem, nevis kā Grieķi, sēž ierakušies aizsardzībā, tādeļ manas simpātijas būs viņiem!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-11 16:11, pirms 16 gadiem
Jā man Grieķu sniegums nepatika, jācer, ka tāpat viņi spēlēs arī pret Latviju un Starkovs zinās pareizo kombināciju uzvarai...

  +3 [+] [-]

, 2008-06-11 16:15, pirms 16 gadiem
Viens gan ir fakts - no grupas Krievija netiks.
Slēpts komentārs: Laurāns
Slēpts komentārs: RiekstinsG

     [+] [-]

, 2008-06-11 16:21, pirms 16 gadiem
Pauļus Jaķelis rakstīja: Viens gan ir fakts - no grupas Krievija netiks.

Tas nav nekāds fakts. Fakts būs tad, grupu turnīrs noslēgsies. Tagad tās ir tikai prognozes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-06-11 16:33, pirms 16 gadiem
Viegli jau nebuus, bet Griekjijai ar vaajo uzbrukumu uzvareet buus veel gruutaak.

  -3 [+] [-]

, 2008-06-11 16:37, pirms 16 gadiem
pilcha rakstīja: Tas nav nekāds fakts. Fakts būs tad, grupu turnīrs noslēgsies. Tagad tās ir tikai prognozes.

Grieķijai vismaz ir sabalansēta aizsardzība, kļūdas, protams, gadās, taču tās nav daudz. Turklāt vakar Grieķija neparādīja sevi no labākās puses. Krievija savukārt vispār vakar nespēlēja - aizsardzības vispār nebija, spāņi ieiet viņu soda laukumā un vēl spēj atdot 4-5 piespēles brīvi! Nezinu kā varēja krievi sacerēties par tādu lietu kā iekļūšanu finālā! Sākumā no grupas jātiek ārā, bet ar tādu spēli viņi paliks labākajā gadījumā trešie.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-11 16:44, pirms 16 gadiem
Grieķiem arī ir vajadzīga uzvara,vajadzēs vairāk uzbrukt ,varbūt radīsies labi uzbrukumi Krievijai,bet aizsardzība Krievijai ar lieliem caurumiem vajag kaut ko mainīt
Slēpts komentārs: chelseachamps

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 16:50, pirms 16 gadiem
exsperti juus visi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-11 16:51, pirms 16 gadiem
Pateikt , ka Krievijai būs grūti uzvarēt Grieķiju, patiesībā nozīmē nepateikt neko. Tie ir tukši vārdi, gluži tāpat, ka , piemēram, Argentīnai būs grūti ar Farēru salām...Spēle parādīs kas ir kas. Domāju, ka izredzes abām komandām ir līdzīgas, jautājums, kura labāk nospēlēs taktiski un kurai ir labāki izpildītāji. Ja par pirmo pārsvars vairāk sliecas uz Grieķiju, tad par otro punktu abas komandas ir aptuveni līdzīgas. Vismaz spriežot pēc pirmajām spēlēm.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-11 16:52, pirms 16 gadiem
Pauļus Jaķelis rakstīja: Grieķijai vismaz ir sabalansēta aizsardzība, kļūdas, protams, gadās, taču tās nav daudz. Turklāt vakar Grieķija neparādīja sevi no labākās puses. Krievija savukārt vispār vakar nespēlēja - aizsardzības vispār nebija, spāņi ieiet viņu soda laukumā un vēl spēj atdot 4-5 piespēles brīvi! Nezinu kā varēja krievi sacerēties par tādu lietu kā iekļūšanu finālā! Sākumā no grupas jātiek ārā, bet ar tādu spēli viņi paliks labākajā gadījumā trešie.

To visu man varēji neskaidrot, jo pats sekoju notikumiem līdz. Vēlējos tik aizrādīt, ka FAKTS tas būs tikai tad, kad krievi netiks no grupas, jo fakts ir reāli noticis notikums.
Runājot par krievu un grieķu savstarpējo spēli varu pateikt, ka krievu futbols man nepatīk tikpat lielā mērā kā Tev, tieši tā iemesla dēļ, ka viņi daudz izrunājas. Taču, lai kā arī man nepatiktu, prognozēju, ka Krievija uzvarēs. Cerams ka kļūdos!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 16:54, pirms 16 gadiem
Grieķija pēc zaudējuma Zviedrijai par visiem 100% ies virsū Krievijai, protams krievija ies ar tādiem pašiem spēkiem virsū Grieķijai... Tikai ir viens "bet". Grieķi ir tie, kuri ieguva Eiropas čempionu titulu. Manas prognozes:
1. Spānija
2. Zviedrija
3. Grieķija
4. Krievija

     [+] [-]

, 2008-06-11 16:56, pirms 16 gadiem
Grieķi vakar uzbrukumā nevsi nospēlēja draņķīgi, bet vispār nespēlēja. Kaut kas nebija kārtībā ar taktisko izvietojumu un savstarpējo sapratni laukumā - smailē izvirzītais Gekas vispār bija neredzams, Haristeass brīžiem izlīda un uzsita bez rezultātiem, bet praktiski uzbrukumā bija tikai Samarass un Karagunis....un tas tāpat nedeva rezultātu. Amanatidis vispār uznācis uz maiņu nevis gāja spēlēt zviedru soda laukumā, bet pildīja labā pussarga funkcijas....

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 16:56, pirms 16 gadiem
Leflērs rakstīja: Pateikt , ka Krievijai būs grūti uzvarēt Grieķiju, patiesībā nozīmē nepateikt neko. Tie ir tukši vārdi, gluži tāpat, ka , piemēram, Argentīnai būs grūti ar Farēru salām...Spēle parādīs kas ir kas. Domāju, ka izredzes abām komandām ir līdzīgas, jautājums, kura labāk nospēlēs taktiski un kurai ir labāki izpildītāji. Ja par pirmo pārsvars vairāk sliecas uz Grieķiju, tad par otro punktu abas komandas ir aptuveni līdzīgas. Vismaz spriežot pēc pirmajām spēlēm.

Nu nav gan tā...
Argentīna pret Farēru salām nav tas pats, kas Krievija pret Grieķiju...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 17:00, pirms 16 gadiem
lvhockey rakstīja: Nu nav gan tā...
Argentīna pret Farēru salām nav tas pats, kas Krievija pret Grieķiju...

Nu nesalīdzini šīs 4 komandas, ( tikpat labi es būtu varējis uzrakstīt jebkuras citas komandas )tā es akurāt nebiju domājis, iedziļinies vnk tai frāzē ..." būs grūti uzvarēt..." . Es vairāk par šo aspektu.

     [+] [-]

, 2008-06-11 17:07, pirms 16 gadiem
Kaut kas tachu ir jaaraksta. Piemeeram "Speele buus gruuta abaam komandaam un daudz ko izskjirs veiksme, noskanjojums un sportiskaa forma speeles dienaa."

  +2 [+] [-]

, 2008-06-11 17:09, pirms 16 gadiem
Visvairāk sasmējos, kad vakar pa NTV+ pēc spēles rādīja sižetu, kurā bija reportāža par krievu faniem kādā no Maskavas sporta bāriem. Un viena krievene (puspāli) pateica, ka ''Rassija praigrivaet melkie bitvi, krupnie bitvi Rassija pabeždaet vsegda''

Vot tā ir tipiska krievu augstprātība!
Vēl manī smīnu izraisīja Žirkova atmazkas. Viņam jautā, kas bija par iemeslu, ka krievi uz spēles beigām fiziski bija vājāki par spāņiem, kuriem sezona jau beigusies, bet krieviem tikai sākusies. Jurka pateica, ka pie vainas bijis lietus un slapjais laukums

  -1 [+] [-]

, 2008-06-11 17:11, pirms 16 gadiem
nevis "būs grūti uzvarēt" , bet "NEBŪS VARIANTI uzvarēt" !!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 17:34, pirms 16 gadiem
Sintenthill,man tevi zel,jo tadiem cilvekiem ka tu,gruti dzivot!
Kuriem vinmer liekas ka viniem visi dara pari,megina apvainot,un vispar apkart ir vieni krievu okupanti!

Bet kas par Krieviju,tad komanda ir izveidota laba,bet vakar krievu aizsardziba nevareja apturet augstaka klases spanju uzbrucejus!
Spanija ir specigaka un viss!

Griekija!Ja pret Grekiem ta speles aizsardziba,ka vakar,tad uz labveligu rezultatu,var neceret!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 17:41, pirms 16 gadiem
bukmeikers rakstīja: Sintenthill,man tevi zel,jo tadiem cilvekiem ka tu,gruti dzivot!
Kuriem vinmer liekas ka viniem visi dara pari,megina apvainot,un vispar apkart ir vieni krievu okupanti!

Bet kas par Krieviju,tad komanda ir izveidota laba,bet vakar krievu aizsardziba nevareja apturet augstaka klases spanju uzbrucejus!
Spanija ir specigaka un viss!

Griekija!Ja pret Grekiem ta speles aizsardziba,ka vakar,tad uz labveligu rezultatu,var neceret!


Tev arī ir problēmas? Cik man zināms, tad Latvijā vārda brīvība nav aizliegta, un manā pēdējā komentārā nav nekas slikts pateikts. Ja man bija smieklīgi par to, ko viņi pateica, tad bija! Ej tu kaut vai pakaries! Un vari fanot par savu Krieviju, cik lien. Es tev to neaizliedzu! Tikai nesmirdi vairs neko manā virzienā, citādi atradīšu tevi pēc IP, un tad patiešām vari vainot pats sevi!!!Uzskati, ka esmu tevi brīdinājis!

A par krievu aizsardzību viņiem patiešām vajadzētu uztraukties, un tas nav nekas jauns, jo tieši tāds pats gols kā otrais vakar tika ielaists pret superspēcīgo Lietuvas izlasi. Krievi nemācās no kļūdām, tas ir pats galvenais!

  +4 [+] [-]

, 2008-06-11 17:44, pirms 16 gadiem
CSKA_FAN rakstīja: sli6 gans eba6 nahuy ot sjuda na delfi i tam puskai svoij sopli


Ir taču ļoti daudz krievu saitu, kur tu vari iet paraudāt, rakstīt ar 6 ''š'' vietā un 4 ''č'' vietā, arī vari lietot visus pārējos pokemonu simbolus droši! Nelien šeit, lielākā daļa tāpat tavu izsmalcināto domu gājienu nespēj uztvert!
P.S. Rassija eģit damoj!!! Ha ha ha!!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-11 17:49, pirms 16 gadiem
CSKA_FAN rakstīja: sli6 gans eba6 nahuy ot sjuda na delfi i tam puskai svoij sopli


nepatīk reforma brauc uz MASKAVU!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-11 17:50, pirms 16 gadiem
Krievi kritīs pret Grieķiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 50 komentāri