Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pavlovs: "Paldies Dievam, ka neielaidām un paši guvām vārtus"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Pavlovs: "Paldies Dievam, ka neielaidām un paši guvām vārtus"
Andrejs Pavlovs darbībā pret "BATE"
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien izcīnītās uzvaras UEFA Čempionu līgas 3. kvalifikācijas kārtas pirmajā mačā pret Borisovas "BATE" (1:0) eSports.lv aprunājās ar diviem "Ventspils" futbolistiem - vārtsargu Andreju Pavlovu un pussargu Igoru Cigirlašu.

"Ventspils" vārtsargs Andrejs Pavlovs, kurš palika sausā un savu darbu paveica nevainojami, atzina, ka mačs nav bijis no vieglajiem: "Klājās diezgan grūti. Sākumā mazliet baidījāmies - varbūt ne baidījāmies, bet respekts pret "BATE" bija - kā nekā, šī komanda labi spēlēja Čempionu līgas grupu turnīrā, tāpēc cienījām to. Pēc pirmajām minūtēm savācāmies, izdevās kombinācijas. Otrajā puslaikā, uzskatu, vispār kontrolējām maču - varbūt ne pilnībā, taču vairāk vai mazāk. Arī man bija pagrūti. Labāk ir tad, ja momentu ir vairāk - tad vieglāk spēlēt, ir interesantāk. Tomēr šodien viss izdevās."

Jautāts par to, cik lielas cerības ir nosargāt pārsvaru atbildes spēlē, "Ventspils" pamatvārtsargs prognozēt atteicās, vien paredzot, ka Borisovā viegls mačs negaida: "Paldies Dievam, ka visa komanda šodien nospēlēja vienkārši lieliski - galvenais, ka neielaidām un vārtus guvām paši, kas atstāj iespējas tikt tālāk. Savā laukumā "BATE", manuprāt, noteikti spēlēs labāk, stadions būs pilns. Protams, arī man būs interesanti atgriezties Baltkrievijā [tur Pavlovs šogad dažus mēnešus spēlēja Soļigorskas "Shakhter" komandā - aut.] - varbūt ieradīsies puiši no Soļigorskas komandas, varēsim satikties un parunāt. Prognozēt kaut ko pirms atbildes spēles nevēlos, to vispār nedaru labprāt. Labāk runāt pēc otrās spēles [smejas]!"

Savukārt moldāvu pussargs Igors Cigirlašs pēc minimālās uzvaras bija ļoti priecīgs: "Protams, ka 1:0 pirms atbildes spēles ir parocīgs rezultāts. Uzvara vienmēr ir noderīga un patīkama! Protams, šodienas spēle bija grūta - "BATE" ir ļoti laba komanda, fiziski spēcīga. Mēs atdevām visus spēkus. "BATE" nekādus pārsteigumus nesagādāja, jo mūsu rīcībā bija ļoti daudz informācijas par pretiniekiem, arī videoieraksti. Izpētījām viņu spēli un, manuprāt, laukumā visu izdarījām pareizi. Pirms atbildes spēles izredzes tikt tālāk ir ļoti labas. Centīsimies!"

Jautāts par to, vai futbolists ir apmierināts pats ar savu sniegumu, Cigirlašs smejot atbildēja: "Ziniet - ja reiz spēlēju Čempionu līgas mačā, tad noteikti varu būt apmierināts ar sevi! Ar katru spēli, kurā piedalos!"

  +5 [+] [-]

, 2009-07-30 00:47, pirms 15 gadiem
Centies arī otrajā spēlē nospēlēt kā šodien

  +6 [+] [-]

, 2009-07-30 00:55, pirms 15 gadiem
Labi ir ka neilaida savaadak iespaja tik taalaak butu sarukusi pa 25%

  +7 [+] [-]

, 2009-07-30 00:58, pirms 15 gadiem
Ja jau 2 reizes uzvarējis kāpēc, lai to neizdarītu arī trešo?
Ja izbraukuma gūsim vārtus domāju uzvara neizpaliks!
Slēpts komentārs: carbarators

     [+] [-]

, 2009-07-30 06:16, pirms 15 gadiem
Nevis paldies dievam, bet paldies jūsu pašu centībai.
Slēpts komentārs: lieps