Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"BATE" atbalstītāji: ""BATE" zaudēja, nevis "Ventspils" uzvarēja"

Agris Suveizda

"BATE" atbalstītāji: ""BATE" zaudēja, nevis "Ventspils" uzvarēja"
"Ventspils" faniem vakardien atšķirībā no baltkrieviem bija, par ko priecāties
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Baltkrievijas kluba "BATE" līdzjutēji (un baltkrievu futbola cienītāji vispār) pēc Čempionu līgas spēles pret "Ventspili" forumos izteikušies, ka drīzāk "BATE" zaudēja, nekā "Ventspils" uzvarēja un ka spēlētāji acīmredzami nenovērtēja pretinieku.

Vakardien UEFA Čempionu līgas trešās kvalifikācijas ietvaros Latvijas trīskārtējā čempione "Ventspils" savā laukumā, pateicoties fantastiskam un arī ļoti veiksmīgam Grigorija Čirkina sitienam, ar 1:0 apspēlēja Baltkrievijas "BATE", sperot soli tuvāk nākamajai kārtai un Eirokausu grupu turnīram (iekļūstot nākamajā kārtā vismaz Eiropas līgas grupu turnīrs jau ir garantēts). Daudzi futbola mīļotāji Latvijā izturējās visai piesardzīgi, vērtējot izredzes pret "BATE" - kā nekā sābri pagājušajā sezonā ļoti veiksmīgi startēja Čempionu līgas pamatturnīrā. Šķiet, pagājušās sezonas notikumi iespaidoja arī pašu baltkrievu domas par šo kārtu, uzskatot, ka Latvijas klubs jau nu noteikti nebūs pretinieks, ko viņi nekautrējās izteikt arī "Ventspils" mājaslapas forumā.

Taču mūsu klubu nenovērtēja ne tikai atbalstītāji, bet acīmredzot arī paši spēlētāji - tā pēc neveiksmīgās pirmās spēles uzskata baltkrievi. "BATE" fanu forumā pēc mača lielākā daļa atzina, ka "BATE" aizvadīja ļoti vāju spēli, ka spēlētājiem acīs nevarēja redzēt "uguntiņu", uzskatot, ka drīzāk Borisovas klubs zaudēja, nekā ventspilnieki uzvarēja. Tāpat baltkrievi atzina, ka "Ventspils" nedaudz atgādina pašu "BATE" pirms gada - komanda, kuru neviens nenovērtē, taču, kura cīnās ar maksimālu atdevi un līdz pēdējam. Vakardien "BATE" spēlētāji zāli negrauza, tomēr mūsu kaimiņi tic, ka atbildes spēlē būs pavisam citas kvalitātes futbols. Viņi lēš, ka zaudējums ar 0:1 ir pat svētīgāks nekā neizšķirts 0:0, jo tas, visticamāk, saniknos futbolistus. Tāpat foruma lietotāji atzīst, ka "BATE" galvenais treneris Gančarenko zaudējis savu mikromaču ar Romānu Grigorčuku.

Piedāvājam, mūsuprāt, vērtīgākos komentārus par vakardienas spēli.

pavel-savitskiy: "Šķita, ka BATE uzvarēja jau pirms spēles."

hius: "Gančarenko dabūja pa degunu no Ventspils trenera - apspēlēja viņu Grigorčuks, acīmredzami apspēlēja. Ceru, mūsu jaunajam trenerim mācība ies labumā...Viņam ir kaut kas jāizdomā, kā atbildes spēlē uzlauzt latviešu aizsardzību. Lamāt komandu pagaidām nevēlos, spēlēja slikti, taču nekas vēl nav zaudēts. "

Vishnu: "Es vispār nepazinu BATE. Spēlēja pat zemākā līmenī nekā Baltkrievijas čempionātā. (...) It kā gribēja uzvarēt, taču konkurences trūkums vietējā čempionātā neko labu noteikti nav devis."

Igor (FCDM): "Godīgi sakot, BATE vienkārši nošokēja. Kaut kā negribīgi spēlēja, bez vēlēšanās - pat Gančarenko sejā bija redzams pilnīgs intereses trūkums pret notiekošo. Vienkārši drausmīga spēle - ceru, borisovieši būs spējīgi izmainīt situāciju."

Anton-H: "Ventspils neuzvarēja, bet gan BATE zaudēja.!"

Kryshnev: "Laikam sliktākā BATE spēle sezonā. Ventspils - prastas atsišanās meistari, komanda NEKĀDA. Labākajā gadījumā Baltkrievijā būtu tabulas vidū. Tāpēc jo vairāk žēl zaudēt tādai komandai. Realitāte ir skarba - Borisovā atkāpties nedrīkst. Par katru cenu jāuzvar ar vismaz divu vārtu pārsvaru."

andris: "Gančarenko kļūda. Cerēja, ka Ventspils aizsargāsies un atsitīsies, veidojot pretuzbrukumus, tāpēc Borisova spēlēja ar diviem uzbrucējiem. Jā, BATE kontrolēja bumbu, taču vairāk asuma bija pie viesu vārtiem. Rodionovs galīgi bāls, šķita, ka dabūs sarkano kā pagājušajā gadā. Bordačevs daudz vājāks par Nehaičiku. Tagad viss izšķirsies Borisovā. Latvieši gaidīs, ka BATE spēlēs ar diviem uzbrucējiem, bet atceros vienu, ja nemaldos, Mourinju ļoti svarīgu spēli, kurā vajadzēja uzvarēt - spēlēja ar vienu uzbrucēju, nevis ar trim, kā visi gaidīja, un uzvarēja. Interesanti, vai būs kādi nestandarta gājieni no neapšaubāmi talantīgā trenera Gančarenko puses."

VOODMEN: "Pagājušajā gadā katram spēlētājam zeme zem kājām dega. Vispirms Anderlecht - it kā viss, variantu nav, bet nē - paņēmām un uzvarējām. Tālāk Levski, bet, kas ir Levski, ja blakām ir Čempionu līga...Tas ir milzīgs jauno talantu tirgus. Bet ko tas tirgus mums atnesa? Ceļazīmi uz "Sibirj"? Tad kāpēc bija jāgrauž zemi? Naivie latvieši to nezina, tāpēc arī mēģina...BATE, protams, tiks tālāk..."

viktor77: "Labāk analizēt spēli ar vēsu galvu. Ko var pateikt par spēli. Principā neko. Tas bija viens no sliktākajiem mačiem, ko esmu redzējis. Godīgi sakot, par spēli var pateikt, ka ne Ventspils uzvarēja, bet pati BATE zaudēja."

Orel Kugel: "Ja klubs zaudē komandai no Latvijas, tas vien daudz ko pasaka par spēles līmeni."

Izmantoti resursi:
forum.pressball.by

1 2 54 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: janis99999

  +7 [+] [-]

, 2009-07-30 12:04, pirms 15 gadiem
Lūzeru teksts,aizejat kapitāli dipadudapadu lukašenko banda!!!

 +17 [+] [-]

, 2009-07-30 12:04, pirms 15 gadiem
Fani vnk noliek Ventspili,un visu Latvijas futbola līmeni kopumā.

 +13 [+] [-]

, 2009-07-30 12:05, pirms 15 gadiem
muhahaha
dauņi, butu Ventpils izmantojusi visas taas idealaas izdeviibas, buutu sagraave jums

  +7 [+] [-]

, 2009-07-30 12:06, pirms 15 gadiem
Viņiem vnk skauž ka Ventspils vinneja!!!

  +8 [+] [-]

, 2009-07-30 12:07, pirms 15 gadiem
taadi dirseeji
bate zaudeeja nevis ventspils vineeja, ku tad taa var pateikt?
ja paši nevar tikt galā ar spēles veidošanu tad kur problēma?

  +8 [+] [-]

, 2009-07-30 12:07, pirms 15 gadiem
Čebars un Žiga visu nokārtos Baltkrievijā. Reāli ir jāiesit vieni vārti! Pēc tam Ventspils pārslēgsies uztipisko Latvijas "aizsardzības futbolu", kad 9 veči ir ap soda laukumu un viens uzbrucējs dežūrē pie centra. Tādā veidā 3 golus BATE negūs! Visam jābūt labi!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-30 12:08, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: Lūzeru teksts,aizejat kapitāli dipadudapadu lukašenko banda!!!
Šie lūzeri vēl FKV forumā prognozēja, ka Ventspilī BATE uzvarēs 3:0, bet mājās - 1:0.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-30 12:08, pirms 15 gadiem
izbraukumā būs ļoti grūti, bet cerība mirst pēdējā un es čaļiem ticu

  +2 [+] [-]

, 2009-07-30 12:10, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: Lūzeru teksts,aizejat kapitāli dipadudapadu lukašenko banda!!!
E, bet vai tad Latvieši nemēdz darīt ta pat pēc šadām spelēm ??

 +13 [+] [-]

, 2009-07-30 12:10, pirms 15 gadiem
mēs jau arī bieži pēc savu komandu neveiksmēm tā sakam

 +18 [+] [-]

, 2009-07-30 12:12, pirms 15 gadiem
kur ir video
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-07-30 12:17, pirms 15 gadiem
DeGunS rakstīja: E, bet vai tad Latvieši nemēdz darīt ta pat pēc šadām spelēm ??
mēdz,un vēl skarbāk,bet tie ir baltkrievi,vai ta viņiem lukašenko kaut ko citu izņemot hokeju atļauj spēlēt!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-30 12:18, pirms 15 gadiem
Nu ja viena komanda zaude tad vienmer pretinieku komanda vine, tads termins ka Bate futbolsiti zaudeja nevis Venstspils vineja nepastav, vel kaut ko idiotiskaku nebiju dzirdejis. Ventspils sarauj.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-07-30 12:21, pirms 15 gadiem
FKV vnk piespieda vinjus ta kapat, nav ko chikstet

  +3 [+] [-]

, 2009-07-30 12:23, pirms 15 gadiem
Nu kur var likt tādu zemisku rakstu, kur ir rakstīts Наивные и глупые латыши???? Autors ir ibio!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2009-07-30 12:35, pirms 15 gadiem
Tapēc, ka BATE pagajšgad tika grupu turnīrā šie iedomājušies, ka BATE baigias superklubs tagad? Vai arī viņi domā, ka Latvijas līmenis ir kā Farēru salās? pfffffff

  +4 [+] [-]

, 2009-07-30 12:35, pirms 15 gadiem
Nu kaa taa var raxtiit....ja skatamies tikai Goal moments tad manupraat Vpilij paarsvars ir kau kur 4-2.....reaali shamajiem paveicaas ka tikai ar 1 golu zaudeeja...jaa, iespeejams ka taa bija vinju sliktaakaa speele sezonaa, neko nesaku, redzeejaas ka liimenis ir augstaaks mazliet par muuseejiem....piekriitu arii tam ka Vpils grauza zemi, metaas uz visiem taalsitieniem..../visamaz divas reizes atceros kaa Cigerlass un Ziga blokeeja biistamus metienus/....varbuut Bate vinus mazliet nenoveerteeja, tachu tagad vinjiem buus gruuti....es domaaju ka kaut viena iespeeja guut vaartus muuseejiem buus....un ja iesitiis tad 3 jau toch nepaarlaidiis...nesaprotu, kuru matchu vinji skatijaas ja saka ka Vpilij nav chansu....manupraat tagad musseejie ir pat nelieli favoriiti sajaa duelii...55-45 es teiktu.....
Un tas ka Vpils Belarusu cempii buutu viduu, neticaas, es domaaju ka mieriigi ciiniitos par 1 trijnieku....psc atradusies te superklubs, kas vienreiz aizvadiija savu muuza sezonu un tika CL....

 +14 [+] [-]

, 2009-07-30 12:38, pirms 15 gadiem
Bāc, nu reāli dusmu uzdzina, šitā Belaru d...šana....
Ja LV ir 56 FIFA rangā, un Belari 74, tad viņi nav gadienā tie lūzeri? Nu labi, vienreiz viņiem ir izdevies iekļūt ČL grupu turnīrā, bet tas jau nav par pamatu, lai teiktu, ka tagad Belaru futbola saimniecība ir daudz krutāka par mūsējo!

     [+] [-]

, 2009-07-30 12:42, pirms 15 gadiem
sasoditie baltkrievu neveiksminieki, visur vinji gudrojas un visur vinji mums pakash,
P.S. mazak gudrotos, jo ir lietas, par kuram ari mes varam spriest, piem. par varenas baltkrievijas basketbola limeni, kas ir nu fantastiski "augsta" limeni

  +2 [+] [-]

, 2009-07-30 12:49, pirms 15 gadiem
nu ne jau visi baltkrievi tā domā, daži urļiki kaut ko uzrakstīja un viss, varbūt tāpēc neapdirsīsim visus baltkrievus

  -1 [+] [-]

, 2009-07-30 12:52, pirms 15 gadiem
LOL ,viņiem tak nau ne viena plaši pazīstama spēlētāja,tikai skaļš kluba nosaukums pagaišsezon,

     [+] [-]

, 2009-07-30 12:52, pirms 15 gadiem
Nu normāla fanu reakcija pēc zaudējuma,visi belaru klubi izlidojuši,un kāš pirmajā mačā vēl pēdējais palikušais.Nu redzēsim atbildes mačā uz ko BATE būs spējīga.

     [+] [-]

, 2009-07-30 12:54, pirms 15 gadiem
en.wikipedia.org
Mes ne tikai izlashu rankaa esam viniem priekshaa.

     [+] [-]

, 2009-07-30 13:03, pirms 15 gadiem
Nebus jau ari nekads brinums ja Ventini zaudes, bet cinities jau nu dzeki cinisies. Tik talu tikusi un merkis jau ar pirkstu galiniem sajutams!!!!! Gaidam nakamo tresdienu!!!!!
Slēpts komentārs: tomssk8

  +1 [+] [-]

, 2009-07-30 13:04, pirms 15 gadiem
Andris5 rakstīja: Nu normāla fanu reakcija pēc zaudējuma,visi belaru klubi izlidojuši,un kāš pirmajā mačā vēl pēdējais palikušais.Nu redzēsim atbildes mačā uz ko BATE būs spējīga.
nu tas pats, kas mums - palicis viens klubs, kurš kuru, jo 1:0 mājas spēlē nav nekas..

  +1 [+] [-]

, 2009-07-30 13:05, pirms 15 gadiem
flipsider rakstīja: en.wikipedia.org
Mes ne tikai izlashu rankaa esam viniem priekshaa.
vienlīdzīgi

  +4 [+] [-]

, 2009-07-30 13:10, pirms 15 gadiem
pastjik rakstīja: LOL ,viņiem tak nau ne viena plaši pazīstama spēlētāja,tikai skaļš kluba nosaukums pagaišsezon,
Hļebs.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-30 13:12, pirms 15 gadiem
Turku fani 2003ajā tāpat runāja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 54 komentāri