Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Esmu lepns par mūsu līdzjutējiem!"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Grigorčuks: "Esmu lepns par mūsu līdzjutējiem!"
Romāns Grigorčuks pēcmača komentāru sāka ar pateicību līdzjutējiem.
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

FK "Ventspils" galvenais treneris Romāns Grigorčuks pēcspēles preses konferenci sāka nevis ar mača analīzi, bet pateicības vārdiem līdzjutējiem, kas visu maču enerģiski atbalstīja komandu.

"Vispirms gribu pateikties "Ventspils" līdzjutējiem, kuri mūs atbalstīja Didelanžā. Liels jums paldies! Esmu lepns par to, kā jūs slimojāt par mums, un tas mums ļoti palīdzēja," galvenais treneris citēts kluba mājās lapā. Pēc tam ukraiņu speciālists ķērās arī pie mača analīzes: "Mājinieki vēlreiz pierādīja, ka ir nopietna komanda, atklājot rezultātu. Ļoti svarīgi bija tas, ka atspēlēties mums izdevās visai ātri. Pēc tam jau uzspiedām savu spēli un izdevās uzvarēt. Protams, mūsu spēle nebija ideāla. Bija daudz neloģisku, nepareizu lēmumu, piemēram, iesākot uzbrukumus. Tas uztrauc un ar to jātiek galā. Spēle jāattīra. Tomēr man nevienu brīdi nebija šaubu par to, ka tiksim trešajā kārtā. Bija jūtams, ka komanda spēle ar rezervi un var jebkurā brīdī sākt darboties jaudīgāk."

"Dudelange" treneris Marks Grožāns pēc mača atkal runāja par neizmantotajām iespējām: "Spēli sākām ļoti labi un guvām vārtus. Domāju, ka komanda par šo spēles posmu pelnījusi uzslavu. Diemžēl "Ventspils" ātri atspēlējās un mūsu spēle pajuka, ko arī sāncenši izmantoja. Kad rezultāts kļuva 2:1, futbols vispār beidzās... Katrā ziņa apsveicu "Ventspili" ar iekļūšanu trešajā kārtā un novēlu veiksmi tajā."

"Bija interesanti vērot, kā spēlē Butriks. Faktiski viņš darīja visu tieši tā, kā konkrētajā situācijā bija jārīkojas. Bija agresīvs, ja vajadzēja, spēlēja aktīvi vai pauzēja, guvu vārtus. Viņš noteikti bija ievērojama figūra laukumā. Tomēr esmu pārliecināts, ka tie uzbrucējam vēl nebija griesti," Grigorčuks slavē uzbrucēju Andreju Butriku, kurš abos mačos guva uzvaras vārtus. Viņš arī atzina, ka savus vārtus pilnīgi noteikti bija pelnījis Vitālijs Astafjevs. Tas esot tikai godīgi, ka bumba atlēca tieša tā, lai Astafjevs varētu to raidīt vārtos. "Viņš izcēlās ar lielisku futbola domāšanu un spēja paredzēt spēles situācijas. Jaunie spēlētāji to no viņa vajadzētu mācīties," Grigorčuks slavē pieredzējušo spēlētāju.

Treneris paskaidroja, ka Igors Cigirlašs laukuma nedevās pirmajā mačā saņemtā brīdinājuma dēļ. Ja pussargs nopelnītu vēl vienu Didelanžā, tad nevarētu piedalīties pirmajā mačā ar "BATE". Tomēr viņš bijis gatavs jebkurā brīdī doties palīgā komandai, ja vien tas būtu vajadzīgs. Grigorčuks arī atzina, ka par nākamajiem sāncenšiem jau ievākts daudz informācijas: "Mums jau ir ievākts daudz informācijas par "BATE", bet pirms atbildes spēles ar "Dudelange" nebija vērts par to runāt. Tagad Baltkrievijas čempionus izanalizēsim smalki un drīz zināsim par "BATE" visu."

Izmantotie resursi
fkventspils.lv

  +7 [+] [-]

, 2009-07-23 10:43, pirms 15 gadiem
nu ja visas zvaigznes sakrit var vinet ne tikai BATE bet ar ieklut CL!!!
ka to pagajusho sezon izdarija Kiprieshi!!!
un vel ierinda bus Visnakovs!!!
turieties Sabri!

  +4 [+] [-]

, 2009-07-23 10:51, pirms 15 gadiem
noveelu ventinjiem tikt CL!!! tas nav neiespeejami vnk jauzvar un jacinas Lai veicas !!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-23 11:01, pirms 15 gadiem
Es ari piekritu tam ka uz doto bridi ir visas iespejas tikt CL, un ja tas notiks tas bus kaut kas grandiozs un nebijis LV futbolam. ja sada izspels kartiba butu bijusi SKONTO laikos, tad Skonto noteiktu butu uzspelejis CL... Lai veicas Ventspils.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-07-23 11:11, pirms 15 gadiem
Droši vien ka no Baltkrievijas būs daudz līdzjutēju.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-23 11:14, pirms 15 gadiem
gypons rakstīja: Es ari piekritu tam ka uz doto bridi ir visas iespejas tikt CL, un ja tas notiks tas bus kaut kas grandiozs un nebijis LV futbolam. ja sada izspels kartiba butu bijusi SKONTO laikos, tad Skonto noteiktu butu uzspelejis CL... Lai veicas Ventspils.
Visas iespējas ir tikt Eirokausu grupu turnīrā. Par CL varēs sākt domāt, kad būs zināms potenciālais 4.kārtas pretinieks un kad fkv būs uzvarējuši BATE.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-23 11:22, pirms 15 gadiem
mariuss80 rakstīja: Droši vien ka no Baltkrievijas būs daudz līdzjutēju.
un vini nemaz nebrauks no baltkrievijas

  +6 [+] [-]

, 2009-07-23 11:24, pirms 15 gadiem
Brighton&Hove rakstīja: un vini nemaz nebrauks no baltkrievijas
jā , Ventspilī ir spēcīga baltkrievu diaspora.

  -2 [+] [-]

, 2009-07-23 12:03, pirms 15 gadiem
bet vai Ventspils atradīs naudu, ja tiks ČL? lūk, tāds ir jautājums...

  -1 [+] [-]

, 2009-07-23 12:06, pirms 15 gadiem
Ventspilij pret BATE tādas pašas iespējas kā Dudelnge bija pret FKV.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-23 12:09, pirms 15 gadiem
Raitis Puriņš rakstīja: bet vai Ventspils atradīs naudu, ja tiks ČL? lūk, tāds ir jautājums...
ČL grupas turnirā var ļoti labi nopelnīt

  +2 [+] [-]

, 2009-07-23 12:19, pirms 15 gadiem
Brighton&Hove rakstīja: un vini nemaz nebrauks no baltkrievijas
Ir baigais čakars ar vīžu kārtošanu un lieki izdevumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja