Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Žigajevs: "Pretinieki izskatījās labāk nekā Luksemburgas izlase šopavasar"

Žigajevs: "Pretinieki izskatījās labāk nekā Luksemburgas izlase šopavasar"
Jurijs Žigajevs cīņā par bumbu
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodienas grūtās, taču galu galā pārliecinošās uzvaras pret Luksemburgas čempionvienību "F91 Dudelange" domās par spēli ar eSports.lv dalījās divi "Ventspils" balsti - aktīvais pussargs Jurijs Žigajevs un aizsargs Deniss Kačanovs, kurš guva otros vārtus mūsu komandas labā.

Viens no aktīvākajiem "Ventspils" futbolistiem bija Jurijs Žigajevs, kurš atzina, ka pretinieki pirmajā puslaikā bijuši negaidīti labi: "Paši redzējāt, cik pretinieki bija "vāji". Zinājām, ka "Dudelange" ir laba komanda, bet pirmajā puslaikā tā negaidīti labi pieturēja bumbu. Esmu jau visu savā galvā ātri pārdomājis - nesen Latvijai bija spēles pret Luksemburgas izlasi, bet "Dudelange" šodien izskatījās daudz solīdāk nekā Luksemburgas valstsvienība toreiz."

Latvijas izlases pussargs arī godprātīgi atzina, ka Eirokausu sākums radīja uztraukumu: "Bija par daudz brāķa. Personīgi par sevi varu pateikt, ka pirmajā puslaikā biju bišķiņ sanervozējies. Pirmā spēle Eirokausos šosezon, un iekšēji ir cita sajūta. Vēlāk jau nomierinājos, un labi, ka viss tā beidzās! Nedrošība par rezultātu gan nepiezagās ne mirkli - ja piezagtos, tad šodien nebūtu uzvarējuši. Nebija vairs svarīgi, ar kādu rezultātu uzvarēsim, jo vienkārši ticējām, ka gūsim vārtus un uzvarēsim, paši neielaižot. Vai sērijas liktenis ir izšķirts? Varbūt 60 pret 40, ka jā. Ja pēc 3:0 zaudēsim izbraukumā, neviens to nesapratīs."

Otro vārtu guvējs Deniss Kačanovs uzsvēra sen zināmo faktu, ka vāju komandu vairs nav: "Zinājām, ka pretiniekus apspēlēt nebūs vienkārši. Vāju komandu šobrīd Eiropā nav. Pat ne tikai Eiropā, bet arī visā pasaulē. Gaidījām spēli, gatavojāmies jau Latvijas čempionāta mačos. Noskaņojāmies, tikai domājām, ka vārtus izdosies gūt ātrāk. Sanāca vēlāk, bet uzreiz kļuva vieglāk, kad izvirzījāmies vadībā.

Jāatceras, ka šī bija pirmā spēle Eirokausos. Uzdevums bija uzvarēt. Jo pārliecinošāk, jo labāk, bet neielaižot vārtus. To paveicām, un otrajā spēlē jau būs vieglāk. Luksemburgā jau ieradīsimies ar mazliet atvieglotu sajūtu, varēsim demonstrēt savu futbolu. Šodien kaut kas izdevās, kaut kas ne. Kad pats pēdējoreiz guvu vārtus Eirokausos? [Pauze]. Pirms diviem gadiem šeit pat, Ventspilī, pret velsiešiem, kad uzvarējām ar 2:1."


, 2009-07-15 21:10, pirms 15 gadiem
Ta ari bija.........
, 2009-07-15 21:11, pirms 15 gadiem
"Dudelange" komandā jau nespēlē visi Luksemburgas izlases spēlētāji, tāpēc domāju, ka salīdzinājums lieks.
, 2009-07-15 21:11, pirms 15 gadiem
nu pavasarii vinji nespeleja pret Vpili, bet pret LV izlasi, vrb taa skiet
vnk piespiedam viniem izskatiities svakaak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-15 21:34, pirms 15 gadiem
60 pret 40
, 2009-07-15 22:11, pirms 15 gadiem
Levadia gūst vārtus pret Wislu,1-0
, 2009-07-15 22:16, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Levadia gūst vārtus pret Wislu,1-0
...bet Dvališvili gūst vārtus Maccabi Haifa sastāvā...
Pirejas "Olympiacos" futbolisti Panajotis Recoss un vārtsargs Konstantinoss Dzolakis. Foto: Louisa Gouliamaki/Reuters/Scanpix
2

Marokānis pusfinālā sadedzina "Aston Villa", "Olympiacos" pirmoreiz Eirokausu finālā

Atēnās paredzēto UEFA Eiropas Konferences līgas finālu negaidīti sasniegusi Pirejas "Olympiacos", abās pusfināla spēlēs uzveicot Anglijas Premjerlīgas kopvērtējuma pirmajā četriniekā šobrīd esošo Birmingemas "Aston Villa".
Mateo Rudžēri (vidū) ar komandas biedriem svin gūtos vārtus. Foto: Zumapress/Scanpix
10

"Atalanta" saber trīs, "Bayer 04" atjēdzas un nopelna biļeti uz Dublinu

UEFA Eiropas līgas finālā sacentīsies itāļu klubs Bergamo "Atalanta" un Vācijas čempionvienība Leverkūzenes "Bayer". Pusfināla kārtas atbildes mačos "Atalanta" savā laukumā ar 3:0 sakāva franču "Marseille", bet vācieši izlaida pārsvaru pret "Roma", tomēr beigās panāca sev labvēlīgo neizšķirtu 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.