Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Rimkus: "Līdzjutēju atbalsts palīdzēs uzvarēt"

Rimkus: "Līdzjutēju atbalsts palīdzēs uzvarēt"
Vits Rimkus
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Futbola klubs "Ventspils" jau šovakar uzsāks dalību UEFA Čempionu līgas 2. kvalifikācijas kārtā. Lai arī pretinieki ir šķietami vājāki par mūsu komandu, "Ventspils" uzbrucējs Vits Rimkus pirms spēles bija diezgan piesardzīgs, uzsverot, ka tieši līdzjutēju atbalsts varētu palīdzēt komandai uzvarēt.

Jau šodien plkst. 18:00 futbola klubs "Ventspils" savā laukumā Čempionu līgas 2. kvalifikācijas kārtā tiksies ar Luksemburgas "F91 Dudelange". Vits Rimkus un Grigorijs Čirkins pirms spēles pastāstīja par spēlētāju noskaņojumu pirms mačiem. Rimkus Čempionu līgā aizvadījis septiņas spēles, kurās guvis piecus vārtus, bet Čirkinam tā būs debija. Atgādināsim, ka portāls eSports.lv rādīs videotiešraidi no Ventspils.

"Ventspils" uzbrucējs Vits Rimkus: "Pirmkārt, apsveicu līdzjutējus ar Eirokausu sezonas sākumu. Čempionu līga atkal atgriezusies Ventspilī! Protams, mēs ļoti gribam, lai pirmo mūsu kārtu "Ventspils" pārvarētu. "Dudelange", bez šaubām, nav tas pazīstamākais Eiropas klubs, tas pārstāv valsti, kuru vienmēr piedēvē pie Eiropas autsaideriem. Esmu drošs, ka tas tomēr negarantē "Ventspils" vieglu uzvaru. Mana pieredze saka priekšā, ka tikai maksimāla koncentrēšanās un nepiekāpība palīdz tikt pie panākumiem. Jūsu atbalsts, cienījamie līdzjutēji, palīdzēs "Ventspilij" uzvarēt!

Kluba pussargs Grigorijs Čirkins: ""Ventspils" ļoti nopietni gatavojas startam visprestižākajā Eiropas klubu turnīrā. Par mani personīgi pat nevajag runāt, jo tā būs mana debija, tādēļ tas ir liels notikums tieši man. Gaidu kaut ko nepieredzētu, futbola svētkus, kuri mums sniegs tikai tās pozitīvākās emocijas. Sapņoju gūt savus pirmos vārtus šajā turnīrā. "Dudelange", domāju, ka slikti saprot, kas tā par komandu "Ventspils". Viņi mūs pētīja Latvijas čempionāta spēlēs, bet tajās, manuprāt, mēs viņiem kārtīgi sagrozījām galvu. Nešaubos, ka Čempionu līgā spēlēsim ar pavisam citu noskaņojumu, kā arī ar pavisam citiem ātrumiem. Pret "Dudelange" nevajag gaidīt neko vieglu, to mēs saprotam, bet tāpat arī saprotam, ka mums ir jātiek nākamajā kārtā."

Izmantotie resursi:
fkventspils.lv


, 2009-07-15 13:45, pirms 15 gadiem
lai veicas!!!
, 2009-07-15 13:48, pirms 15 gadiem
Čirkins ir mazliet iedomīgs
, 2009-07-15 13:52, pirms 15 gadiem
Cerams ka vismaz 1k skatitaju būs.. tas jau bus daudz.
, 2009-07-15 13:54, pirms 15 gadiem
polis999 rakstīja: Čirkins ir mazliet iedomīgs
Viņš ir pārliecināts par savu komandu kas tur slikts ? Tomēr Dudelange galvenais treneris pats teica, ka viņi nav profesionāla komanda. Tāda komanda ir jāuzvar.
, 2009-07-15 13:54, pirms 15 gadiem
atbalstisim savejos
, 2009-07-15 13:54, pirms 15 gadiem
F91 Dudelange speletaji tagad krataas autobusaa uz Ventspili
, 2009-07-15 14:34, pirms 15 gadiem
variet pateikt cik kartas japarvar FK Ventspilij lai tiktu grupu turniirā?
Paldies jau iepriekš
, 2009-07-15 14:45, pirms 15 gadiem
player7 rakstīja: variet pateikt cik kartas japarvar FK Ventspilij lai tiktu grupu turniirā?
Paldies jau iepriekš
3 kārtas - 2.kval.kārta, 3.kval. kārta un play off kārta.
Sīkāk - Jaunās Čempionu līgas izspēles sistēma un izmaiņas
, 2009-07-15 15:53, pirms 15 gadiem
Kaa Rimkum seja labaakas bildes nebija ?
Pirejas "Olympiacos" futbolisti Panajotis Recoss un vārtsargs Konstantinoss Dzolakis. Foto: Louisa Gouliamaki/Reuters/Scanpix
2

Marokānis pusfinālā sadedzina "Aston Villa", "Olympiacos" pirmoreiz Eirokausu finālā

Atēnās paredzēto UEFA Eiropas Konferences līgas finālu negaidīti sasniegusi Pirejas "Olympiacos", abās pusfināla spēlēs uzveicot Anglijas Premjerlīgas kopvērtējuma pirmajā četriniekā šobrīd esošo Birmingemas "Aston Villa".
Mateo Rudžēri (vidū) ar komandas biedriem svin gūtos vārtus. Foto: Zumapress/Scanpix
10

"Atalanta" saber trīs, "Bayer 04" atjēdzas un nopelna biļeti uz Dublinu

UEFA Eiropas līgas finālā sacentīsies itāļu klubs Bergamo "Atalanta" un Vācijas čempionvienība Leverkūzenes "Bayer". Pusfināla kārtas atbildes mačos "Atalanta" savā laukumā ar 3:0 sakāva franču "Marseille", bet vācieši izlaida pārsvaru pret "Roma", tomēr beigās panāca sev labvēlīgo neizšķirtu 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.