Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Žigajevs: "Ļoti svarīgi ir gūt vārtus"

Agris Suveizda

Žigajevs: "Ļoti svarīgi ir gūt vārtus"
Jurijs Žigajevs cīņā pret "BATE" futbolistu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas trīskārtējo čempionu "Ventspils" futbolists Jurijs Žigajevs intervijā kluba mājaslapā izsaka savu viedokli par aizvadīto Čempionu līgas spēli, kā arī par nākamo maču, kas notiks jau jaunnedēļ.

"Spēle bija ļoti nopietna un saspringta, prasīja lielu koncentrēšanos un daudz spēka. Taču tas, protams, nebija pārsteigums, jo gaidījām, ka spēle ar "BATE" nebūs vienkārša. Puiši malači - izlika sevi pilnībā. Bet sajūtas pec finālsvilpes bija divējādas. No vienas puses "Ventspils" uzvarēja, un tas ir pats svarīgākais, taču no otras man taču bija trīs labas iespējas...Ja būtu realizējis kaut vienu, pirms atbildes spēles būtu vēl nopietnāks pārsvars," par maču savas domas izklāsta Žigajevs. "Žēl, protams, laikam pieredzes pietrūka. Būtu Vītam Rimkum tādi momenti, vismaz vienus vārtus noteikti būtu iesitis."

"Es uzskatu, ka uzvarējām pelnīti. Lieku reizi par to pārliecinājos, skatoties videoierakstu. "BATE" bija iespējas, taču ne simtprocentīgas, drīzāk pusmomenti. "Ventspilij" taču bija lieliskas iespējas, man vienam bija trīs momenti. Acīmredzot tiešām pārspējām pretinieku vēlmē uzvarēt, ko daudzi pēc spēles atzīmēja. Čirkins guva ļoti skaistus vārtus, taču tādus viņš gūst visai bieži. Tomēr viens ir iesist parastā spēlē, kas cits - Čempionu līgā," Žigajevs turpina.

"Domāju, ka [Borisovā] būs tāda pat cīņa kā Ventspilī. Būs grūti, jo "BATE" izdarīs lielu spiedienu, pie tam viņiem būs vētrains skatītāju atbalsts. Bet "Ventspils" sitīsies līdz pēdējam. Ļoti svarīgi ir iesist. Tādā gadījumā, domāju, viss būs kārtībā. Tomēr galvenokārt mums ir jānoskaņojas uz uzvaru, nevis jādomā par kādu konkrētu rezultātu. Izredzes ir 50:50," par trešdien gaidāmo atbildes spēli izteicās Jurijs.

Atgādinām, ka, pateicoties fantastiskam Grigorija Čirkina vārtu guvumam, "Ventspils" Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra trešās kārtas pirmajā spēlē savā laukumā ar 1:0 uzvarēja Baltkrievijas "BATE", kas aizvadītajā sezonā iekļuva pat Čempionu līgas pamatturnīrā. Atbildes mačs notiks jau nākamtrešdien plkst. 19:00 Borisovā.

Izmantotie resursi:
fkventspils.lv

  +5 [+] [-]

, 2009-08-02 14:58, pirms 15 gadiem
uz priekšu!

 +14 [+] [-]

, 2009-08-02 14:59, pirms 15 gadiem
Veiksme būs vajadzīga bet ticu , ka uzvarēs Turam īķšķus !!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-08-02 15:26, pirms 15 gadiem
Njamm.. Pēc idejas VSB butu jārāda spēle arī viesos.. ceru ka tā.. tad vares ari neta luret... Pa cik man VSB nav
Veiksmi Ventspilij anyway..

  +4 [+] [-]

, 2009-08-02 15:29, pirms 15 gadiem
Baltkrievu kanāli vienmēr strīmos ir atrodami, BATEs spēli jau nu toč no sākuma visi redzēsim. Ar vienu buļbašu runāju, šis teica, ka visas BATEs spēles rāda viens kanāls, kurš ir pieejams strīmos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-08-02 15:51, pirms 15 gadiem
Cerams,ka atbildes spēlē vismaz vienu momentu izmantosi Jurij!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-02 16:33, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Cerams,ka atbildes spēlē vismaz vienu momentu izmantosi Jurij!
Labāk cerēsim ka viņš izmantos visus savus momentus un FKV uzvarēs

  +1 [+] [-]

, 2009-08-02 17:06, pirms 15 gadiem
logiski ka vajag vaartus savaadaa taa jociigi izklausiitos
Slēpts komentārs: mikjuuzis

  -3 [+] [-]

, 2009-08-02 18:15, pirms 15 gadiem
mikjuuzis rakstīja: ja FKV vinnē, tad viņi ir čempionu līgā, vai kā?
eiropas liigas gripu turniirā...

  +1 [+] [-]

, 2009-08-02 18:39, pirms 15 gadiem
mikjuuzis rakstīja: ja FKV vinnē, tad viņi ir čempionu līgā, vai kā?
Ja Ventspils iekļūst nākamajā kārtā, ir garantēts vismaz Eiropas līgas grupu turnīrs. Lai tiktu CL, jāpārvar vēl viena kārta bez šīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja