Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Ventspils'' pretinieki ''SC Heerenveen'' atlaiž treneri

''Ventspils'' pretinieki ''SC Heerenveen'' atlaiž treneri
Nu jau bijušais ''SC Heerenveen'' treneris - Tronds Solīds
Foto: AFP

FK ''Ventspils'' pretinieki Eiropas līgas grupu turnīrā ''SC Heerenveen'' no komandas galvenā trenera amata atbrīvojusi norvēģu speciālistu Trondu Solīdu, vēsta Nīderlandes kluba oficiāla mājaslapa.

Cik zināms, ''SC Heerenveen'' ir FK ''Ventspils'' pretinieki Eiropas līgas grupu turnīrā. D grupā mūsu komanda ielozēta kopā arī ar Vācijas Bundeslīgas klubu ''Hertha'' un portugāļu klubu no Lisabonas – ''Sporting''.

50 gadus vecais norvēģu treneris pie ''SC Heerenveen'' komandas stūres stājās pagājušajā gadā. Iepriekš Solīds nepilnu vienu sezonu nostrādāja Beļģijas klubā ''Gent'', bet pirms tam divus gadus trenēja Grieķijas klubu ''Olympiacos''. Jāpiemin, ka viņa vadībā šī gada maijā ''SC Heerenveen'' triumfēja Nīderlandes kausa izcīņā, finālā pēcspēles soda sitienu sērijā pārspējot bijušā Anglijas izlases trenera Stīva Maklārena vadīto ''FC Twente''.

Lai nu kā, kluba vadība tomēr nolēmusi darbu ar norvēģi neturpināt, jo komandas rezultāti sezonas pirmajās spēlēs nav visai iepriecinoši. Vietējā čempionāta ''Eredivisie'' ietvaros piecās spēlēs ''SC Heerenveen'' izcīnījusi tikai vienu uzvaru, vienu reizi spēlējusi neizšķirti, bet trijās spēlēs piedzīvojusi zaudējumus. Čempionāta turnīra tabulā ar četriem izcīnītajiem punktiem komanda pašreiz ieņem 15. vietu 18 komandu konkurencē. Pagājušajā sezonā komanda ierindojās augstajā piektajā vietā.

''''SC Heerenveen'' un komandas treneris Tronds Solīds šodienas tikšanās laikā nolēmuši neturpināt sadarbību,'' sacīts kluba oficiālajā mājaslapā. ''Kluba vadībai ir žēl par radušos situāciju, taču uzskata to par nenovēršamu. Klubs vēlas pateikties Trondam Solīdam par visu, ko viņš darījis tā labā. Viņš ir un joprojām paliks pirmais treneris ''SC Heerevneen'' kluba vēsturē, kurš palīdzējis komandai izcīnīt Nīderlandes kausu.''

Izmantotie resursi:
sc-heerenveen.nl
fifa.com

  +6 [+] [-]

, 2009-08-31 19:49, pirms 15 gadiem
Treneris pēc pieredzes jau tiešām tīri solīds! Ceru, ka šī atlaišana nāks par sliktu Heereven un par labu FKV!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 19:57, pirms 15 gadiem
Jauns treneris nāks ar jaunu redzējumu,kamēr iespēlēs kombinācijas.Jāsaka līdzība ar Ventspili uz kādu laiku būs.Kaut nu Zavatjēri ātrāk tiktu galā īsto pamasastāvu.

  -1 [+] [-]

, 2009-08-31 19:57, pirms 15 gadiem
Un pieņem Grigorčuku?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-31 21:40, pirms 15 gadiem
Vienā ziņā Dzavatjeri sāk attaisnot uzticību. Viņš deva iespēju sevi parādīt iespējami daudziem Kultajeva aģentētajiem spēlētājiem (tagad Ventspilī tādu esot vairāk par 10!). Kā kuram tas izdevās, tā jau ir cita lieta, jo piemēram par Žoau Martina spēle prasmi daudzi grozīja galvu. Nākamais Dzavatjeri uzdevums būs pamazām no komandas dabūt prom veterānus, kuriem tik ļoti uzticējās Grigorčuks - Astafjevu, Rimku, vēl dažus. Tieši šī problēma laika gaitā esot kļuvusi par vienu no galvenajām treneru maiņas iemesliem - aģents prezidentam nepārtraukti esot žūžojis ausī, ka Grigorčuks izvēloties un liekot sastāvā neīstos spēlētājus. "Aģents teica" bieži skanējis no FK Ventspils prezidenta lūpām. Un atšķirībā no daudziem citiem prezidentiem "FK Ventspils" galva gribot jaukties ne tikai naudas, bet arī spēles taktikas un spēlētāju izvēles jautājumos.

Aģents uz Ventspili atveda arī Dzavatjeri un Ko. Treneri, kura dosjē interneta resursos grūti atrast. Toties trešdien visas 90 minūtes visa Itālija (un ne tikai) TV varēja redzēt, kā viņš diriģē spēli par iekļūšanu Čempionu līgas grupu turnīrā. Tagad būs gan labs ieraksts dosjē, gan arī videomateriāls.

Šis ir fragments no raksta saitā " par sportu".Un raksts uzrakstīts 20.augustā.Kā redzam ar veterāniem trāpīts desmitniekā.Lēnām visi nesmukumi sāk parādīties" ūdens virspusē".

     [+] [-]

, 2009-08-31 21:50, pirms 15 gadiem
PS.
Starp citu FK Ventspils mājas lapa neverās vaļā.Tā bija arī pēc Grigorčuka atlaišanas,kad pēkšņi izrādījās,ka "BATE fani sabojājuši
FKL Ventspils mājas lapu"Foruma sadaļā varēja izlasīt daudz interesantu viedokļu un acīm redzot kluba vadībai tas nepatīk.Bet kronis visam bija Dzavatjieri foto pāvesta tērpā ,kur viņš izvada FK Ventspili pēdējā gaitā.
Acīm redzot tas bija jau par traku un mājas lapa tiek labota.Nepatika kritika "vadoņiem padomju laikā,nepatīk arī tagad.

     [+] [-]

, 2009-08-31 22:01, pirms 15 gadiem
Bilde ir te:

forum.latfutbols.net