Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vjeri uz pārbaudes laiku ''Blackburn Rovers''

Vjeri uz pārbaudes laiku ''Blackburn Rovers''
Kristians Vjeri
Foto:LaPresse

Bijušais Itālijas izlases un itāļu kluba ''Atalanta'' uzbrucējs Krsitians Vjeri uz pārbaudes laiku pievienojies Anglijas Premjerlīgas komandai ''Blackburn Rovers'', kura pašreiz aizvada treniņnometni Austrijā.

35 gadus vecais uzbrucējs šī gada aprīlī lauza līgumu ar itāļu klubu ''Atalanta'' un joprojām nav atradis sev jaunu darba vietu. ''Atalanta'' komandai ''Bobo'' (spēlētāja iesauka – R.Z.) pievienojās pērnā gada jūnijā, parakstot līgumu uz vienu gadu. Sezonas laikā itāļu uzbrucējs piedalījās tikai deviņās spēles, kuru laikā guva divus vārtus. Itāļu laikraksts ''Gazzetta dello Sport'' vēsta, ka Vjeri pašreiz ieradies Austrijā, kur uz pārbaudes laiku ievienojies Premjerlīgas klubam ''Blackburn Rovers''.

Tiek minēts, ka pārbaudīt bijušo Itālijas izlases spēlētāju ''Rovers'' komandas galvenajam trenerim Semam Alardaisam ieteicis bijušais Francijas izlases un ''AC Milan'' senegāliešu izcelsmes spēlētājs Ibrahims Bā (35), kurš jau beidzis profesionālo karjeru un pašreiz palīdz vairākiem Āfrikas kontinenta spēlētājiem atrast darbu kādā no Eiropas klubiem. Ja Vjeri parādīs labu sniegumu un darījums izdosies, tad šī nebūs pirmā reize, kad Alardaiss savas komandas rindas domā pastiprināt ar izbalējušu zvaigzni. Savulaik, strādājot ''Bolton'' komandā, Alardaiss parakstīja līgumus ar tādiem spēlētājiem kā Jurijs Džorkaefs, Džei Džei Okoča, Ivans Kampo, Fernando Jerro, Hidetoši Nakata un Nikolā Anelka.

Kopš Vjeri atrodas bez darba, interesi par viņu izrādījuši Brazīlijas klubi ''Corinthians'' un ''Flamengo'', Dienvidāfrikas klubs ''Moroka Swallows'', Grieķijas Superlīgas klubs ''Paok FC'', kā arī Skotijas ''Celtic''. Ja ''Bobo'' pievienosies ''Rovers'', tad šis jau būs 14. klubs viņa 20 gadus ilgajā karjerā. Kopumā visas savas karjeras laikā Vjeri ir spēlējis tādos klubos kā ''Inter'', ''Juventus'', ''AC Milan'', ''Fiorentina'', ''Lazio'', Madrides ''Atletico'', ''AS Monaco'', kā arī bijis iekļauts astoņus gadus (1997.-2005.g.) Itālijas nacionālajā futbola izlasē, aizvadot 49 spēles un gūstot 23 vārtus.

Atgādināsim, ka ''Rovers'' komandas rindas nākošajai sezonai pastiprinājis nu jau bijušais Marseļas "Olympique" aizsargs Gaels Živē, parakstot līgumu ar Blekburnas klubu uz četriem gadiem.

Izmantotie resursi:
soccerway.com
soccer365.com

  +3 [+] [-]

, 2009-07-05 18:42, pirms 15 gadiem
Uzbrukumā Vieri un Van Nistelrojs! Tā neko uzbrukumiņš būtu...

  +3 [+] [-]

, 2009-07-05 18:55, pirms 15 gadiem
Divaini ka tik labiem speletajiem ari jaiet parbaudes.. he..

     [+] [-]

, 2009-07-05 19:28, pirms 15 gadiem
Ja Vieri pirms paris gadiem bija normala vartu mashiina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-05 19:39, pirms 15 gadiem
Protams, Vjēri nav tas Vjēri, kurš bija pirms pāris gadiem, taču kā saka - talantu nodzert nevar. "Atlanta" statistika jau viņam arī nav tik slikta. Savus vārtus, lai arī maz spēlēja, iesita. Nu vispār man būs baigais pārsteigums, ja viņš pāries uz Roveriem. Biju domājis, ka viņš vienkārši sameklēs sev kādu klubiņu, kur pabeigt karjeru un sapelnīties. Ja nemaldos, tad viņš vēl ar Bekhemu bija runājis, lai tas apvaicājas "Galaxy"... Būtu priecīgs un pārsteigts, ja šī pāreja izdotos!

     [+] [-]

, 2009-07-05 20:21, pirms 15 gadiem
nu leģenda viņš ir. un viens no iespējams nenopietnākajiem spēlētājiem vēsturē. tāds pohujists, vienkārši ļoti talantīgs. viņam uz to futbolu nospļaut, ko pats arī ir pierādījis vairākas reizes. tas viņu arī padara par lielisku manās acīs. un tajā pašā laikā spēlēt par 100 dolāriem nedēļā tādam monstram... viņš ir lielisks.
ceru, ka vēl uzspēlēs, jo viņam ir jāspēlē kāds laiciņš.