Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Blackburn" pastiprina aizsardzību

"Blackburn" pastiprina aizsardzību
Gaels Živē (pa labi)
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas klubs "Blackburn Rovers" noslēdzis četru gadu līgumu ar Marseļas "Olympique" aizsargu Gaelu Živē, kurš aizvadītajā sezonā tika izīrēts Blekburnas futbola komandai.

Premjerlīgas klubs "Blackburn" noslēdzis četru gadu līgumu ar 27 gadus veco aizsargu Gaelu Živē, kurš aizvadījis 13 spēles Francijas izlasē. Universiālais - var spēlēt gan centrā, gan malā - aizsargs šā gada janvārī jau tika uz pusgadu izīrēts "Blackburn" un aizvadīja tajā 14 spēles. "Blackburn" Premjerlīgas sezonu pabeidza 15.vietā.

"Gaels atstāja labu iespaidu iepriekšējā sezonā, un domāju, ka viņš var vēl labāk. Parasti cilvēkam nepieciešams laiks. lai pierastu pie citādas kultūras, klimata...," stāsta "Blackburn" galvenais treneris Sems Alardaiss. "Neviens īsti nezināja, kas viņš tāds ir, bet es zināju. Es viņu vēroju, kad viņš spēlēja "Monaco". Zināju, ka viņš ir labs spēlētājs, kurš kāda iemesla dēļ pazuda Marseļā."

Francijas mazpilsētā Arlē dzimušais Živē profesionālā futbolista karjeru uzsāka "Monaco" vienībā, kur aizvadījis teju 180 spēles, tad viņš pārcēlās uz Marseļu, taču nespēja izturēt konkurenci par vietu sastāvā un šā gada janvārī tika izīrēts Blekburnas "Rovers".

Izmantotie resursi:
fifa.com


, 2009-06-28 13:18, pirms 15 gadiem
viņi parakstīja līgumu arī ar kristianu vieri. 36 gadus vecais futbolists komandai pievienojās kā brīvais aģents.
, 2009-06-28 13:23, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: viņi parakstīja līgumu arī ar kristianu vieri. 36 gadus vecais futbolists komandai pievienojās kā brīvais aģents.
Blackburn ar Vierī ! Un vēl Nistelroju grib pirkt! Izskatās, ka būs vēl kāds labs konkurents cīņā par vietām Eirokausos!
, 2009-06-28 13:29, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Blackburn ar Vierī ! Un vēl Nistelroju grib pirkt! Izskatās, ka būs vēl kāds labs konkurents cīņā par vietām Eirokausos!
tu smejies? dēļ šiem futbolistiem vien viņi diezvai tik desmitniekā!!! pagājušosezon knapi tika arā no izkrišanas zonas!!! nākamsezon es domāju ka galvenie pretendenti uz eirolīgu ir Hotspuri, Villa, Everton, un varbūt MC!!!
, 2009-06-28 13:30, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Blackburn ar Vierī ! Un vēl Nistelroju grib pirkt! Izskatās, ka būs vēl kāds labs konkurents cīņā par vietām Eirokausos!
es tik piemetināšu, ka tas nav tas Vieri, kas agrāk. no Atalanta viņu atlaida. abi ar Inzagi ir vienaudži un bija labs tandēms izlasē, taču tagad viņu līmeņu atšķirība ir diezgan liela.
, 2009-06-28 13:36, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: es tik piemetināšu, ka tas nav tas Vieri, kas agrāk. no Atalanta viņu atlaida. abi ar Inzagi ir vienaudži un bija labs tandēms izlasē, taču tagad viņu līmeņu atšķirība ir diezgan liela.
Nu otrā jaunība arī ir iespējama, kā nekā šī būs vides maiņam visu laiku Vierī pa A seriju dzīvojās EPL tomēr līmenis ir kudiš augstāks!
, 2009-06-28 13:41, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Nu otrā jaunība arī ir iespējama, kā nekā šī būs vides maiņam visu laiku Vierī pa A seriju dzīvojās EPL tomēr līmenis ir kudiš augstāks!
nedomāju, ka 36 gados viņam būs otrā jaunība. lai gan Dvaits Jorks šogad Sunderland sastāvā spēlēja ļoti labi. ja viņa čoms Kīns nebūtu bijis treneris sākumā, tad viņš nekad nebūtu atgriezies EPL.
, 2009-06-28 13:54, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Blackburn ar Vierī ! Un vēl Nistelroju grib pirkt! Izskatās, ka būs vēl kāds labs konkurents cīņā par vietām Eirokausos!
Man šķiet tev īsti nav skaidrs, ka nejau uzbrucēji ir tie vienīgie un galvenie, kas nodrošina augstu vietu turnīra tabulā.
, 2009-06-28 14:17, pirms 15 gadiem
vakardienas zinja
, 2009-06-28 14:28, pirms 15 gadiem
Živets ir lielisks pastiprinājums. bet tomēr viņš neattaisnoja uz sevīm liktās cerības. prognozēja, ka viņš kļūs par vienu no labākajiem aizsargiem pasaulē, bet neiznāca.

Vjerī?!!!! jeeeballll!! esmu laimīgs par Kristianu.
, 2009-06-28 15:01, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Man šķiet tev īsti nav skaidrs, ka nejau uzbrucēji ir tie vienīgie un galvenie, kas nodrošina augstu vietu turnīra tabulā.
Un kurš tad sitīs vārtos un nodrošinās uzvaras??? Vidējās līnijas spēlētāji? Aizsargi?
, 2009-06-28 15:28, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Un kurš tad sitīs vārtos un nodrošinās uzvaras??? Vidējās līnijas spēlētāji? Aizsargi?
aj tu esi fríks
, 2009-06-28 15:52, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: aj tu esi fríks
Drīzāk jau tu, spriežot pēc visa!
, 2009-06-28 17:21, pirms 15 gadiem
Tas, ka var spēlēt divās pozīcijās, nenozīmē, ka ir universāls. Universāls ir Džerards, Reids, piemēram.
, 2009-06-28 17:56, pirms 15 gadiem
Prieks par Živē. Ja nemaldos, biju viņu Fifa 08 nopircis, jo viņam tur overall bija virs 90. Tagad saprotu, kāpēc bija tāds ouverōls! Ceru viņš būs tāds kā kādreiz, nesanāca daudz Blekburnas spēles redzēt, bet pēc statistikas jau izskatās labs, ja arī vēl izlasē spēlējis. Veiksmi.

Tātad Vieri arī Premjerlīgā... Nav slikti 36 gados. Es jau domāju, ka viņš ir savā ziņā norakstāms, kad "Atlanta" viņu atlaida, domāju - labākajā gadījumā uz MLS vai uz Austrāliju aizies kā Robijs Faulers, bet nē. Kristians ir atgriezies. Veiksmi viņam, ceru redzēt vismaz kaut ko no tā spēlētāja, kāds viņš bija kādreiz...
Ērlings Holanns. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Neklātienes cīņās izšķirsies Premjerlīgas tituls un Eirokausu ceļazīmes

Šovakar pulksten 18.00 ar desmit spēlēm vienlaicīgi sāksies Anglijas Premjerlīgas 38. jeb pēdējā kārta, kurā izšķirsies čempiontituls un Eirokausu ceļazīmes. Spēļu translācijas ''Go3'' platformā.
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.