Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Smagsvaru duelis Atēnās, Dvališvili spēlēs pret Zalcburgu

Agris Suveizda

Smagsvaru duelis Atēnās, Dvališvili spēlēs pret Zalcburgu
"Panathinaikos" atbalstītāji
Foto: AP

Šovakar norisināsies parējās piecas UEFA Čempionu līgas izslēgšanas kārtas spēles. Saistošākais duelis norisināsies Atēnās, kur savā starpā tiksies "Panathinaikos" un Madrides "Atletico".

Visas Latvijas uzmanība šovakar, protams, tiks pievērsta "Skonto" stadionam, kur Latvijas trīskārtējā čempione "Ventspils" krustos šķēpus ar "Zurich" vienību no Šveices. Tomēr tai pat laikā citos Eiropas stadionos notiks vēl četras spēles par iekļūšanu Čempionu līgas pamatturnīrā.

Neapšaubāmi saistošākais mačs tiek paredzēts Grieķijas galvaspilsētā Atēnās, kur vietējais "Panathinaikos" uzņems Madrides "Atletico". Komandām lielu zaudējumu nav - grieķiem nespēlēs Sedriks Kantē un Hosē Sariegu (diskvalifikācija), bet spāņiem nevarēs palīdzēt Mariano Pernia un Ignasio Kamačo. Par minimālu pāra favorītu tiek uzskatīta Spānijas vienība, taču šajā duelī būs grūti ko prognozēt. Jo īpaši, ja pirmā spēle ir Atēnās, kur fantastisks publikas atbalsts "visu atēniešu" klubam ir garantēts. Iepriekšējā kārtā "Panathinaikos" ārkārtīgi mocījās ar Prāgas "Spartu". Izbraukumā, kaut arī grieķiem bija pārsvars, nācās kapitulēt ar 1:3, tomēr savā laukumā viss tika salikts pa plauktiņiem - 3:0 un uzvara divu spēļu summā.

Savukārt Francijas bagātākais klubs Lionas "Olympique" savā laukumā uzņems Beļģijas stiprāko klubu "Anderlecht". Par pāra izteiktu favorīti tiek uzskatīta Francijas komanda, tomēr lionieši šo sezonu uzsākuši visai nepārliecinoši. Ne pārāk labs sniegums jau tika demonstrēts pārbaudes spēlēs, bet arī pirmajās divās čempionāta spēlēs komanda nav izcēlusies ar stabilu sniegumu visa mača garumā. Savainojumu dēļ mājiniekiem nepalīdzēs kapteinis Sidnijs Govū, aizsargi Fransuā Klers un Džons Mensā (tiesa, ganietis jau ir ar pusotru kāju Anglijas "Portsmouth") un brazīlietis Andersons. Savukārt beļģiem savainojuma dēļ nespēles Daniels Zitka un Sebastians Bruzess.

Savukārt bijušā "Skonto" uzbrucēja Vladimira Dvališvili pārstāvētā Haifas "Maccabi" izbraukumā tiksies ar Austrijas "Salzburg". Izraēlas klubs klusībā cer iekļūt Čempionu līgas grupu turnīrā, kur pavisam nesen jau spēlēja. "Maccabi" pagājušajā kārtā paveica īstu brīnumu, kad savā laukumā pieveica Kazahstānas "Aktobe". Jau pašā spēles sākumā Haifas komanda nonāca iedzinēju lomā ar 0:3, bet jau otrā puslaika sākumā, pateicoties Dvališvili diviem gūtiem vārtiem, panāca sev vēlamo 4:3. Bet pēdējā pārī tiksies Sofijas "Levski" un Ungārijas "Debreceni", kas iepriekšējā kārtā pieveica igauņus.

"Panathinaikos" fani

UEFA Čempionu līgas play-off kārta

Čempionu zars

Komanda 1Komanda 2Rezultāts
Sheriff (Moldova)Olympiacos (Grieķija)0:2
Salzburg (Austrija)Maccabi Haifa (Izraēla)
Ventspils (Latvija)Zürich (Šveice)
Kobenhavn (Dānija)APOEL (Kipra)1:0
Levski (Bulgārija)Debrecen (Ungārija)

Nečempionu zars

Komanda 1Komanda 2Rezultāts
Olympique Lyonnais (Francija)Anderlecht (Beļģija)
Celtic (Skotija)Arsenal (Anglija)0:2
Timisoara (Rumānija)Stuttgart (Vācija)0:2
Sporting (Portugāle)Fiorentina (Itālija)2:2
Panathinaikos (Grieķija)Atletico (Spānija)

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +4 [+] [-]

, 2009-08-19 11:53, pirms 15 gadiem
kaut mees taa dziedaatu kaa tie fani ... es aiz laimes sajuktu praataa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-08-19 11:58, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: taa ir taapati dziesma kas ir Pnathinaikos basketbola faniem tur tas video ari ir garaaks un forshaaks


iespaidiigi protams
Nav tādi basketbola un futbola fani. Ir Panathinaikos fani
Šitas gan ir Aris fanu video, bet vienalga fascinē. Tas notika pirms divām nedēļām, kad Aris pārbaudenē spēlēja pret Boca Juniors.
youtube.com: YouTube - ARIS - BOCA 05/08/2009 - KLEANTHIS...

  +2 [+] [-]

, 2009-08-19 12:30, pirms 15 gadiem
Šī spēle paliek novārtā, jo šodien spēlēs FKV!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-08-19 12:38, pirms 15 gadiem
rudzu maize rakstīja: Laikam Latvijā izslavētie ,,Panathinaikos"basīša fani netīšam būs iemaldījušies futbolā
Pirmkārt, nav tādi izslavētie basīša, futbola u.t.t. fani. Ir Panathinaikos fani. Otrkārt, Grieķijā futbols ir populārākais sporta veids. Tā kā drīzāk varētu teikt, ka futbola fani iemaldījušies basketbolā...

  +1 [+] [-]

, 2009-08-19 12:52, pirms 15 gadiem
it kā mēs paši nedziedātu vienas un tās pašas dziesmas gan hokejā, basketbolā un futbolā pat uz basketbolu ejam hokeja kreklos utt

  +1 [+] [-]

, 2009-08-19 13:20, pirms 15 gadiem
Tie fani viņiem pat nepalīdzēs pret tiem zvēriem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-19 16:45, pirms 15 gadiem
NU tas ir kaut kas....futbols ir un buus nr 1!!!basketbolisti lai pieklusee..